Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Φωτο-ρεπορτάζ του taxalia στα άδυτα του Μετρό Θεσσαλονίκης

και πιό συγκεκριμένα στα αρχαία του Σταθμού Βενιζέλου.
Τι βρίσκεται εκεί;
Δείτε:

Πολλά ακούγονται αλλά πόσοι ξέρουν περί τίνος ακριβώς πρόκειται όταν μιλούν για τα αρχαία του σταθμού του Μετρό στην Βενιζέλου; Ο φακός του taxalia, εκμεταλλευόμενος την πρόσκληση της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ,  μπήκε στο σκάμα και κατέγραψε τα ευρήματα.
 Ουσιαστικά πρόκειται για μία Εγνατία 2000 ετών πριν από την Εγνατία, με καταστήματα μάλιστα ίδιων ειδών όπως και στην σημερινή Εγνατία. Ας μιλήσουν όμως οι εικόνες.
Φωτο: taxalia.blogspot.comΕδώ φαίνεται πόσο κοντά είναι ο σταθμός από τις γύρω
πολυκατοικίες. Αυτό είναι μπαλκόνι οικίας


 
 
http://taxalia.blogspot.com/2013/02/taxalia.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters