Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ο ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ "ΕΦΤΥΣΕ" ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.....



......... μέσω του ΑΝΤ1 και της  εκπομπής του Γ. Παπαδάκη . Ερωτώμενος πολύ συγκεκριμένα για τον σφαγιασμό των μισθών και της φτώχιας των ελλήνων ο ακατανόμαστος σφάχτης και υπηρέτης των Γερμανών Βενιζέλος είπε: 

«Όταν κατεβάζεις τους μισθούς επιτρέπεις στην επιχείρηση με μειωμένο κόστος εργασίας να πάρει κόσμο με μεγαλύτερη ευκολία και να επενδύσει. 


Άρα μειώνοντας τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα μειώνεται και η ανεργία διότι κάποιος πρέπει να μιλάει και στο όνομα τους ενός εκατομμυρίου ανέργων. 


Όταν στους νέους μέχρι 24 ετών έχεις ανεργία 48% πρέπει κάτι να μπορέσεις να κάνεις να μπει το παιδί για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας, να αποκτήσει μια εμπειρία, να μπορέσει να κάνει ένα βιογραφικό, να μπορέσει να σταδιοδρομήσει».

Ο απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου, ο νομικός της  COSA NOSTRA , ο διαστροφικά πολιτικά άρρωστος , ο Αττίλας του ολοκαυτώματος των εργασιακών ανθρώπινων δικαιωμάτων φτύνοντας στην κυριολεξία τους αγωνιούντες έλληνες και πεινασμένους άνεργους συμπολίτες μας , υπεραμύνθηκε της σφαγής των εργαζομένων  που ο ίδιος έπραξε κατόπιν των διαταγών της Γερμανικής διοίκησης της Ευρώπης θεωρώντας ότι ο λαός είναι χαχόλος και κάφρος και δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα. 


Ότι δηλαδή  η πολιτική του ίδιου και της κατοχικής κυβέρνησης πολλαπλασίασε την ανεργία και την εξαθλίωση, ότι οι υπηρέτες των Μνημονίων και των επικυρίαρχων είναι οι υπαίτιοι της πώλησης της χώρας και των Ελλήνων.

ΚΥΡΙΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ??

ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ WikiLeaks,

 

Mr. Venizelos (nee Turkoglu (son of Turk)) according to US EMBASSY

 

12:58 π.μ. Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Κύριο μέρος μηνύματος


Viewing cable 09ATHENS1535, WHO'S WHO IN THE NEW GREEK GOVERNMENT

If you are new to these pages, please read an introduction on the structure of a cable as well as how to discuss them with others. See also the FAQs 
Reference IDCreatedReleasedClassificationOrigin
09ATHENS1535 2009-10-07 15:16 2011-08-30 01:44 UNCLA

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ!!Συναισθηματικά ανάπηρος και ψυχολογικά κατεστραμμένος ο Βενιζέλος. Γελάει και λέει οτι έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να γίνουμε Εσθονία.

 




παρακολουθείστε και το γλύφτη του Αντέννα, τον δημοσιοκάφρο papadaki ......
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_6953.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters