Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Τζαμτζής: «Κυβερνάμε με κλέφτες και απατεώνες» ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ - Τζαμτζής: «Κυβερνάμε με κλέφτες και απατεώνες» 

Διαλύονται και δε ξέρουν τι κάνουν. Ο Γεωργιάδης μαλώνει τον Παπανδρέου για να σώσει το... ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο Τζαμτζής μιλάει σε εκδήλωση και λέει ότι το ΠΑΣΟΚ εχεί πολλούς κλέφτες, απατεώνες και ληστές του κράτους!
Νέα ρουκέτα στα του κυβερνητικού συνασπισμού, λοιπόν, την ώρα που το Μαξίμου βλέπει τις εξαιρετικά λεπτές ισορροπίες να διασαλεύονται επικίνδυνα με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ βάζει με τα όσα είπε σε ομιλία του ο Δανής Τζαμτζής σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα, όπου και εκλέγεται.
Η σημασία των όσων είπε ο κ. Τζαμτζής αποκτά άλλο ειδικό βάρος από το γεγονός ότι η ομιλία έγινε παρουσία και του υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου.
«Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες, ούτε απατεώνες, ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος, ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς και ένας ένας πάνε στη Δικαιοσύνη» σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, υπογραμμίζοντας ότι η συγκυβέρνηση με τη Χαριλάου Τρικούπη έγινε λόγω αναγκών.
Από το ΠΑΣΟΚ μέχρι στιγμής η μόνη αντίδραση έχει έρθει από τον Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Τζαμτζή, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η κουλτούρα κάποιων δεν άλλαξε. Δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον δεν απευθύνονται μόνο στα κομματικά τους ακροατήρια όπως σε άλλες εποχές»http://www.toxwni.gr/ellada/item/31466-vinteo-tzamtzis-kyvername-me-kleftes-kai-apateones
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters