Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς Βουλευτή ΛΑΟΣ Κύριο Βελόπουλο Κυριάκο

Αγαπητέ κύριε Βελόπουλε,

Σήμερα καθαρά Δευτέρα και ώρα 16.00 ανοίγοντας την τηλεόραση έπεσα τυχαία στο TYLE-ASTY όπου παρακολούθησα για λίγο τα σχόλια γύρω από τα ονόματα και τις καταστάσεις για την τραγελαφική σημερινή εικόνα της χώρας μας, τα οποία όμως κύριο σκοπό είχαν τις πωλήσεις των βιβλίων σου αφού κάθε λίγο και λιγάκι λάνσαρες τους τίτλους και τις δελεαστικές εκπτώσεις προσπαθώντας να μας παρασύρεις να...
αγοράσουμε ότι εσύ ήθελες να ξεπουλήσεις.
Συγχρόνως για να έχεις ακροαματικότητα κατέκρινες κάποιους υπαίτιους παρουσιάζοντας την γνωστή σε όλους μας άσχημη κατάσταση όπως την κάνατε εσείς οι πολιτικοί ηγέτες. Εσύ δεν είσαι μέσα στην ηγεσία που κατακρίνεις; Γιατί όταν έκανες τον προεκλογικό αγώνα και έδινες υποσχέσεις για μια βελτιωμένη ζωή, δεν μας είπες ότι σου χρειαζόταν ένας βουλευτικός μισθός για χλιδάτη ζωή με σκοπό να συνεχίσεις να μοσχοπουλάς μαζί με τον Γεωργιάδη και τον Καρατζαφέρη τα βιβλία που τυπώνετε σαν από βιομηχανική ταινία όπως η κατ αποκοπή εργασία των Γερμανικών εργοστασίων;
Η εμφάνισή σας αυτή θίγει την βουλευτική ιδιότητα η οποία δεν συμβιβάζεται με την αποστολή και το κύρος του ηγέτη που είναι εντεταλμένος να μάχεται για την επίλυση των προβλημάτων του λαού και όχι να του πουλάει συγχωροχάρτια για να βελτιώσει οικονομικά την βουλευτική του αποζημίωση σε βάρος του λαού που βγαίνουν στους δρόμους για τα 200 Ευρώ που εσύ έχεις την αναίδεια να τους κατηγορείς και να τους χαρακτηρίζεις καθυστερημένους.
Φωνάζεις σαν τους παλιατζήδες και πραματευτάδες στις γειτονιές:
«Όλα θα τα βρείτε στο βιβλίο μου η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. Προσφορά 13 βιβλία από 160 μόνο 39 για λίγη ώρα ακόμα. Πήραμε σήμερα 30 σειρές μόνο για την εκπομπή και δεν υπάρχει στην αγορά». «Ξυπνήστε που κάνετε εμβόλιο της γρίπης και βγαίνετε για 200 Ευρώ στους δρόμους, λυπάμαι για την κατάντια σας».
Εμείς αγαπητέ Κυριάκο βγαίνουμε για τα 200,- Ευρώ γιατί με αυτά πρέπει να ζήσουμε. Δεν έχουμε τους δικούς σας παχυλούς μισθούς ούτε τις δικές σας ανέσεις. Δεν έχουμε βήμα στα κανάλια να πουλάμε βιβλία που γράφουμε ενώ ο λαός μας πληρώνει για άλλο σκοπό και ούτε έχουμε την πολυτέλεια και την αναίδεια να κάνουμε επιχειρήσεις για να αυξάνουμε το εισόδημά μας την ώρα που πληρωνόμαστε ως βουλευτές από τον φτωχό πλέον λαό των 200 Ευρώ. Ένας Πάγκαλος μας έκανε Κοπρίτες και εσύ ο Βελόπουλος μας βρίζεις για την κατάντια μας και προσπαθείς να μας ξυπνήσεις για να αγοράσουμε τη μαύρη βίβλο σου. Αυτά που γράφεις και διαλαλείς δεν ενδιαφέρουν εμάς. Διαλέξαμε εσένα για να τα κάνεις και όχι να μας τα πουλάς Εσύ δεν έκοψες τίποτε από τον παχυλό μισθό σου αλλά σου αρέσει να παραμένεις αυτοκράτορας της χλιδής και της παραφροσύνης. Κατηγορείς τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς, ενώ είσαι πολιτικό πρόσωπο και ξέρεις ότι η σημερινή ελεεινή κατάντια της Ελλάδας και των Ελλήνων που εσείς όλοι μας καταντήσατε, τρισάθλιους, περίγελους και παλιάτσους δεν οφείλεται στους Τούρκους, ούτε στους Σκοπιανούς αλλά στην ανικανότητα και ασυνειδησία της αφεντιάς των πολιτικών από το 1974 και εντεύθεν; Μην θέλετε να μας πείσετε να αναζητήσουμε τους εχθρούς της χώρας μας στους Τούρκους ή στους Σκοπιανούς καθότι εμείς τους εντοπίζουμε στην κλίκα των τριακοσίων της βουλής και στο Ιερατείο της «μητέρας» Ορθοδοξίας. Οι γείτονες κάνουν τη δουλειά τους, Εσείς χάσατε την προσανατολισμό σας. Κάνατε αχταρμά τον Ελληνισμό, την ορθοδοξία, την πολιτική, το εμπόριο, την αφαίμαξη του φτωχού πολίτη και κυρίως το έργο σας με την «ρητορική» σας.
Και μην ξεχνάς ότι τα ψίχουλα των 200 Ευρώ κινδυνεύουν μόνο από ΕΣΑΣ όλους και όχι από τους Τούρκους. Δεν νομίζω μια κατοχή από έναν Erdogan να ήταν χειρότερη από την σημερινή που χωρίς να ερωτηθούμε αυξάνονται όλοι οι κρατικοί φόροι αρπάζοντας αυθαίρετα από την τσέπη μας ότι απέμεινε.

Αριστοτέλης Κακογεωργίου, για την Ομάδα «Ε» Έψιλον (www.omada-hepsilon.org)

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_4552.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters