Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Στο σφυρί 12 ελληνικά νησιά

Στο σφυρί έβγαλε μια καναδέζικη ιστοσελίδα (www.privateislandsonline.com) δώδεκα ελληνικά νησιά μας στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος. Ήτανε στραβό το κλίμα το ‘φαγαν και οι γάιδαροι του… Καναδά!
Το θέμα έφερε στο φως ο βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος ρωτάει τον υπουργό Εξωτερικών αν τελικά ξεπουλάμε ή ...τα πουλάμε όπως είναι επιπλωμένα.

Η «Καρδιώτισσα» αναφέρει το site γίνεται δική σας με 6.500.000 ευρώ, κάτι λιγότερο θα σας κοστίσει η «Μικρή Αμοργός», γύρω στα 6.100.000 ευρώ. Η «Ναυσικά» θα φιλοξενήσει τον Οδυσσέα της με 6.100.000 Ευρώ.

Ο βουλευτής καταγγέλλει ακόμη ότι και μια αμερικάνικη ιστοσελίδα προτείνει την αγορά οικοπέδων σε διάφορα μη οικοδομήσιμα νησιά της Ελλάδας και έχει προχωρήσει μάλιστα σε διαφημιστική καταχώρηση στην αμερικάνικη εφημερίδα «San Francisco Chronicle».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ρωτάει τον υπουργό αν γνωρίζει το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών κι αν μπορεί να απαντήσει ποιο είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς των προαναφερόμενων νησιών.

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο, πωλείται και το δίνω όσο και όσο από τη χρεωκοπία μόνο να γλιτώσω

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters