Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

BLACK MASK


From HEIL GAP ( or mind the GAP )

«Οι χαφιέδες έκαναν απεργία …. Τους τάραξαν στην υπερωρία »  … τραγουδούσε κάποτε ο κ. Δ. Σαββόπουλος …
Που τέτοια τύχη σήμερα …
Οι χαφιέδες όχι μόνο δεν απεργούν επί των ημερών μας , αλλά δουλεύουν ακομη και τα Σαββατοκύριακα και τις λοιπές αργίες ….
Και αναλόγως την δουλεία που τυχαίνει … πέφτει και το κατάλληλο σύρμα στο .... « χαφιεδοτσουρμο » …  έτσι  μετά – το σύρμα  που χρειάστηκε για το ΔΝΤ – δηλαδή του τεμπέλη-Έλληνα …. σήμερα το κατάλληλο σύρμα των ΜΜΕ είναι να προάγουμε την εικόνα ενός Έλληνα δολοφόνου και  ρατσιστή  …. ( ενώ βεβαίως ... οι αλβανοί θα συνεχίσουν να παρουσιάζονται σαν παπαδοπαίδια )
Ξέρετε τώρα ….. είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ώστε να δικαιολογούνται να μας βλέπουν εχθρικά οι υπόλοιποι λαοί ... στην οποία εθνική τραγωδία  μας προκύψει μελλοντικά .

( μάλλον να σχεδιαστεί μελλοντικά )

                              Ετσι λοιπόν το χαφιεδοτσουρμο έπιασε και παλι δουλεία !

Όμως …..  αναρωτιέμαι κύριε χ@#$%^^&ε  … μου   “ μα που στο καλό ” τις είδατε εσείς τις σφαγές των λαθρομεταναστών (;)  μήπως έλαβε χώρα στην Αθηνά …. προσφάτως …. καμία νύχτα των κρύσταλλων ….  και εμάς μας διέφυγε …. (;)
(λαϊκά ... πως δεν το πήραμε χαμπάρι (;)

Γράφετε στο ενυπόγραφο κείμενο σας : “ Ούτε γιουσουφάκια ούτε ναζιστές ”: 
 «Όμως το θέμα αυτό στα απόνερά του άφησε τις επιχειρήσεις αφιονισμένων νεοναζί, οι οποίοι μαχαιρώνουν, δέρνουν, τρομοκρατούν και ενίοτε σκοτώνουν μετανάστες στα τυφλά.» 


ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!  
ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ (;)

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ (;)

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΥΦ-ΡΟΥΦ (;)

Εδώ ξεπουλιέται κάθε τι που ανήκει στον Ελληνικό λαό και εσείς βλέπετε ρατσιστικά και νέο-ναζιστικά εγκλήματα … που διαπράττονται από Έλληνες εθνικιστές (;)
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ-----=>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters