Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

«Αψιμαχίες» στη Βουλή για τη Σύνοδο Κορυφής

Χαμηλοί τόνοι Γιώργου - «Πυρ ομαδών» από την αντιπολίτευση
Προτάσεις και συναίνεση ζήτησε από τους αρχηγούς των κομμάτων ο πρωθυπουργός κατά την ενημέρωση της Βουλής για τα αποτελέσματα της άτυπης συνόδου κορυφής. Με «πυρά» κατά της πολιτικής του και του Μνημονίου απάντησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ οξύτατη κριτική άσκησαν η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Γ. Παπανδρέου κάλεσε την αντιπολίτευση να καταθέσει δημιουργικές προτάσεις, κατεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης. Αναγνώρισε ότι υπήρξε συναίνεση από την πλευρά της αντιπολίτευσης πριν τη Σύνοδο Κορυφής, ενώ προανήγγειλε μεταρρυθμίσεις που θα θίξουν προνόμια, παλιά κατεστημένα και κεκτημένα. Οξύτατη ήταν ...
η απάντηση του πρωθυπουργού στην επίθεση που δέχθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον κατηγόρησε για περιττούς πανηγυρισμούς σχετικά με τις αποφάσεις από την άτυπη σύνοδο της Ε.Ε.

Με πυρά κατά του πρωθυπουργού και του Μνημονίου απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς. "Η μόνη ελπίδα για τον τόπο είναι η ανάπτυξη", τόνισε και κατηγορώντας τον Γ. Παπανδρέου ότι αυτός "διέσυρε τη χώρα" και πως "ο τόπος πληρώνει τώρα τις παλιές αμαρτίες αλλά και τα πρόσφατα λάθη του ΠΑΣΟΚ". Απαντώντας στο αίτημα για συναίνεση απάντησε: "Για να συμπλεύσουμε πρέπει πρώτα να πλεύσουμε" και υπογράμμισε ότι το χρέος "είναι ιστορικό παιδί του ΠΑΣΟΚ".

Από την πλευρά της η Αλέκα Παπαρήγα κατηγόρησε την κυβέρνηση λέει ψέμματα σχετικά με τη λήψη νέων μέτρων και τόνισε ότι θα παρθούν πιο βάρβαρα μέτρα που είναι γραμμένα στο Μνημόνιο. Πρόσθεσε δε ότι δεν γίνεται διαχωρισμός του χρέους, ότι είναι συνολικά παράνομο και “δεν αναγνωρίζουμε ούτε ένα ευρώ” από αυτό.

Ο Αλέξης Τσίπρας καταλόγισε επικοινωνιακά παιχνίδια στον Γ. Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας ύβρις τους πανηγυρισμούς του πρωθυπουργού για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής. Πρόσθεσε δε ότι όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν είχαν προαποφασιστεί. Έκανε λόγο για «τεχνητό» σχέδιο δικομματικής ανούσιας πόλωσης και χαρακτήρισε "πανηγύρι" τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Βουλή.
Θετικά αποτίμησε ο Γ. Καρατζαφέρης τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, ενώ βρήκε αφορμή να ασκήσει σφοδρή επίθεση στη Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters