Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Το φιλέτο της Αττικής Οδού που έχει η Αγροτική Τράπεζα σε ποιόν θα πάει;

Μια απορία μας έχει γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, επανερχόμενοι στο θέμα της πώλησης της Αγροτικής τράπεζας στην Πειραιώς. Σύμφωνα με τη συμφωνία η ΑΤΕ σπάει σε καλή και κακή τράπεζα, η πρώτη πάει στον Σάλλα και στη δεύτερη θα γίνει εκκαθάριση.
Όμως, όπως μαθαίνουμε, η Αγροτική κατέχει το 10% του καλύτερου φιλέτου των τελευταίων ετών, ήτοι της Αττικής οδού. Το ποσοστό αυτό ήρθε στα χέρια της τράπεζας από τον επιχειρηματία Πανούση και την ΑΤΤΙΚΑΤ η οποία χρώσταγε ουκ ολίγα. Όταν πέρασε στον έλεγχο της τράπεζας, πριν την κρίση, η αποτίμηση της Αττικής οδού υπολογιζόταν σε 1,1 δις ευρώ.  Επομένως το 10% αποτιμάται σε 110 εκατ. ευρώ τα οποία έχει η ΑΤΕ.
Το ερώτημα είναι λοιπόν ένα: Το ποσοστό αυτό έμεινε στην καλή τράπεζα και το πήρε ο Σάλλας ή το έχει στην κατοχή του το Δημόσιο; Αν ισχύει το δεύτερο γιατί δεν το ξέρουμε εμείς οι πολίτες;
Λέγεται δε ότι οι υπόλοιποι μέτοχοι της Αττικής οδού, ουσιαστικά ο Μπόμπολας, θα ήθελαν πολύ να βάλουν στο χέρι αυτό το 10%. Μάλιστα επειδή έχει πέσει η κίνηση στο δρόμο λόγω κρίσης, έχει πέσει και η αποτίμηση της Αττικής οδού;
Πόσο λοιπόν κοστίζει τώρα και προτίθεται το κράτος να το πουλήσει; Διότι για να το κάνει αυτό θα πρέπει να περάσει στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, να κάνει διαγωνισμό και ο καλύτερος να πλειοδοτήσει. Περιμένουμε λοιπόν τις απαντήσεις ώστε τίποτε να μη γίνει πίσω από τις κουρτίνες.
http://www.antinews.gr/
 
http://dimofantis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters