Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Σαμαράς, ένας κοινός πολιτικός απατεώνας

Ερωτηματικό είναι αν αυτά που λέει ο Σαμαράς τα πιστεύει και ο ίδιος. Και πραγματικά δεν έχουμε απάντηση στο ερώτημα αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζει σε άλλον πλανήτη - κόσμο ή ότι θεωρεί τους Έλληνες λωτοφάγους και πολιτικά ηλίθιους! Μάλλον το δεύτερο πρέπει να ισχύει...

Βγήκε, λοιπόν στην εφημερίδα της κυβέρνησης, στο «Βήμα της Κυριακής» και μας είπε ότι θα υπάρξει μείωση φόρων ότι το πλεόνασμα είναι τριπλάσιο απ' όσο αρχικά υπολογιζόταν, δηλαδή ξεπερνά το 1,5 δις το οποίο «θα επιστραφεί στην κοινωνία, στους χαμηλοσυνταξιούχους και ενστόλους», μπλα, μπλα ….

Ο Ελληνας πρωθυπουργός είναι συνειδητός πολιτικός απατεώνας ολκής. «Αν το Δημόσιο ήταν συνεπές στις υποχρεώσεις του στο οκτάμηνο του 2013, αντί για το μικρό πρωτογενές πλεόνασμα, θα είχε καταγραφεί πρωτογενές έλλειμμα 2,458 δις ευρώ», έγραψε π.χ ο Σταύρος Λυγερός.

Όλοι ξεσκεπάζουν την απάτη του δήθεν πρωτογενούς πλεονάσματος, αυτός επιμένει στο τροπάρι του, και ενώ δε υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι είναι φούμαρα το «Πλεόνασμα Σαμαρά»
Πάντως αυτή την φορά ο Α, Σαμαράς δεν μας είπε ότι είναι θεόπνευστη αυτή η εκτίμησή του.

Πως είπατε;
Συκοφαντούμε αυτόν τον άνδρα;
Για δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αποφασίστε αν αυτός ο άνδρας έχει ανάγκη να τον συκοφαντήσει κάποιος...



Λέει ΟΧΙ... Εννοεί ΟΧΙ...
Έχει λόγο και τον τιμά...
Όρσα γαμπρέ...

Σχόλιο ιστολογίου: Πρέπει όμως να ομολογήσουμε πως στον οίστρο της πολιτικής του κατηφόρας, ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν απολύτως ειλικρινής όταν δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει να ξανακυβερνήσει. Φυσικό απότέλεσμα της πολιτικής του είναι η παράδοση της χώρας και η κατάργηση κυβέρνησής της από Έλληνες, αφού θα "κυβερνάται" μέσω ελληνόφωνων εκπροσώπων των δυνάμεων κατοχής. Ο Σαμαράς είναι απλά, η θλιβερή απόληξη ενός θλιβερού αλλά και άκρως επικίνδυνου πολιτικού συστήματος, που εξετέλεσε εντολές, παρέδωσε την χώρα στην ένδεια, συνήργησε στην διεθνή κατασυκοφάντησή της, ξεπούλησε τον πλούτο της και μετέτρεψε τους πολίτες σε δούλους, προκειμένου να εξασφαλίζει την ατιμωρησία για τα κατά συρροή εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος του συνόλου της χώρας... Ο Σαμαράς και οι συν αυτώ (πρώην και νυν) γνωρίζοντας την ανικανότητά τους, προσέτρεξαν να συμπλεύσουν με τους ισχυρούς που κήρυξαν έναν κρυφό και ανήθικο πόλεμο στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας τον λαό, προδίδοντας και καταπατώντας απροσχημάτιστα το Σύνταγμα, διαπράττοντας το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Όλος αυτός ο πολιτικός συρφετός, μάλιστα, πιστεύει πως με βάση την αρχή ότι η ιστορία γράφεται από τους νικητές, δεν θα καταγραφούν ως εφιάλτες ριψάσπιδες ελληνόφωνοι φιλοτομαριστές, ως όνειδος της πατρίδας που ξεπούλησαν για να διασώσουν τα δύσωσμα σαρκία τους, προσκυνώντας τον μαμωνά ως Θεό... Εμείς, απλά θυμίζουμε στον κάθε Σαμαρά, πως "όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει", πόσο δε μάλλον, όταν ανθρωποειδή κάνουν σχέδια εις βάρος του ανθρώπου και δη ενός "άσωτου λαού" που ποτέ δεν έπαψε να είναι ο αγαπητός του Πατέρα του...

http://kostasxan.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1762.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters