Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΗΑΑRP ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ? ? ?

Διαβάζοντας τι είναι το ΗAARP και τι μπορεί να προκαλέσει έκανα ορισμένες "τραβηγμένες"(;) σκέψεις για την Ελλάδα μας...
Το κατά πόσο τραβηγμένες είναι θα το κρίνετε εσείς...
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι συμφωνώ 100% με την άποψη ότι αυτό προκάλεσε τον μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία και οποιονδήποτε άλλον σεισμό,δεν έχει σημασία.
Όπως ξέρουμε αυτό το όπλο το.....
έχουν οι Αμερικανοί και το χρησιμοποιούν για να "κάμψουν" τις αντίστασεις των διαφόρων χωρών που τους στέκονται εμπόδιο...

Άρα...

ΗΑΑRP=>America=>NWO

Ας έρθουμε τώρα και στα δικά μας...

Αυτή την στιγμή είμαστε υπο ΚΑΤΟΧΗ απο ΔΝΤ και ΣΙΑ με ότι αυτο συνεπάγεται...

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΓΑΠ δεν φρόντισε για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και αποδείχθηκε ότι είναι μεγάλος ΠΡΟΔΟΤΗΣ.


ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΠ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ?

ΑΝ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΧΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ HAARP ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ???ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ??

Υ.Γ Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν το ΗΑΑRP εναντίον του λαού της Ελλάδας...Έχουν στείλει το GAP που είναι πιο αποτελεσματικό....



Ε.Τ


http://eleutheroi-poliorkimenoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters