Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ομολογία Ρουπακιώτη: «Μέρος της εθνικής κυριαρχίας μας εκχωρήθηκε με την ένταξη στην ΕΕ»


Tο ξέσπασμα του υπουργού δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη προκάλεσε η στάση βουλευτών της, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι θα καταψηφίσουν δύο άρθρα του νομοσχεδίου περί ναρκωτικών με το σκεπτικό ότι «εκχωρείται εθνική κυριαρχία».

Πρόκειται για τα άρθρα 62 και 83 που υποχρεώνουν τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας να «αναψηλαφούν» αποφάσεις τους για τις οποίες εκφράζουν ενστάσεις τα ευρωδικαστήρια. Άρθρα που κατά τον υπουργό ενισχύουν το «κράτος δικαίου» αλλά κατά τους βουλευτές της ΝΔ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων «ανοίγουν τον δρόμο σε Τουρκική Ένωση Θράκης και άλλους να επαναφέρουν τις αλυτρωτικές τους απαιτήσεις».

Ειδικότερα, ο κ. Ρουπακιώτης απευθυνόμενος σε όσους επικαλέστηκαν την εθνική κυριαρχία είπε: «Από την στιγμή που προσχωρήσαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ένα μέρος της εθνικής μας ανεξαρτησίας εκχωρήθηκε. Από την στιγμή που συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκούς θεσμούς ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας εκχωρήθηκε» και κορύφωσε τις επικρίσεις αναφερόμενος στην υπογραφή του Μνημονίου, λέγοντας:

«Φτάσαμε στο σημείο να προσδεθούμε στις απαιτήσεις των δανειστών μας, υπαχθήκαμε σε μια σύμβαση με το πιο σκληρό δίκαιο. Εκεί δεν χάσαμε εθνική κυριαρχία και την θυμηθήκαμε σήμερα;». Επιπροσθέτως, για τα περί «Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης» ανέφερε ότι «αυτά ειλικρινά, δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω. Είναι πάνω από τις δυνατότητές μου. Δηλαδή τι μου προτείνετε; Μου λέτε πως για να μην επανέλθει μια Ένωση μετά από 10 χρόνια εμείς πρέπει να ξεχάσουμε το Κράτος Δικαίου».

Τέλος, απευθυνόμενος ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης προς ορισμένους βουλευτές της ΝΔ που μίλησαν για διατάξεις που τους «αιφνιδίασαν» είπε, ότι «όλο το νομοσχέδιο ήταν στο διαδίκτυο για διαβούλευση. Θα μπορούσατε να το δείτε. Επίσης θα μπορούσατε να έχετε καλέσει και εμένα σε μια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής σας Ομάδας για να σας ενημερώσω».

 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_9170.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters