Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Από τον μέγα Πέτρο στον Βλαδίμηρο Πούτιν

Αρχές πλέων του 21ου αιώνα η Ρωσία, με πρόεδρο τον Βλαδίμηρο Πούτιν, υστέρα από μια περίοδο εσωστρέφειας και ανάκαμψης, επιστρέφει δυναμικά στη παγκόσμια σκηνή διεκδικώντας το δικός της μερίδιο.

Πρέπει να πούμε ότι η Ελλάδα έχει παραδοσιακά καλές (αλλά όχι στενές) σχέσεις με τη Ρωσία, όπου η τελευταία έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρων να συσφίξει αυτές τις σχέσεις και να συνεργαστεί σε......
πάρα πολλούς τομείς. Η Ελλάδα είναι μια χωρά των Βαλκανίων και η όποια είναι μέλος του N.A.T.O και της Ε.Ε ενώ τέλος, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, δίνει πλεονέκτημα στη Ρωσία να παρακάμπτει τη τουρκιά όσο άφορα τομείς του εμπορίου και της ενέργειας.

Μέγας Πέτρος και Βλαδίμηρος Πούτιν δυο ηγέτες όπου έζησαν σε διαφορετικές εποχές έχοντας όμως κάτι κοινό, ο πρώτος μετέτρεψε τη Ρωσία από περιφερειακό βασίλειο σε μία αυτοκρατορία, και η όποια μάλιστα τότε ήταν μία από τις μεγάλες δυνάμεις, την εποχή εκείνη.

Ο δεύτερος παρέλαβε μια χωρά κατεστραμμένη, εξαιτίας του άκρατου καπιταλισμού και του ανεξέλεγκτου φιλελευθερισμού, μετατρέποντας την σε μία νέα υπερδύναμη ικανή να συναγωνιστεί τη δύση.

Οι Ρώσοι πιστεύουν ότι είναι συνεχιστές του Βυζαντίου, δεν είναι τυχαίο ότι η Μόσχα ονομάζεται «Τρίτη Ρώμη» ενώ ο Δικέφαλος Αετός αποτελεί το επίσημο έμβλημα της χώρας τους. Άλλωστε είναι η χώρα που η απαρχή του πολιτισμού της θεωρείται η εποχή που Εκχριστιανιστήκαν από τους Βυζαντινούς.
Όλοι οι τσάροι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, να ηγηθούν κάποτε μιας Ορθόδοξης εκστρατείας, άραγε κάτι τέτοιο να υπάρχει ακόμα και σήμερα; .. το βέβαιο είναι ότι αν ποτέ συνέβαινε κάτι τέτοιο , αυτό ίσως και να σήμαινε και το τέλος μιας εποχής ή απλά το ξεκίνημα μίας άλλης..

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_7435.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters