Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Η ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;

20120817-153332.jpgΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ. Εδώ όπως πληροφορούμαστε, δεν έχει ξεκινήσει καν έρευνα. Σας κρατούν από κάπου οι πακιστανοί δουλέμποροι κύριοι κυβερνώντες; Με ποιό δικαίωμα αφήνετε την Ελλάδα έρμαιο της ασυδοσίας; Με τι μούτρα θα μιλήσετε στον Έλληνα για “μέτρα” μετά από αυτό; Μία μόλις ημέρα μετά το ναζιστικό παραλήρημα του άνευ χαρτοφυλακίου “δημάρχου” κυρίου Καμίνη, βίντεο σοκ έρχονται να ταράξουν τα μπάνια ενός υπόδουλου λαού. Στα βίντεο εικονίζονται τάγματα ισλαμιστών με μεθοδολογία που παραπέμπει στα Βόσνια SS που αιματοκύλισαν τα Βαλκάνια, να απαγάγουν ομοεθνείς τους μέσα από τα σπίτια τους!


Εδώ δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες, ούτε για ασυναρτησίες τύπου Ρουπακιώτη, ούτε για αντισημιτικές κορώνες γραφικών απολιθωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Κύριε Δένδια, που ακομα δεν έχετε συλλάβει αυτούς που έδωσαν άσυλο στον Πακιστανό
πράκτορα – κτήνος της Πάρου με διαδικασίες εξπρές, εδώ υπάρχουν πασίγνωστες περσονες που είχαν το θράσος να απειλούν τους Έλληνες με τζιχάντ.

Εάν μείνουν έστω και για μία ημέρα ελεύθεροι, τότε η ευθύνη δεν βαρύνει κανέναν Ραγκούση, κανέναν Καμίνη μα αποκλειστικά εσάς.
Δεν έχετε το δικαίωμα να αφήνετε την κοιτίδα του πολιτισμού έρμαιο θηριωδίας και πραγματικής ανθρωπιστικής τραγωδίας.
Όσο για τους επιτηδευματίες του τουρισμού, κοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου. Όπως τότε, που ενώ ταλιμπάν ισοπέδωναν το κέντρο της Αθήνας για το περιβόητο κουρελόχαρτο που βαφτίστηκε κοράνι, εσείς αναμένατε τον ερχομό του ΓΑΠ που θα σας έσωζε. Την ίδια στιγμή το CNN παρουσίαζε την Αθήνα ως Ισλαμπαμπάντ και εσείς αναρωτιόσασταν γιατί πεινάγατε και αναμασούσαν οι εκπρόσωποι σας την “κρίση στο κεντρικό Λιχτενστάιν”…
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ πριν κλείσουν και οι τελευταίοι.
Το θέμα το αποκάλυψε το Τρελό Κουνέλι και μπορείτε να διαβάσετε την έρευνα του εδώ: http://www.trelokouneli.gr/2012/08/video_17.html
Τα βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters