Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Αληθεύει αυτό ρε αλήτες ; Πρόταση-σοκ για κατασχέσεις μισθών και συντάξεων άνω των 600 ευρώ!


Με κατάσχεση του ποσού του μισθού ή της σύνταξης που υπερβαίνει τα 600 ευρώ απειλούνται εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έχουν εισηγηθεί, εάν δεν αποδώσουν εισπρακτικά οι οχλήσεις από τις Εφορίες, να μειωθεί το ακατάσχετο μισθών και συντάξεων στα 600 ευρώ, από 1000 ευρώ σήμερα.

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων με τους προϊσταμένους των μεγάλων ΔΟΥ, παρουσιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρεσιακή πρόταση των αρμοδίων υπηρεσιών, ωστόσο, από το υπουργείο διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει τέτοια σκέψη.

Η εντολή που έδωσε ο Χάρης Θεοχάρης στους εφόρους είναι σαφής: κυνήγι όχι μόνο των μεγάλων, αλλά και των μικρών οφειλετών, ακόμη και εκείνων που χρωστούν έως 3.000 ευρώ, με ιδιαίτερη έμφαση στις νέες ληξιπρόθεσμες, δηλαδή εκείνες που δημιουργήθηκαν μέσα στο 2012 και θεωρείται ότι είναι πιο εύκολο να εισπραχθούν.

 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/600_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters