Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Περσικό Κόλπο: μια συγκέντρωση πολεμικών πλοίων που ανησυχεί-ΚΑΘ' ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ -ΓΡΑΦΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ-ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ "ΓΚΟΙΜ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ -ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ





Ο Αμερικανός οικονομολόγος Lyndon LaRouche είχε παρατηρήσει τον περασμένο Ιανουάριο ότι οι δυτικές ναυτικές δυνάμεις που αναπτύσσονται στον Περσικό Κόλπο και τη γύρω περιοχή υπερβαίνουν κατά πολύ των δυνατοτήτων άμυνας του Ιράν.

Κατά συνέπεια, και δεδομένης της αποτυχίας ολόκληρου του χρηματοπιστωτικού μονεταριστικού διατλαντικού συστήματος, αναγκάζεται κανείς να εξετάσει την χειρότερη περίπτωση, αυτή της παγκόσμιας σύγκρουσης με τη Ρωσία και την Κίνα που μπορεί να περιλαμβάνει και τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Παρουσιάζουμε εδώ μια πρώτη αναθεώρηση των παρόντων δυνάμεων, σύμφωνα με δημόσιες πηγές στις 26 Μαρτίου 2012:



Ηνωμένες Πολιτείες: από τα 11 αεροπλανοφόρα και συνοδευτικά σκάφη (σχηματίζοντας ομάδες ναυτικής δράσης) που διαθέτει το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, το USS Abraham Lincoln βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Περσικό Κόλπο και το USS Carl Vinson περιπολεί στη νότια ακτή του Ιράν, στην Αραβική Θάλασσα. Ένα τρίτο, το USS Enterprise, θα περάσει σύντομα το Στενό του Γιβραλτάρ για να επισκεφθεί την ανατολική Μεσόγειο, και τελικά θα πάρει πορεία για το Περσικό Κόλπο, για τη περίπτωση επίθεσης κατά του Ιράν.



Τέσσερα ναρκαλιευτικά έχουν μόνιμη βάση στο Μπαχρέιν, και το αμερικανικό επιτελείο ζήτησε στις 16 Μαρτίου την αναχώρηση άλλων τεσσάρων ναρκαλιευτικών από το Σαν Ντιέγκο για να πάνε και αυτά στο Μπαχρέιν. Καμία ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί.



Ηνωμένο Βασίλειο: σύμφωνα με ένα άρθρο της εφημερίδας The Sun της 26ης Φεβρουαρίου, το Βασιλικό Ναυτικό έχει συγκεντρώσει διακριτικά επτά πολεμικά πλοία στον Περσικό Κόλπο. Το HMS Daring (Τολμηρός), ένα νέο και ισχυρό καταδρομικό, έφτασε στον Κόλπο τον Ιανουάριο για να ενταχθεί στη δύναμη της φρεγάτας HMS Argyll .

Τα ναρκαλιευτικά Pembroke, Quora, Middleton και Ramsey έχουν τη βάση τους στο Μπαχρέιν και ένα πυρηνικό υποβρύχιο ήταν καθ 'οδόν στις 26 Φεβρουαρίου. Ένα δεύτερο πυρηνικό υποβρύχιο θα πρέπει να αποσταλεί, αλλά δεν έχει ορισθεί ημερομηνία.



Γαλλία: Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle απέπλευσε από τη Τουλόν στις 16 Μαρτίου για ασκήσεις στη Μεσόγειο (Ανατολική;), και θα συνοδευτεί από άλλα πολεμικά πλοία για να σχηματίσουν μια πλήρη ομάδα ναυτικής δράσης.





http://amphiktyon.blogspot.com/2012/04/blog-post_8467.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters