Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σαν αστυνομικοί “κατέβασαν” τον Γκιόλια

Γιώργος Καραϊβάζ 
Σύμφωνα με όσα μέχρι σήμερα είναι γνωστά, οι δράστες χτύπησαν το θυροτηλέφωνο και ενημέρωσαν το μετέπειτα θύμα τους ότι άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να του κλέψουν το αυτοκίνητο του.

Την απάντηση σε έναν ανεπίλυτο γρίφο και συγκεκριμένα στο ερώτημα με ποιο τρόπο οι τρομοκράτες της Σέχτας Επαναστατών έπεισαν το Σωκράτη Γκιόλια να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας του το μοιραίο για τη ζωή του πρωινό, πιστεύουν ότι βρήκαν τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου.

Σύμφωνα με όσα μέχρι σήμερα είναι γνωστά, οι δράστες χτύπησαν το θυροτηλέφωνο και ενημέρωσαν το μετέπειτα θύμα τους ότι άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να του κλέψουν το αυτοκίνητο του. Ένα Σμαρτ, που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από την είσοδο της πολυκατοικίας του στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη.

Το μυστηριώδη γρίφο, είναι αξιοσημείωτο ότι φρόντισε να το συντηρήσει στην προκήρυξη που απέστειλε στα “Νέα” εννέα ημέρες αργότερα και η Σέχτα, που έγραφε συγκεκριμένα:

“Έτσι προτιμήσαμε να πάμε εμείς σπίτι του παρά να συμβεί οτιδήποτε σε μια συμπλοκή στο δρόμο και να χτυπηθεί κάποιος άσχετος. Το τι ακριβώς ειπώθηκε στο θυροτηλέφωνο ώστε να εξασφαλίσουμε όχι μόνο ότι θα 'ρθει μόνος του, χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγο του, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να δημοσιοποιηθεί για αρκετούς λόγους”.

Το σχετικό ερώτημα πέρα από το όποιο φιλολογικό του ενδιαφέρον, είχε και πρακτικά ουσιαστικό, δεδομένου ότι οι τρομοκράτες είχαν προκαλέσει ρωγμή στις διαδικασίες φρούρησης και συνοδείας φυλασσόμενων στόχων. Κι εκεί ακριβώς εστίαζε την προσοχή της η αντιτρομοκρατική.

Τα στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας πλέον είναι πεπεισμένα, ότι το άτομο που χτύπησε το κουδούνι όπως και αυτοί που το συνόδευαν τρομοκράτες φορούσαν στολές αστυνομικών κι έτσι, κατάφεραν να κάμψουν την οποιαδήποτε αναστολή ή αμφιβολία που ενδεχομένως θα μπορούσε να διακατέχει τον αγουροξυπνημένο και διόλου ανυποψίαστο από παγίδες δημοσιογράφο.
newsit
eglimatikotita
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/blog-post_4825.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters