Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Έχουμε στην διάθεσή μας 3.763 λογαριασμούς Ελλήνων λαμογιών!

Επί δύο περίπου χρόνια ο Ελληνικός λαός ακούει συνεχώς για τους περίπου 2500 Έλληνες καταθέτες στην Ελβετία από υπουργούς και λοιπά κυβερνητικά στελέχη. 

Στην περίπτωση των οφειλετών του δημοσίου υπήρξε δημοσιοποίηση ονομάτων και η δίωξης αυτών.
Φυσικά η φοροδιαφυγή αποτελεί ποινικό αδίκημα αλλά και τα μαύρα-αφορολόγητα χρήματα στην Ελβετία ακόμη μεγαλύτερο.


Επειδή κυβερνώντες-συγκυβερνώντες και πολιτικά πρόσωπα με προκλητικό φαρισαϊσμό «ποιούν την νήσσα»
Το Εθνικό Ριζοσπαστικό Κίνημα, σύντομα θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα, ποσά, αριθμούς λογαριασμών και τις τράπεζες στην Ελβετία-Λιχτενστάιν-Γερμάνια-Αγγλία-Βέλγιο κ.λπ. για να πληροφορηθεί επιτέλους ο λαός ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι, και μάλιστα σε ακριβή αντιδιαστολή με τις φορολογικές τους δηλώσεις στην Ελλάδα!
Εμείς έχουμε στην διάθεσή μας 3.763 λογαριασμούς Ελλήνων λαμογιών(!) και 2.789 εμβάσματα τα οποία έφυγαν κατά την περίοδο της κρίσης.

Τα εννέα (9) CD και τα αντίγραφα (τα οποία έχουμε στην κατοχή μας), για ευνόητους  λόγους ευρίσκονται στα χέρια 3 διαφορετικών προσώπων εκ των οποίων το πρώτο ( αντίγραφο) σε δικηγορικό γραφείο σε χώρα του εξωτερικού… και πάλι για ευνόητους λόγους…!
Προειδοποιούμε ότι κάθε απόπειρα εκβιασμού ή προσπάθεια φίμωσης   μας θα αποφέρει αντίθετα αποτελέσματα και περαιτέρω αποκαλύψεις για offshore εταιρείες! (έρχεται σύντομα και αυτό… 1.763 περιπτώσεις με απίθανες διακινήσεις τεράστιων ποσών).
Το πώς ευρίσκονται στα χέρια μας θα αποκαλυφθεί και αυτό διότι το κίνημα μας είναι αδιάφθορο, διάφανο, έντιμο, πατριωτικό και έχει ως σκοπό την λύτρωση της Ελληνικής κοινωνίας!
Επιτέλους ο λαός θα πρέπει να πληροφορηθεί ποιοι «κατέχουν» (και μάλιστα μαύρα) και ποιοί πληρώνουν τον λογαριασμό της κρίσης!
Δεν πτοούμεθα για πιθανή μας δίωξη λόγο παράβασης της σχετικής νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, διότι σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να λογοδοτήσουν πρώτα οι πολιτικοί μας ταγοί για την ηθική και φυσική αυτουργία στην οποία ενέχονται με την παράβαση της μη εφαρμογής των σχετικών νόμων του κράτους, εφ’ όσον γνωρίζουν και δεν πράττουν τα δέοντα, για την τιμωρία των μαύρων… καταθετών όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.
Για το καλό της πατρίδας ας κάτσουμε και στο σκαμνί της δικαιοσύνης ως έντιμοι άνδρες πατριώτες και όχι ως υποτελείς εντολοδόχοι αρσακειάδες.
Αποτελεί ή όχι κακούργημα το μαύρο χρήμα και μάλιστα στο εξωτερικό;
Είμαστε αποφασισμένοι να απαλλάξουμε τον Έλληνα από την πολιτική δικτατορία η οποία κατέλυσε την Δημοκρατία τα τελευταία 37 χρόνια και θα το πράξουμε. Έχουμε την δύναμη, την αποφασιστικότητα και το θάρρος να απαλλάξουμε την χώρα από τα κόμματα και τα 300 παλληκαράκια, επαγγελματίες  και ευκατάστατους πολιτικάντηδες, ανοίγοντας το δρόμο σε νέους πολιτικούς σχηματισμούς.
ΑΘΗΝΑ 29-02-2012
ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
*Οι υπάλληλοι συγκεκριμένης και ευαίσθητης κρατικής υπηρεσίας και οι προϊστάμενοι τους καλά θα κάνουν να ασχοληθούν… με περίεργες κινήσεις στην Φλώρινα και την Ξάνθη…!
http://www.ethn-rizo-kinima.gr

http://www.katohika.gr/2012/03/3763.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters