Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Βαριές ποινές για ρατσιστικές επιθέσεις, εξετάζει ο Δένδιας. Έτσι! Εξισλαμίστε μας κύριε υπουργέ

20120818-231648.jpgΤην καθιέρωση επιβαρυντικής περίστασης για αδικήματα με ρατσιστικό υπόβαθρο, εξετάζει να εισηγηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με αυτά που δήλωσε στην Real News. Δηλαδή του κυρίου Δένδια, το μόνο που του έμεινε μετά το μέγα σκάνδαλο με το άσυλο του πακιστανού της Πάρου, ήταν οι ψευδομαρτυρίες πέρι δήθεν ρατσιστικών δολοφονιών στον Τυνήσιο και τον Ιρακινό. Που βεβαίως έγιναν στρατευμένα για να πάει στα αζήτητα η
συμμορία που παρέχει άσυλο εξπρές σε δολοφόνους πράκτορες ξένων υπηρεσιών.

Δηλαδή ο κύριος Δένδιας αντί να έχει διατάξει έρευνα για τα κίνητρα όλων αυτών που προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να φυγαδεύσουν το κτήνος, συνεχίζει την καραμέλα της εξαπάτησης. Ρίχνοντας νερό στον μύλο των πραγματικών εκμεταλλευτών και δολοφόνων μεταναστών, που θησαυρίζουν από το δουλεμπόριο.
Κύριε Δένδια, νόμοι υπάρχουν στο κράτος. Και για τον “ρατσισμό” και για κάθε είδους εγκλήματα. Αντί να τους εφαρμόσετε και να σώσετε καμμία ανθρώπινη ζωή, συνεχίζετε το άθλιο τροπάρι της συμμορίας Παπανδρέου
που αποθέωσε ακόμα και βιαστή ανήλικου μετανάστη στην βουλή των Ελλήνων.
Μα εσείς, ως νέα Αντουανέτα, την ίδια στιγμή που στο διαδίκτυο αποκαλύπτονται τα βίντεο με τις απαγωγές πακιστανών από ομοεθνείς τους, στην Αθήνα του 2012 που υποτίθεται ότι προστατεύετε, ασχολείστε με αερολογίες και αφορισμους.
Ενώστε καλύτερα τις προσευχές σας με τους ακόλουθους του Αλλάχ, που εκλιπαρούν για ένα γνήσιο ρατσιστικό έγκλημα στην Ελλάδα, ώστε να κρύψουν πίσω του την μπόχα από τα δεκάδες χιλιάδες πτώματα δολοφονημένων μεταναστών απο νεοθωμανούς δουλεμπόρους. Για τα οποία δεν χύσατε ούτε ένα δάκρυ.
olympia
 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7323.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters