Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Σπηλιά εκατομμυρίων ετών με μεταλλικούς σωλήνες


Στην έρημο και αραιοκατοικημένη περιοχή της επαρχίας Qinghai, στο Θιβέτ, κοντά στο πανύψηλο βουνό Tsaidam και δίπλα σε μια λίμνη, υπάρχει μια τεχνητή σπηλιά ηλικίας εκατομμυρίων χρονών. Οι επιφάνειες είναι λείες άλλα εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι υπάρχει σκουριασμένη μεταλλική σωλήνα στην οροφή διαμέτρου 40 cm, που πηγαίνει στο έδαφος!! 

Εκεί συνδέεται με άλλες 12 μεταλλικές σωλήνες παράλληλες μεταξύ τους διαμέτρου από 40-10 εκατοστά.
Όλες καταλήγουν στην λίμνη.

Οι σωλήνες αποδείχθηκε ότι έχουν 30% οξειδίου του σιδήρου, μία μεγάλη ποσότητα διοξειδίου του πυριτίου και οξείδιο του ασβεστίου. Από την σύνθεση και την οξείδωση του σιδήρου και από άλλες ενδείξεις οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι ηλικίας εκατομμυρίων ετών. Ποιοι είχαν όμως την τεχνολογία αυτή πριν από εκατομμύρια χρόνια;

Πως κατασκεύασαν το σπήλαιο και μάλιστα λείο μια που το πέτρωμα είναι πολύ σκληρό; Και τέλος το μεγάλο ερώτημα πως κατασκεύασαν τις σωλήνες; Μήπως ήταν καταφύγιο εξωγήινων πριν από εκατομμύρια χρόνια;

Πηγή
to-parakseno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters