Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Η ΧΙΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, 150.000 ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ Α` 6ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2012, ΕΧΟΥΜΕ 3.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΣΤΗΝ.. ΥΔΡΑ!!

Μάλιστα, η Χιος καίγεται ολόκληρη αλλα είχαμε κινητοποίηση του λιμενικού με ενα απο τα μεγαλύτερα πολεμικά του σκάφη για μεταφορα ματ για εναν ταβερνιάρη.... Στοιχημα οτι ο ταβερνιαρης απασχολουσε μονο Ελληνες.... Δευτερο στοιχημα το καθεστως δειχνει τα δοντια του σε οποιον <<φοροδιαφευγει>> τριτο στοιχημα το σδοε ποτε δεν κανει τυχαιες εφορμησεις παρα μονο αν εχεις ενοχλήσει το καθεστως εκτος αν η ταβερνα του φιλου Ελληνα απεκρυπτε εκατομυρια ευρω και συνεβαλε στην οικονομικη κριση, αχαχουχα. Το γελιο και τα πετρελαια που χαλασε το σκαφος ειναι παρα πολλα για εναν απλο ταβερνιάρη...
 κοιταχτε πισω απο την κουρτινα τι φοβουνται την αυτοοργανωση σε περιοχες των Ελληνων οσο για το μη κοψιμο των αποδειξεων βρε νουμερα τι αποδειξεις πλεον να κοψει ο ελευθερος επαγελματιας και αυτος που εχει μια ταβερνα αφου ετσι και αλλιως συντομα θα κλεισει ο ανθρωπος σε ποιους τα λετε αυτα την ωρα που 150 χιλιαδες επιχειρησεις εκλεισαν μονο το τελευταιο εξαμηνο !!!! Οχι φορους στον εχθρο και στον στρατο κατοχης!!
Τι καλυτερο καθε περιοχη να ξεσηκωθει οπως με τον ταβερνιαρη τι θα κανουν θα στελνουν διμοιριες παντου ακομα καλυτερα τοτε....

Νικολαος Αρκαδιος Λυκος
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/08/150000-6-2012-3000.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters