Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο αστεροειδής 2000 EM26 θα περάσει κοντά από την Γη μεταξύ 17 και 18 Φεβρουάριου

Τη νύχτα μεταξύ 17 και 18 Φεβρουαρίου του 2014 θα περάσει κοντά στην Γη ένας αστεροειδής σε απόσταση περίπου 8,8 φορές το μήκος μεταξύ της Γης και της Σελήνης
Ο αστεροειδής έχει διάμετρο τριών γηπέδων ποδοσφαίρου και ονομάζεταιαστεροειδής 2000 EM26
Αυτή η μάζα είναι περίπου 270 μέτρα σε μέγεθος και κινείται με ταχύτητα 19 χιλιομέτρων την ώρα, αλλά οι επιστήμονες είναι καθησυχαστικοί σχετικά με το γεγονός.
Η κορύφωση θα είναι στις 3:00 το πρωί θα είναι η στιγμή που ο αστεροειδής 2000 EM26 θα είναι κοντά στον πλανήτη μας σε απόσταση περίπου 8,8 φορές το μήκος μεταξύ της Γης και της Σελήνης.
Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τον αστεροειδή ζωντανά. Το live webcastθα ξεκινήσει στις 21:00 EST (0200 GMT 18ης Φεβρουαρίου), μέσω της ιστοσελίδας Slooh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters