Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ;

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ;
Γράφειο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Το νέο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Ελληνικό Δημόσιο 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, λίγο πολύ έγινε γνωστό.

Ο πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του Σχολείου, ο μαθητής Γιώργος Δεμερτζής ζήτησε από τον διευθυντή του Σχολείου, να υψώνεται η Ελληνική Σημαία κάθε μέρα και να ακούγεται ο Εθνικός μας Ύμνος, όπως προβλέπεται από τον νόμο.  Η διαφορά είναι ότι ο μαθητής ζητούσε να ψάλλεται κάθε μέρα ο Εθνικός μας Ύμνος, ενώ ο νόμος λέει μία φορά την εβδομάδα.

Κ.Δ.Π. 223/97: Oι περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων, Στοιχειώδους Εκπαιδεύσεως Κανονισμοί του 1997, παρ. 33.

«Σε κάθε δημόσιο Σχολείο αναρτώνται καθημερινά τόσο η Ελληνική όσο και η Κυπριακή σημαία σε διαφορετικούς ιστούς. Μια φορά την εβδομάδα γίνεται επίσημα η έπαρση των σημαιών και ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος σε κοινή συγκέντρωση των παιδιών και με την παρουσία όλου του διδακτικού προσωπικού».

 

Η έπαρση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αλλά και της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ  σημαίας λοιπόν και ο Εθνικός μας  Ύμνος, είναι ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΟ και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, αλλά όπως βλέπετε, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ από κανέναν ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ σε κανένα ΣΧΟΛΕΙΟ ούτε μία φορά την εβδομάδα, όπως λέει ο νόμος.

Καταλάβατε λοιπόν ότι αυτό το Ελληνόπουλο ζήτησε το Νόμιμο και αυτονόητο και έφαγε αποβολή από τον Τουρκόσπορο Διευθυντή του 2ου  ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; Το θέμα όμως είναι πολύ μεγαλύτερο και έχει να κάνει ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της νέας γενιάς, αλλά και με το “ΟΧΙ” στον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ που είπαν οι μαθητές  του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.



Αλλά έχει να κάνει και με το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ λόμπυ των ΜΜΕ που ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ για πατρίδα και Ελλάδα, αυτόματα ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ για να τον κατηγορήσουν για “χρυσαυγίτη” και εθνικιστή. Λες και ξέρουν τι είναι ο εθνικισμός. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ώστε να φοβούνται να μιλήσουν για να μην τους πουν “χρυσαυγίτες”.

Γιατί όπως καταλάβατε τους Ανθέλληνες τους ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ το θέμα ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ.

Θεωρώ πάντως πολύ τραβηγμένο, να έχει  αυτός ο Τουρκόσπορος Διευθυντής,  στο γραφείο  Ελληνικού σχολείου, την φωτογραφία του Κεμάλ Αττατούρκ. Και αν είναι αλήθεια γιατί το δέχονται όλοι οι καθηγητές; Όλοι Τουρκόσποροι είναι εκεί στο 2ο ΕΠΑΛ;



Αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άλλο.  Tώρα στο 2ο ΕΠΑΛ της Κατερίνης, γίνεται  αυτό που ζήτησε ο μαθητής Γιώργος Δεμερτζής και όπως έμαθα το συνυπέγραψαν και 500 μαθητές του ΕΠΑΛ; Γίνεται η έπαρση της σημαίας και να ψάλλεται ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ μία φορά την εβδομάδα όπως λέει ο νόμος. Ή ΟΧΙ;;;;;
Γιατί αν δεν δικαιωθεί αυτό το  Ελληνόπουλο και το αφήσετε μόνο του, πρέπει όλοι στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ να βγάλετε τα παντελόνια και να βάλετε φούστες.  Αφήστε τα παντελόνια να τα φοράει ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ και οι ΜΑΘΗΤΕΣ στο 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Και αν αυτός ο Τουρκόσπορος έχει πράγματι την  φωτογραφία του Κεμάλ Αττατούρκ στο γραφείο του σχολείου, αν δεν μπορείτε εσείς εκεί οι ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ να την βγάλετε, φωνάξτε εμένα να έρθω να την κατεβάσω  και να του την βάλω εκεί που θα του αρέσει.  Αλλά και αν εξακολουθεί να αρνείται ο Τουρκόσπορος την εφαρμογή του άρθρου 33,  ειδοποιήστε με στο email μου.

Ο Γιώργος Δεμερτζής, αυτό το αληθινό Ελληνόπουλο, έδωσε μάθημα άληθινού πατριωτισμού και αντίστασης, στον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ που επιχειρούν σε όλη την Ελληνική κοινωνία και πρώτα απ’ όλα στους νέους.  Αλλά έδωσε και μάθημα  σε όλους τους “γιαλατζί” και τους “μαϊμού πατριώτες”, που ξεφυτρώνουν από δω και από κει, δημιουργώντας δήθεν “πατριωτικά κόμματα”, οργανώσεις και “πατριωτικά κινήματα”, που μόνο μπλά-μπλά , φρου-φρου κι’ αρώματα είναι, ενώ κανείς τους μέχρι τώρα δεν έχει ζητήσει, αυτό που ζήτησε ο πραγματικά πατριώτης Γιώργος.



Αλλά όπως είδατε οι εγκάθετοι έτρεξαν να  τον χαρακτηρίσουν  “χρυσαυγίτη” και εθνικιστή και δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ, που σκόπιμα τον έχουν καταργήσει από ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Τώρα όμως,  μετά από την ενέργεια αυτή του Γιώργου Δεμερτζή και των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως ο νόμος  Κ.Δ.Π. 223/97: παρ 33 του κανονισμού περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων, επιβάλλει μια φορά την εβδομάδα, να γίνεται επίσημα η έπαρση της σημαίας και να ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος.

Δηλαδή τώρα όποιος ζητήσει την εφαρμογή του νόμου, θα είναι χρυσαυγίτης και εθνικιστής,  βρε πουλημένα και ανθελληνικά τομάρια;  Όποιος ζητάει να ακούγεται ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ είναι χρυσαυγίτης;  Άντε ρε βρωμιάρηδες χαθείτε από την Ελλάδα.

Άντε λοιπόν γιατί ένα πραγματικό Ελληνόπουλο, ο Γιώργος Δεμερτζής αλλά και οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, είπαν  “ΟΧΙ” στον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ των νέων.  Και αυτό πρέπει να το αξιοποιήσουμε οι Έλληνες πατριώτες. Και να απαιτήσουμε σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος να γίνεται ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ και να ΨΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ, που ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, δεν τον έχουν πάψει με τον νόμο, αλλά με “σιωπηλές εντολές”.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ. Αν δεν ήταν σιωπηλή εντολή, θα υπήρχε ένας Διευθυντής που θα εφάρμοζε τον νόμο. Αλλωστε κάτι που το λέει ο νόμος, σημαίνει πως είναι ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ. Αλλά όπως βλέπετε κανένας Διευθυντής δεν εφαρμόζει το άρθρο 33. (Όπως φαίνεται διορίζουν ανθέλληνες για διευθυντές, γιατί δεν είναι δυνατόν σε όλη την Ελλάδα, κανένας να μην εφαρμόζει το άρθρο 33!!!!!!)

Ζητήστε το λοιπόν από όλους και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ να εφαρμόσουν το άρθρο 33. Δεν μπορούν να το αρνηθούν  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. Ξεκινήστε αμέσως ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, επαφές με τους διευθυντές των σχολείων, τα δεκαπενταμελή συμβούλια των μαθητών, καθώς και με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, στα σχολεία όλης της χώρας ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ νόμου Κ.Δ.Π. 223/97: άρθρο 33  που επιβάλλει μια φορά την εβδομάδα, να γίνεται επίσημα η έπαρση της σημαίας και να ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος.

Αυτό είναι κάτι που το θέλουν και συμφωνούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Όσοι διαφωνούν με τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, είναι Τουρκόσποροι Εβραιοσιωνιστές και ανθέλληνες. Και τον σέβομαι τον ανθελληνισμό τους, ΑΛΛΑ ΕΔΩ που ζουν  ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ και η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Δεν θα την κάνουν Ολλανδία επειδή αυτοί είναι gay, ούτε θα την κάνουν Γερμανία επειδή αυτοί είναι κτηνοβάτες, αλλά ούτε Τουρκία επειδή είναι Τουρκόσποροι και βολεύονται με το “Οθωμανικό δίκαιο”.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΝ
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΑΙ
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.



ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.

ΙωάννηςΛαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Υ.Γ. Ευχαριστώ από καρδιάς και τιμώ τον μαθητή Γιώργο Δεμερτζή και το δεκαπενταμελές συμβούλιο του 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, για το μεγάλο “ΟΧΙ” που είπαν στην επίθεση ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ που δέχονται οι ΜΑΘΗΤΕΣ.  Αυτό το “ΟΧΙ” θα το πουν και άλλα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ μέχρι να επανέλθει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος, ΑΦΟΎ ΕΙΝΑΙ και ΝΟΜΟΣ.

Σας ευχαριστούμε ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters