Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

JssNews: Το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η Ελλάδα διεξάγουν αεροναυτικές ασκήσεις εναντίον ενός εχθρού που μοιάζει να είναι η Τουρκία

Δυνάμεις των πολεμικών ναυτικών του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εντατική άσκηση στη μέση της Μεσογείου.  Σύμφωνα με το αθηναϊκό τύπο, οι εντάσεις μεταξύ της Τουρκίας, του Ισραήλ και της Ελλάδας είναι ένας από τους λόγους που εξηγεί αυτή την επίδειξη δύναμης  λίγα ναυτικά μίλια από τις τουρκικές ακτές.

Η άσκηση που έχει την κωδική ονομασία «Noble Dina», περιλαμβάνει προσομοίωση μάχης μεταξύ υποβρύχιων, αλλά και αερομαχίες και την προστασία των εξέδρων φυσικού αερίου στη θάλασσα.

Μέχρι το 2009, το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ και ο έκτος Στόλος των ΗΠΑ διεξήγαγαν τακτικά κοινές ασκήσεις με την Τουρκία κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων με κωδική ονομασία «Reliant Mermaid (Γοργόνα με αυτοπεποίθηση)». Συνέπεια της ενίσχυσης των δεσμών μεταξύ του Ιράν και της Τουρκίας, που οδήγησαν σε de facto επιδείνωση των σχέσεων με το Ισραήλ, ο ισλαμιστής πρωθυπουργός της Τουρκίας αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις κοινές ασκήσεις την Ιερουσαλήμ.

Τον Απρίλιο του 2011, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ αποφάσισαν να συνεχίσουν αυτές τις ασκήσεις, αλλά αλλάζοντας την κωδική ονομασία. Και για τρίτο συμμετέχοντα, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ είχαν την εξαιρετική ιδέα να καλέσουν την Ελλάδα. Η Ελλάδα άρπαξε αυτή την προσφορά, αντιτιθέμενη στα μάτια των Τούρκων ...

Η άσκηση ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου και πρέπει να λήξει στις 5 Απριλίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, η άσκηση ξεκίνησε από μια αμερικανική στρατιωτική βάση στην Κρήτη. Φαίνεται ότι μεταξύ των εμπλεκόμενων σκαφών βρίσκονται κυρίως καταδρομικά, αντιτορπιλικά και υποβρύχια. Μαχητικά αεροπλάνα από τις τρεις χώρες συμμετέχουν επίσης στις ασκήσεις.

Σύμφωνα με αναφορά που δημοσιεύθηκε στην ελληνική ιστοσελίδα Defencenet.gr, μέρος της άσκησης θα πραγματοποιηθεί έξω από τις ακτές της Τουρκίας. Η άσκηση θα συνεχιστεί στα ανοικτά της νότιας ακτής της Κύπρου, και θα καταλήξει στο λιμάνι της Χάιφα.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι δυνάμεις του εχθρού στην προσομοίωση έχουν χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνα της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ιστοσελίδα σημειώνει επίσης ότι μεταξύ των επιλεγμένων σεναρίων, υπάρχει μια επίθεση σε πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου από εχθρική  χώρα...  Ακριβώς ό, τι σκοπεύει να κάνει η Τουρκία σύμφωνα με τις πολεμοχαρείς δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών, που θέλει να αποτρέψει την Κύπρο να διεξάγει γεωτρήσεις στα χωρικά ύδατα της.

Maayan Smadja - JSSNews 

 
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/04/jssnews.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters