Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Δεν υπάρχουν «Μηνύματα» για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ!

Η κατάσταση είναι τόσο τραγική που και αυτοί οι ίδιοι κορυφαίοι Πολιτικοί και των δύο κομμάτων εξουσίας, που αξιολογούνται ως οι καλύτεροι Ποινικολόγοι στον κόσμο, δεν έχουν καμία ελπίδα να ανακαλύψουν «Μηνύματα» που θα μετρίαζαν κάπως την οργή των οπαδών τους…προσέξτε, δε συζητάμε για την οργή των υπολοίπων, μη οπαδών του ΠΑΣΟK.

Αυτή η κατηγορία των Ελλήνων, δεν προσφέρει καμία περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο, να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Αναφερόμαστε στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ. Αυτούς θέλουν να συσπειρώσουν και δε βρίσκουν μηνύματα να τους συγκινήσουν! Για αυτό κάλεσαν το «θείο βρέφος» που γνωρίζει να επικεινωνεί στη δική τους διάλεκτο!

Η μόνη ελπίδα του ΠΑΣΟΚ να μετριάσει κάπως την πανωλεθρία που περιμένει να εισπράξει στις επόμενες εκλογές, είναι από τον πυρήνα των οπαδών του, από τους Έλληνες που έχουν επανδρώσει όλες ανεξαιρέτως τις κρατικές θέσεις και τις πολύ μικρές ομάδες που αποτελούν τις «Μπίλιες του Ρουλεμαν» που του επιτρέπουν να «Ρολάρει». Αυτά τα Πασοκικά ‘Ρουλεμάν» βρίσκονται ΠΑΝΤΟΥ.

Δεν υπάρχει ούτε μια Κρατική Θέση, φανερή ή κρυφή, που να μη «Ρολάρει» με τα «ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ». Πχ. σε μια ΔΕΚΟ ο Διευθυντής Προμηθειών, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να μην είναι βαρβάτο μέλος στο «Βαθύ ΠΑΣΟΚ». Δηλαδή, μιλάει μόνον με τον πιο έμπιστο του Υπουργού. Με κανέναν άλλον. Η γραμματέας του, πρέπει να είναι κόρη κάποιου άλλου στελέχους που είναι φυτεμένος σε κάποια αντίστοιχη θέση, άλλης ΔΕΚΟ.

Ολόκληρο το τμήμα Προμηθειών της ΔΕΚΟ, είναι επανδρωμένο με υπαλλήλους,της απολύτου εμπιστοσύνης του Υπουργού και του Διευθυντή Προμηθειών. Βέβαια οι αμοιβές τους είναι οι αντίστοιχες..Δεν είναι δυνατόν να βλέπουν τα εκατομμύρια να πετούν επάνω από τα κεφάλια τους και να μη γλύφουν κανένα κοκαλάκι.

Ο Ταμείας που εκταμιεύει όλες τις πληρωμές της ΔΕΚΟ, είναι και αυτός, της απολύτου εμπιστοσύνης και φυσικά τσεπώνει και αυτός μερικές χιλιάδες ευρώ κάθε πέντε και δέκα…έχει πρόβλημα σε ποια υπεράκτια να κάνει τις καταθέσεις του!

Τι να πούν στον κόσμο τον υπόλοιπο που έχασε τα μαγαζιά του και τις εργασίες του; Τι να πουν στις οικογένειες που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ εισόδημα, είναι όλοι άνεργοι;

Γνωρίζουν ότι ο,τι πουν, θα εισπραχτεί ανάποδα από τους Έλληνες Ψηφοφόρους…Αν νοθεύσουν τις εκλογές, δεν πρέπει να πάρουν πάνω από το 10% των ψήφων και τα δύο κόμματα μαζί…Αυτός είναι ο αριθμός του πυρήνα των ψηφοφόρων τους που αρμέγουν το Κρατικό Χρήμα μέχρι των ημερών μας…Κανένας του δε θα θυσιάζει τις κλεψιές του γιατί η Ελλάδα Πτώχευσε…


 http://siopilipliopsifia.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_1347.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters