Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ρωσικός δορυφόρος πρόκειται να πέσει στη Γη

Ένας ρωσικός δορυφόρος, εκτός ελέγχου, θα πέσει στη Γη τις επόμενες ώρες. Αλλά πού θα πέσουν τα κομμάτια του;


ΕΙΔΙΚΟΙ του διαστήματος προειδοποιούν ότι ο δορυφόρος Κόσμος-1220 αναμένεται να συντριβεί στη Γη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πού ακριβώς θα πέσει.

Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από τους τεχνικούς της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας, αλλά οι περισσότερες από τις περιοχές όπου θα πέσουν τα θραύσματα παραμένουν ακόμα άγνωστες.

«Τα θραύσματα αναμένεται να πέσουν στη Γη στις 16 Φεβρουαρίου», είπε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, ο συνταγματάρχης Αλεξέι Ζολοτούκιν.

«Η πτώση τους συνιστά πραγματικά έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο», πρόσθεσε.

Είπε, ωστόσο, ότι κατά την εκτίμησή του τα θραύσματα θα πέσουν στον Ειρηνικό Ωκεανό, αν και δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει πλήρως.

«Ο ακριβής χρόνος και ο τόπος της πρόσκρουσης του δορυφόρου Kόσμος-1220 με τη Γη μπορεί να αλλάξει λόγω εξωτερικών παραγόντων», δήλωσε ο Ζολοτούκιν. 
Αυτή η αβεβαιότητα σημαίνει ο δορυφόρος θα μπορούσε δυνητικά να πέσει οπουδήποτε στη Γη.

Οι πιθανότητες που υπάρχουν είναι οι εξής:

Ειρηνικός Ωκεανός: 1/2 
Βόρεια και Νότια Αμερική: 1/3 
Ρωσία: 1/4 
Ασία: 1/5 
Αυστραλία: 1/5
Ατλαντικός Ωκεανός: 1/8 
Ευρώπη: 1/10


youmagazine.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3074.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters