Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Φέραμε στη Βουλή τα σκάνδαλα των βουλευτικών συντάξεων και των αλλοδαπών στα δημόσια νοσοκομεία


Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσαν επίκαιρη και γραπτή ερώτηση αντιστοίχως σχετικά με καίρια θέματα που απασχολούν κάθε Έλληνα.

Η επίκαιρη ερώτηση του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Πέμπτη και πρόκειται για την παράνομη εργασία των αλλοδαπών ως αποκλειστικές νοσοκόμες στα δημόσια νοσοκομεία. Οι γυναίκες αυτές δεν διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος, δεν έχουν υποβληθεί στις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις, ενώ επιπρόσθετα προβαίνουν σε αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος των ελληνίδων αποκλειστικών νοσοκόμων και ζημιώνουν με πολλά εκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο, καθώς δεν καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές, ούτε δηλώνουν στην εφορία τα εισοδήματά τους. Εκτός αυτού, υπάρχει σωρεία καταγγελιών ότι πολλές εξ αυτών κακομεταχειρίζονται τους ασθενείς.

Η γραπτή ερώτηση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη αφορά τις διπλές συντάξεις των βουλευτών και δημάρχων, οι οποίες ως φαίνεται έχουν μείνει ανέγγιχτες παρά την οικονομική ύφεση της χώρας. Ως δικαιολογία για αυτό χρησιμοποιούνται τα γραφειοκρατικά προβλήματα και η καθυστέρηση που παρατηρείται στη συγκέντρωση και διασταύρωση των στοιχείων των ατόμων που λαμβάνουν σύνταξη βουλευτή, νομάρχη, δημάρχου και προέδρου κοινότητας! Αυτή η καθυστέρηση έχει συνέπεια να μην μπορούν να επιβληθούν και οι περαιτέρω μειώσεις στις ανωτέρω συντάξεις που προβλέπονται από άλλες νομοθετικές διατάξεις.

Τούτο, διότι κατά σκανδαλώδη-και ευνοϊκό για τους συνταξιούχους πολιτικούς-τρόπο, στο εδάφιο β΄ της υποπαραγράφου Β1 της παραγράφου Β του άρθρου μόνου του Νόμου 4093/2012, προβλέφθηκε ότι οι μειώσεις αυτές θα επιβληθούν επί του ποσού της σύνταξης που θα προκύψει μετά την επιβολή των μειώσεων του Νόμου 4093/2012! Δηλαδή, οι μειώσεις στις συντάξεις των πολιτικών θα είναι μικρότερες από αυτές που θα επιβληθούν στους υπόλοιπους Έλληνες συνταξιούχους, στους οποίους ισχύει η αντίστροφη-και επαχθέστερη-σειρά υπολογισμού στη μείωση της σύνταξης!

Η μνημονιακή κυβέρνηση συνεχίζει να καλύπτει την παράνομη εργασία των αλλοδαπών, την στιγμή που ολόκληρη η χώρα πλήττεται από την ανεργία. Ακόμα, θέτει τους νόμους σύμφωνα με το συμφέρον της «μίζας» για να διατηρήσει τις υψηλές συντάξεις των βο(υ)λευτών και δημάρχων.
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4604.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters