Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!!!!...

ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ……

Απορούσαμε όλοι για το ανήλεο κυνηγητό του κράτους και των μηχανισμών του, στους αυτοαπασχολούμενους μικροεπιχειρηματίες που επένδυσαν ένα μαγαζάκι για να βιοπορίσου αυτοί και η οικογένεια τους.

Πως είναι δυνατό να επιβιώσουν με πρακτικές όπως:
αύξηση του ΦΠΑ με ταυτόχρονη σταθεροποίηση ή και μείωση τιμών για να προσελκύσουν μια «ανύπαρκτη» πελατεία, με.....
 συρρικνωμένο εισόδημα;
με άγριο κυνηγητό από ΣΔΟΕ και εφορεία για την είσπραξη οφειλών προς το Δημόσιο ακόμα και μικροποσών; με απειλές φυλάκισης ή κλεισίματος του καταστήματος ( λες και με το κλείσιμο του καταστήματος ή με την φυλάκιση του καταστηματάρχη, πρόκειται να εισπράξουν!!).
με περαιώσεις, «με το πιστόλι στον κρόταφο».
Με ταυτόχρονη επιδρομή ΙΚΑ και ΟΑΕΕ , με μηνύσεις , κατασχέσεις και λουκέτα?? (προχθεσινές δηλώσεις Κουτρουμάνη).
Με την αφαίμαξη από την αγορά και του τελευταίου ευρώ , μέσα από την αύξηση στις τιμές των καυσίμων (λόγω αύξησης της φορολογίας) και την αύξηση βασικών ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης , από το ολιγοπωλιακό σύστημα των εισαγωγικών εταιρειών και των σούπερ μάρκετ;(θυμηθείτε το σε λίγο)
Η απάντηση είναι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ!!!

Μα αυτοί δεν είναι που μας έλεγαν ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ της Οικονομίας ? θέλουν μια οικονομία χωρίς ραχοκοκαλιά ? θέλουν να καταστρέψουν την Οικονομία? ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Δείτε τη λέει ο απαράδεκτος Δ.Κυριτσάκης πρόεδρος της επιτροπής ανταγωνισμού, που μάλλον (αν τα εννοεί αυτά ο ανίκανος) πρέπει να γυρίσει , όχι στα πανεπιστημιακά έδρανα, αλλά στα σχολικά θρανεία.http://www.capital.gr/capitaltv/player.aspx?id=967&hd=0

ΤΑ ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ????

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΑΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!!!!!!

ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!!!!!???????

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ «ΛΙΓΟΥΣ» ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΥΡΙΤΣΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΙΓΟΠΩΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΙΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!!!

ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ !!!

Nikos K.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_6861.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters