Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Αύριο όλοι στο σύνταγμα να βουλιάξει η Αθήνα!!

Δεν έχεις άλλη επιλογή! Ελα και εσύ για να διώξουμε τους προδότες που παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία της χώρας!
Ξεπουλάνε τα πάντα και δίνουν τους ιθαγενείς δώρο, μειώνοντας κατά 40% τους μισθούς καταργώντας και στον ιδιωτικό τομέα τα δώρα και την καλοκαιρινή άδεια.
Καταργούν τις υπερωρίες θα δουλεύεις 10 ώρες και θα αμείβεσαι για οχτώ.
Θα απολυθούν από το δημόσιο 200.000 χιλιάδες εργαζόμενοι σε πρώτη φάση.
Σε όλα τα υπουργεία θα.....
εγκατασταθούν gkaoulaiter στα γραφεία τον υπουργών αυτοί θα αποφασίζουν για όλα οι υπουργοί θα είναι απλώς για τα θελήματα,( ξέρετε πετάξου μικρέ μέχρι το περίπτερο φέρε κάνα πακέτο τσιγάρα και τέτοια)
Και ένα σωρό αλλά τέτοια απεχθή μέτρα που συμφώνησε με τους τοκογλύφους της μαφίας ο ξευτιλισμένος προδότης τσιράκι των παγκοσμιοποιητων της νέας τάξης ΓΑΠ.
Αυτός είναι ο μεγαλύτερος προδότης που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον τόπο, θα τον αφήσουμε να μας διαλύσει?
Θα φύγουμε να πάμε μετανάστες σε άλλες χώρες?
Οχι βεβαία! Μένουμε εδώ και δίνουμε την μάχη μέχρι τελικής πτώσης με ότι μπορεί να συνεπάγετε αυτό.
Διώξαμε χειρότερους εχθρούς αλλά τους γνωρίζαμε ξέραμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε, αυτός μας εξαπάτησε ήρθε ντυμένος φίλος του ανοίξαμε την πόρτα και μόλις μπήκε μέσα έβγαλε την μάσκα του φίλου και φάνηκε σε όλο του το μεγαλείο το μέγεθος της προδοσίας .
Δεν έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση για ότι κάνει δεν τον αναγνωρίζουμε ως πρωθυπουργό, είναι εχθρός της πατρίδας μας και μισεί θανάσιμα ότι ελληνικό είναι ορκισμένος εχθρός μας .

Ο λαός είναι υποχρεωμένος να θεσει σε εφαρμογή το άρθρο 120 του συντάγματος το ίδιο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν και αυτοί που εργάζονται στα σώματα ασφάλειας και τον στρατό. Έχουν ορκιστεί πίστη στο σύνταγμα και το σύνταγμα δεν είναι ο προδότης ΓΑΠ με την ληστοσυμμορία του.

Οι βουλευτές που τον στήριξαν και εξακολουθούν να τον στηρίζουν θα πρέπει να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους, ας δεχτούμε ως υπόθεση εργασίας ότι στο πρώτο μνημόνιο τους εξαπάτησε και αυτούς όπως όλο τον λαό, τώρα όμως δεν έχουν καμία δικαιολογία τώρα ξέρουν!!
Ο λαός έχει τα βλέμματα στραμμένα επάνω τους μην υπολογίζουν σε πρόσκαιρα ωφέλει αυτή η κυβέρνηση έιναι τελειωμένη ούτος η άλλως .
Οταν θα πέσει η παράνομη κυβέρνηση τους θα είναι αναγκασμένοι να μείνουν εδώ και τότε δεν θα έχουν ούτε προσωπική ασφάλεια ούτε βουλευτική ασυλία και ο λαός θα είναι πολύ εξαγριωμένος!!! !!!!!!!
Έλληνες όποια στιγμή μας χρειάστηκε η πατρίδα ήμασταν παρόντες .
Έχουμε υποχρέωση στην πατρίδα την οικογένεια μας και τον ίδιο τον εαυτό μας να υπερασπιστούμε την πατρίδα με όλα τα νόμιμα μέσα όπως αυτά προκύπτουν μέσα από το σύνταγμα και αναφέρονται στο άρθρο 120 που παραθέτουμε στο τέλος του κειμένου .
Μην ξεχνάμε ο παππούς του παρέδωσε την εξουσία της χώρας στους άγγλους και αιματοκύλησε την χώρα με τον εμφύλιο, ας μην αφήσουμε αυτό το μίασμα της Ελληνικής ιστορίας να κάνει το ίδιο.
Ελληνες μόνο ενωμένοι θα βγούμε χωρίς αιματοκύλισμα από αυτή την ιστορία, μην τους αφήνετε να σας διχάσουν ένας για όλους και όλοι για έναν.
Ο εχθρός μας έχει όνομα και διεύθυνση λέγεται πολίτικος και κατοικεί παράνομα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο όλοι οι άλλοι είμαστε ένα!!!!!!!!!

ΤΜΗΜΑ Δ': Ακροτελεύτια διάταξη
]Άρθρο 120
Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

http://lalipouli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters