Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Κωδικός «Αθηνά» για 800.000 παράνομους μετανάστες

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΝ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ 21 ου ΑΙΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤΙΑ -ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ- ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ 3ου ΚΟΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ , ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΞΕΡΞΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ -ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ-ΟΛΑ ΗΣΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ , ΟΛΑ ΗΣΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΕΝΑΡΓΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΟΥΝ , ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ: ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΣΑΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ, ΣΑΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ-ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ-ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ-ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ- ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


F43EE06704073543586FA475B49B93F2

Η αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών εισβάλλει βίαια από την ερχόμενη εβδομάδα στην προεκλογική περίοδο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θέτει σε πλήρη εφαρμογή ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, με στόχο να απασφαλίσει δύο ωρολογιακές βόμβες που είναι έτοιμες να εκραγούν και να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία.


Το σχέδιο του κ. Χρυσοχοΐδη έχει την κωδική ονομασία «Αθηνά» για να συμβολίζει την προσπάθεια αναγέννησης του κέντρου της πρωτεύουσας, αλλά και τον βασικό στόχο που είναι να καθαρίσει η Αθήνα.

Το Βήμα
 
http://amphiktyon.blogspot.com/2012/04/800000-21-10-3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters