Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Σύμφωνα με τις Ρώσικες Μυστικές Υπηρεσίες, η εξαφάνιση του Αμερικάνικου χρυσού, είναι η πραγματική αιτία σύλληψης του ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ και του Αιγύπτιου τραπεζίτη Abdel Salam!!!

Η Ρωσία ισχυρίζεται, ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ φυλακίστηκε, επειδή αποκαλύφθηκε ότι εξαφανίσθηκε όλος ο χρυσός των …ΗΠΑ!!!!

Και ο Πούτιν???? Τι σκατά λέει ο Πούτιν???? Ότι είναι αλληλέγγυος στην …Εβραϊκή Μαφία???? Είναι μέλος της????….
Μια νέα έκθεση έρευνας, που συντάχθηκε για ενημέρωση του πρωθυπουργού Πούτιν της Ρωσίας, από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB), λέει ότι ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Dominique Strauss-Kahn, κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε στις ΗΠΑ για σεξουαλικά εγκλήματα στις 14 Μαΐου, μετά την ανακάλυψή, ότι όλα τα αποθέματα σε χρυσό των Ηνωμένων Πολιτειών σε ράβδους, που φυλάσσονταν στο Αποθετήριο που βρίσκεται στο Φορτ Νοξ έλειπε και δεν υπήρχε καμία εξήγηση για την εξαφάνιση.
Σύμφωνα με αυτή την απόρρητη έκθεση της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας FSB, ο Στρος-Καν είχε γίνει «όλο και περισσότερο ανήσυχος» νωρίτερα αυτό το μήνα (Μάϊο) μετά την έναρξη παγώματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη δέσμευση παραδόσεων προς το ΔΝΤ, των 191,3 τόνων χρυσού, ενώ υπήρξε συμφωνία, σύμφωνα με τη δεύτερη τροποποίηση των άρθρων της συμφωνίας που υπογράφηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή τον Απρίλιο του 1978, με την οποία επρόκειτο να πωληθούν (τα αποθέματα των 191,3 τόνων χρυσου) για να χρηματοδοτήσει δήθεν (το ΔΝΤ) τα λεγόμενα Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα (ΕΤΔ), ως εναλλακτική λύση για τα λεγόμενα αποθεματικά νομίσματα.
Αυτή η έκθεση της FSB αναφέρει επίσης, ότι εναντίον του Στρος-Καν, είχαν διατυπώσει τις ανησυχίες τους, αρκετοί Αμερικανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι που είναι κοντά στον Πρόεδρο Ομπάμα, γιατί είχαν πληροφορίες, ότι (ο Dominique Strauss-Kahn) ήταν σε «επαφή» με …«κακοποιά στοιχεία», και σύμφωνα με τη Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), η οποία συντόνιζε την επιχείρηση συλλογής αποδείξεων, που αποδεικνύουν ότι όλος αυτός ο χρυσός, που όπως αναφέρθηκε είχε αποθεματοποιηθεί από τις ΗΠΑ …..«είχε φύγει».
Μετά την παραλαβή των αποδεικτικών στοιχείων της CIA για τον Strauss-Kahn, συνεχίζει η έκθεση (της Ρώσικης υπηρεσίας ασφαλείας), (αυτός) έκανε άμεσες ρυθμίσεις για να εγκαταλήψει τις ΗΠΑ και για να επιστρέψει στο Παρίσι, αλλά όταν ήλθε σε επαφή με υπαλλήλους που εργάζονται για τη Γαλλική Γενική Διεύθυνση Εξωτερικής Ασφάλειας (DGSE), αυτοί τον ενημέρωσαν, ότι οι Αμερικανικές αρχές ζητούν τη σύλληψή του. Τότε αυτός (ο Dominique Strauss-Kahn) κατέφυγε βιαστικά, στο αεροδρόμιο JFK της πόλης της Νέας Υόρκης, αφού πριν, οι (Γάλλοι) παράγοντες ασφαλείας, τον συμβούλευσαν, να μη πάρει μαζί του το κινητό του τηλεφώνου, διότι στις ΗΠΑ η αστυνομία θα μπορούσε να παρακολουθεί την ακριβή του θέση!!!!.
Μόλις ο Στρος-Καν είχε φτάσει με ασφάλεια και επιβιβάστηκε στην πτήση της Air France για το Παρίσι, ωστόσο, αυτή η έκθεση της (Ρώσικης) FSB λέει, ότι έκανε ένα «μοιραίο λάθος», καλώντας το ξενοδοχείο από ένα τηλέφωνο του αεροπλάνου και ζητώντας τους να του στείλουν το κινητό του τηλέφωνο, ενώ είχε πεί, ότι το είχε αφήσει πίσω, στο σπίτι του στη Γαλλία, με το οποίο οι πράκτορες των ΗΠΑ ήταν σε θέση να τον παρακολουθούν και να τον συλλάβουν.
Μέσα στο προηγούμενο δεκαπενθήμερο (Μαϊου), συνεχίζει η έκθεση αυτή, ο Strauss-Kahn προσέγγισε τον στενό του φίλο και κορυφαίο Αιγύπτιο τραπεζίτη Mahmoud Abdel Salam Omar, για να τον βοηθείσει να ανακτήσει από τις ΗΠΑ, τα αποδεικτικά στοιχεία που δόθηκαν από τη CIA (στην Αμερικάνικη κυβέρνηση). Ο Omar, όμως, ακριβώς όπως ο Στρος-Καν πριν από αυτόν, έχει χρεωθεί πρόσφατα από τις ΗΠΑ, με ένα σεξουαλικό έγκλημα κατά της καμαριέρας πολυτελούς ξενοδοχείου, κάτι που η Ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB το χαρακτηρίσει και το υπογραμμίζει ως «απίστευτο», λόγω του ότι ο Ομάρ είναι 74 χρονών και είναι ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος.
Σε μια εκπληκτική κίνηση, μπερδεύοντας πολλούς στη Μόσχα, ο (Εβραϊκής καταγωγής) Ρώσος πρωθυπουργός Πούτιν μετά την ανάγνωση της μυστικής έκθεσης της υπηρεσίας ασφαλείας FSB, διέταξε να δημοσιευθεί στον επίσημο δικτυακό τόπο του Κρεμλίνου, το ότι υπερασπίζεται τον Στρος-Καν και έγινε ο πρώτος ηγέτης στον κόσμο, που δήλωσε, ότι η πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν θύμα μιας συνωμοσίας στις ΗΠΑ. Ο Πούτιν δήλωσε ακόμη: «Είναι δύσκολο για μένα να αξιολογήσω τα κρυμμένα πολιτικά κίνητρα, αλλά δεν μπορώ να πιστεύω ότι όλα έγιναν με τον τρόπο που είχαν αρχικά παρουσιαστεί. Δεν κάθονται σωστά στο κεφάλι μου»…… ….. ….. …… …… …… ……


Έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί για όλα αυτά τα γεγονότα, ότι ένα από τα κορυφαία μέλη του Κογκρέσσου των Ηνωμένων Πολιτειών, και Προεδρικός υποψ΄πηφιος στις ΗΠΑ για το 2012, ο Ron Paul, έχει δηλώσει από καιρό την πεποίθησή του, ότι η Αμερικανική κυβέρνηση ψεύδεται σχετικά με τα αποθεματικά της σε χρυσό, που έχουν αποθηκευθεί στο Φορτ Νοξ. Έτσι, όπως αναφέρει ο γερουσιαστής Ron Paul, άσχετα με το τι λέει η Αμερικανική κυβέρνηση και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα, στη πραγματικότητα κρύβουν την αλήθεια για τα Αμερικανικά αποθέματα χρυσού, γι’ αυτό (ο Ron Paul) είχει υποβάλει νομοσχέδιο στο τέλος του 2010, για την ενίσχυση των ελέγχων στο Φορτ Νοξ, ο οποίος όμως στη συνέχεια ηττήθηκε από τις πολιτικές δυνάμεις του καθεστώτος Ομπάμα δυνάμεις!!!!
Όταν άμεσα ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν πίστευε, ότι δεν υπήρχε ο χρυσός στο Φορτ Νοξ ή στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, ο γερουσιαστής Ron Paul έδωσε την απίστευτη απάντηση, » νομίζω ότι είναι μια σοβαρή πιθανότητα«.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι μόλις 3 ημέρες μετά από τη σύλληψη του Στρος-Καν, το μέλος του Κογκρέσσου Ron Paul, έκανε νέα πρόσκληση-πρόκληση προς τη (κυβέρνηση) των ΗΠΑ, για να πωλήσει μέρος των αποθεμάτων της σε χρυσό, δηλώνοντας ότι «Δεδομένης της υψηλής τιμής (του χρυσού) είναι τώρα ευκαιρία, (να αντιμετωπίσουμε) και το τεράστιο πρόβλημα του χρέους που έχουμε τώρα, με όλα τα μέσα, και να πωλήσουμε τώρα (που η τιμή του χρυσού) είναι στα ύψη«!!!
Παράξενες εκθέσεις που προέρχονται από τις ΗΠΑ εδώ και χρόνια, ωστόσο, δείχνουν ότι δεν υπάρχει απόθεμα χρυσού για πώληση, και όπως μπορούμε να διαβάσουμε (παλαιότερα δημοσιεύματα), όπως αυτά που δημοσιεύτηκαν το 2009 στην ηλεκτρονική τοποθεσία ειδήσεων ViewZone.Com:
«Τον Οκτώβριο του 2009 η Κίνα ανέλαβε την αποστολή των ράβδων χρυσού. Η τακτική ανταλλαγή χρυσού μεταξύ των χωρών, είναι (συνηθισμένη μέθοδος) για να πληρώσουν τα χρέη τους και για να διευθετήσουν το μεταξύ τους λεγόμενο εμπορικό ισοζύγιο. Τα περισσότερα αποθέματα χρυσού που ανταλλάσσονται, αποθηκεύονται σε υπόγειους θαλάμους υπό την επίβλεψη ενός ειδικού οργανισμού με έδρα το Λονδίνο, το London Bullion Market Association (ή LBMA). (Πρόβλημα προέκυψε) όταν η Κινεζική κυβέρνηση ζήτησε ειδικές εξετάσεις, για την αποστολή που ανέλαβε, ώστε να διασφαλιστεί η καθαρότητα και το βάρος των ράβδων χρυσού. Σε μια τέτοια δοκιμή, ανοίγονται τέσσερις μικρές οπές στις ράβδους χρυσού και το μέταλλο συνέχεια αναλύεται.
Οι υπάλληλοι (που έκαναν τη δειγματοληψία) συγκλονίστηκαν, όταν διαπίστωσαν ότι οι ράβδοι «χρυσού» ήταν ψεύτικοι!!!!!. Περιείχαν πυρήνες βολφραμίου με μόνο μια εξωτερική επίστρωση από πραγματικό χρυσό. Επιπλέον, αυτοί οι ράβδοι χρυσού, που περιέχουν τους αύξοντες αριθμούς για την παρακολούθησή τους, προέρχονταν από τις ΗΠΑ και είχαν αποθηκευθεί στο Φορτ Νοξ για χρόνια!!!! Υπήρξαν αναφορές, μεταξύ 5.600 με 5.700 τέτοιων ράβδων, με βάρος 400 ουγκιές η κάθε μία, στην αποστολή αυτή!!!!!».
Για την τελική τύχη του, ο Στρος-Καν δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, αλλά σύμφωνα με νέες εκθέσεις που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δείχνουν την αποφασιστικότητά του να μην υποκύψει χωρίς να το παλαίψει, γι’ αυτό και έχει προσλάβει αυτό που περιγράφεται ως μια «ομάδα διάσπασης» από πρώην κατασκόπους της CIA, ιδιώτες ερευνητές και συμβούλους από τα μέσα ενημέρωσης για να τον υπερασπιστούν.
Για τις πρακτικές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία, θα πρέπει να αποδειχθεί ότι οι ΗΠΑ, πράγματι, έχουν βρεί τα αποθεματικά τους σε χρυσό, αλλά από την άλλη, η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, διέταξε (πριν 3 μέρες), να αυξηθεί το επιτόκιο από 0,25 έως 3,5 τοις εκατό και ο Πούτιν διέταξε την απαγόρευση των εξαγωγών σίτου και δημητριακών Ρώσικης παραγωγής, η οποία δεν πρόκειται να αρθεί, πριν από την 1 Ιούλη, σε μια κίνηση που αποβλέπει, στην κάλυψη των ελλειμμάτων των ταμείων της «πατρίδας» του, ενώ αυτά κανονικά, θα έπρεπε να διοχετευθούν στις ΗΠΑ.
Η ικανότητα του Αμερικάνικου λαού να μαθαίνει την αλήθεια για τέτοιες υποθέσεις, όπως πάντα έρχεται καθυστερημένα, γιατί οι πληροφορίες επισκιάζονται από τα όργανα της προπαγάνδας, που κυριαρχούν εκεί και τους αφήνουν απροετοίμαστους σε χίλιους δυο κινδύνους.
ΠΗΓΗ:  http://www.eutimes.net/2011/05/russia-says-imf-chief-jailed-for-discovering-all-us-gold-is-gone/
ΠΗΓΗ:  http://www.whatdoesitmean.com/index1489.htm
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/2011/06/03/pagkosmio-ikonomiko-skandalo-simfona-me-tis-rosikes-mistikes-ipiresies-i-exafanisi-tou-amerikanikou-chrisou-ine-i-pragmatiki-etia-sillipsis-tou-stros-kan-ke-tou-egiptiou-trapeziti-abdel-salam/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters