Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Τζορτζ Μπους» έβαλε πλώρη για την Μεσόγειο Θάλασσα

Επικεφαλής ομάδας μάχης πλοίων

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Το πιο σύγχρονο αμερικανικό αεροπλανοφόρο το USS George H. W. Bush ηγούμενο ομάδας μάχης πλοίων, απέπλευσε σήμερα Σάββατο από την βάση του στο λιμάνι Νόρφολκ ( Βιρτζίνια), με τελικό προορισμό την Μ. Ανατολή και ενδιάμεση στάση την Μεσόγειο θάλασσα, αναφέρει δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου interfax.ru.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, το αεροπλανοφόρο του Ναυτικού των ΗΠΑ μετά από ένα υπερατλαντικό ταξίδι ηγούμενο της ομάδας πλοίων μάχης «Τζορτζ Μπους» θα εισέλθει και θα παραμείνει για κάποιο διάστημα στη Μεσόγειο Θάλασσα, ως επικεφαλής του 6ου αμερικανικού στόλου που δρα στην ευρύτερη περιοχή. Η διάρκεια του πλου που θα διανύσει συνολικά το υπερσύγχρονο αεροπλανοφόρο, είναι οκτώ έως εννέα μήνες.

Η πιθανή συμμετοχή της ομάδας πλοίων του USS George H. W. Bush στην διασφάλιση της διαδικασίας καταστροφής των χημικών όπλων της «Cape Ray» στη Μεσόγειο, δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί, αναφέρει το δημοσίευμα.

«Η ομάδα πλοίων με επικεφαλής το USS George H. W. Bush θα εκτελέσει καθήκοντα στους τομείς ευθύνης του 5ου αμερικανικού στόλου (Μέση Ανατολή ) και 6ου στόλου, με την υλοποίηση δράσεων για την θαλάσσια ασφάλεια, της συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας σε περιοχές ευθύνης, καθώς και την υποστήριξη της επιχείρησης «Enduring Freedom» στο Αφγανιστάν», δήλωσε ο διοικητής του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Σχόλιο: Αν συνυπολογίσουμε στην παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «USS George H. W. Bush» και τα υπόλοιπα πλοία του US NAVY μαζί με το ειδικό πλοίο « Cape Ray» διαμορφώνεται μια αρμάδα «έτοιμη για όλα».
Από την άλλη πλευρά το ρωσικό πυρηνοκίνητο καταδρομικό «Peter the Great», μαζί τα δύο ρωσικά πολεμικά πλοία («Азов» και «Георгий Победоносец») που πέρασαν τα στενά των Δαρδανελίων με πορεία στην ανοικτή θάλασσα του Αιγαίου Πελάγους, αλλά και τα 10 πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου που ήδη βρίσκονται στην περιοχή, διαμορφώνουν την έτερη αρμάδα.
Δεν δικαιολογείται με τίποτα μια επιχείρηση καταστροφής χημικών όπλων στην Συρία, μια τέτοια «συσσώρευση» υπερσύγχρονων και θανατηφόρων ταυτόχρονα ναυτικών μονάδων επιφανείας στην ΝΑ Μεσόγειο θάλασσα. Εκτός και εάν η μοιρασιά των υδρογονανθράκων (Ισραήλ, Κύπρος, Ελλάδα), η αλλαγή στάσης της Αιγύπτου, και οι «πολεμικές κραυγές» του Ιράν, αποτελούν το διακύβευμα όλης αυτής της τεράστια ναυτικής παρουσίας. 
 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4752.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters