Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Τζαμτζής: «Κυβερνάμε με κλέφτες και απατεώνες» ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ - Τζαμτζής: «Κυβερνάμε με κλέφτες και απατεώνες» 

Διαλύονται και δε ξέρουν τι κάνουν. Ο Γεωργιάδης μαλώνει τον Παπανδρέου για να σώσει το... ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο Τζαμτζής μιλάει σε εκδήλωση και λέει ότι το ΠΑΣΟΚ εχεί πολλούς κλέφτες, απατεώνες και ληστές του κράτους!
Νέα ρουκέτα στα του κυβερνητικού συνασπισμού, λοιπόν, την ώρα που το Μαξίμου βλέπει τις εξαιρετικά λεπτές ισορροπίες να διασαλεύονται επικίνδυνα με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ βάζει με τα όσα είπε σε ομιλία του ο Δανής Τζαμτζής σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα, όπου και εκλέγεται.
Η σημασία των όσων είπε ο κ. Τζαμτζής αποκτά άλλο ειδικό βάρος από το γεγονός ότι η ομιλία έγινε παρουσία και του υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου.
«Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες, ούτε απατεώνες, ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος, ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς και ένας ένας πάνε στη Δικαιοσύνη» σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, υπογραμμίζοντας ότι η συγκυβέρνηση με τη Χαριλάου Τρικούπη έγινε λόγω αναγκών.
Από το ΠΑΣΟΚ μέχρι στιγμής η μόνη αντίδραση έχει έρθει από τον Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Τζαμτζή, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η κουλτούρα κάποιων δεν άλλαξε. Δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον δεν απευθύνονται μόνο στα κομματικά τους ακροατήρια όπως σε άλλες εποχές»



http://www.toxwni.gr/ellada/item/31466-vinteo-tzamtzis-kyvername-me-kleftes-kai-apateones

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters