Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα... είναι δικαστικό πρόβλημα!

Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα...Είναι δικαστικό πρόβλημα. Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς. Όταν έχει κάποιος ένα πρόβλημα υγείας, δεν πηγαίνει στην πολεοδομία, για να του το λύσουν. Πηγαίνει στο νοσοκομείο, γιατί εκεί υπάρχουν οι ειδικοί επιστήμονες, αλλά και οι "κατά τω νόμω και τη επιστήμη" κατάλληλες υποδομές για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους θα πρέπει και οι Έλληνες ν' αναζητήσουν τη λύση του προβλήματός τους στους "αρμοδίους" και όχι στους άσχετους. Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής. Θα ήταν τέτοιο, αν το χρέος ήταν πραγματικό και όχι προϊόν απάτης. Θα ήταν τέτοιο, αν ίσχυε η παγκάλεια ρήση τού …"μαζί τα φάγαμε". στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης.

Όμως, επειδή αυτό είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα δικαιοσύνης και άρα ανήκει
Σήμερα οι πονηροί, οι οποίοι τα κονόμησαν από τη διαφθορά έχουν βάλει τους Έλληνες στη λογική της οικονομίας και των μεθόδων επίλυσης των δικών της προβλημάτων, προκειμένου να τους παρασύρουν μακριά από την πραγματική και ευνοϊκή γι' αυτούς λύση. Έχουν βάλει τους πάντες να σκέφτονται σαν λύσεις την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, τη μείωση των επιτοκίων, την επιστροφή στη δραχμή και άλλα τέτοια οικονομικά "φάρμακα". Όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Γιατί ξεκινούν από λανθασμένη "εκκίνηση". Όλα αυτά ισχύουν μόνον εάν και εφόσον το χρέος είναι πραγματικό …Μόνον εάν το χρέος είναι νόμιμο και ως εκ τούτου επιβαρύνει τον δανειολήπτη. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Είναι το ελληνικό χρέος νόμιμο; Πώς λοιπόν, όταν αμφισβητείται η νομιμότητα ενός χρέους, το οποίο προέκυψε εξαιτίας της διαφθοράς των πολιτικών, μπορεί να επιλυθεί από πολιτικούς;
Απλά πράγματα. Αν κλέψεις από έναν άνθρωπο το αυτοκίνητό του, δεν τον βάζεις στη διαδικασία να "παζαρεύει" πόσο, με ποιον τρόπο και με τι δόσεις μπορεί να το πληρώσει, για να το ξαναποκτήσει. Η κλοπή είναι έγκλημα και εκεί σταματά η υπόθεση. Ποινικό είναι το θέμα και όχι οικονομικό. Από τον δικαστή λύνεται το πρόβλημα και όχι από τον λογιστή. Αν έχει ή αν δεν έχει χρήμα ή περιουσία για να το ξαναποκτήσει, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν μπαίνει καν στην υπόθεση. Το αυτοκίνητό του επιστρέφεται και ούτε καν τον αφορούν οι τόκοι και τα επιτόκια.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Ελλάδα. Αν η Ελλάδα έχει ή δεν έχει περιουσία, για να εξαγοράσει το χρέος της ή αν έχει ή δεν έχει δυνατότητα να πληρώσει τις δόσεις αυτού του χρέους, αυτό είναι κάτι που στην περίπτωση αυτήν είναι δευτερεύον. Το πρωτεύον είναι ν' αποδειχθεί η νομιμότητα ή η παρανομία του χρέους. Είναι το ελληνικό χρέος νόμιμο, ώστε να συνεχίσουμε την αναζήτηση λύσης και στον οικονομικό τομέα;
Σε μια κοινωνία όπου οι πάντες θεωρούν τον πολιτικό κόσμο διεφθαρμένο και "διαπλεκόμενο", είναι δυνατόν να θεωρούνται οι προσπάθειές τους ειλικρινείς; Σε ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο —ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας— οι πάντες υπηρέτησαν τους ίδιους ντόπιους διαπλεκόμενους και διεθνείς τοκογλύφους, είναι δυνατόν να περιμένουμε τη λύση από μια απλή αλλαγή του κόμματος, που ασκεί την εξουσία; Όχι βέβαια. Όλοι αυτοί από κοινού εγκλημάτησαν εναντίον του ελληνικού λαού και το τελικό αποτέλεσμα αυτού του εγκλήματος ήταν το χρέος που του φόρτωσαν. Τώρα είναι θέμα δικαιοσύνης να βρεθούν τα εγκλήματα και οι εγκληματίες και αφού συνδεθούν με το χρέος να το "καταδικάσουν" και το ίδιο.
Στην πραγματικότητα η Ελλάδα δέχθηκε μια οικονομική επίθεση, η οποία μοιάζει με "πόλεμο" σ’ ό,τι αφορά τις συνέπειές της, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια τεράστια απάτη. Μια μεγάλη αλλά κοινή οικονομική απάτη. Μια απάτη, η οποία απλά στην προκειμένη περίπτωση διαπράχθηκε από συγκεκριμένα κράτη εις βάρος του ελληνικού κράτους. Απατεώνες δεν είναι μόνον οι ιδιώτες, αλλά και τα κράτη. Θύματα απάτης δεν είναι μόνον οι ιδιώτες, αλλά και τα κράτη. Απλά πράγματα. Όποιο "πρόσωπο" έχει οικονομικά συμφέροντα, μπορεί να διαπράξει απάτη και τέτοια "πρόσωπα" δεν είναι μόνον τα φυσικά πρόσωπα. Τέτοια "πρόσωπα" μη φυσικά είναι και τα κράτη. Κάποια κράτη λοιπόν για ιμπεριαλιστικούς λόγους "επιτέθηκαν" στην Ελλάδα και ως εκ τούτου την "αδίκησαν". Διέπραξαν απάτη και σ' αυτήν την απάτη είχαν συνεργούς το πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Τώρα αυτοί οι απατεώνες "σκέφτονται" από κοινού τη δήθεν λύση. Διαφθορείς και διεφθαρμένοι σκέφτονται από κοινού τη λύση, η οποία θα "φορτώσει" την εγκληματική τους ενέργεια στις πλάτες του λαού …Του λαού, ο οποίος εξαπατήθηκε από διεφθαρμένους πολιτικούς, που τα "πήραν" από ιμπεριαλιστικά αρπακτικά, τα οποία για τον νόμο δεν είναι τίποτε παραπάνω από κοινά "απατεωνίστικα" κράτη. Όλοι αυτοί παρακάμπτουν για ευνόητους λόγους το ποινικό μέρος της υπόθεσης και πάνε κατ’ ευθείαν στο οικονομικό. Θεωρούν ντε φάκτο νόμιμο το χρέος και τους απασχολούν μόνον τα επιτόκια και οι χρόνοι για την αποπληρωμή.
Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μαντικές ή άλλες ξεχωριστές ικανότητες, για να καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα δείχνουν κάποιοι. Αρκεί βλάκας να μην είσαι και θα καταλάβεις ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με το ελληνικό χρέος. Αρκεί μόνον να σκεφτεί κάποιος το εξής απλό πράγμα. Ο Παπαδήμος, που, ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, επέτρεπε σε ξένους να "μαγειρεύουν" τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, εργάζεται σήμερα για τους δανειστές μας στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Τρισέ και μας προτείνει "λύσεις", για να ξεπληρώσουμε τα παράνομα δάνεια, στα οποία είχε κι αυτός συμμετοχή. Ο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σήμερα ως υπουργός οικονομικών ξεπουλάει τα πάντα και παρακάμπτει την ίδια τη Βουλή, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους "δανειστές" μας, ήταν ανάμεσα σ' αυτούς, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι στην εποχή του Παπαδήμου για τα παράνομα δάνεια.
Είναι δυνατόν οι βασικοί ύποπτοι για μια τρομερή δολοφονία, να είναι ταυτόχρονα και οι μοναδικοί ανακριτές καί δικαστές της υπόθεσης; Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με το ελληνικό χρέος. Προσπαθούν να το "επιλύσουν" αυτοί, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι φυλακή γι' αυτό. Αυτό πρέπει να είναι το αντικείμενο της δικαστικής διερεύνησης και να αφορά το σύνολο των κυβερνήσεων που το δημιούργησαν. Μόνον αν σπάσει αυτή η "ομερτά" των απατεώνων των δύο κομμάτων, που μονοπωλούν την εξουσία, μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τη σωτηρία της Ελλάδας. Γιατί; Γιατί, αν αποδειχθεί η δική τους διαφθορά, θα αποκαλυφθούν οι ξένοι διαφθορείς τους.
Τότε θα υπάρχουν στοιχεία, για να σωθούμε. Θα υπάρχουν στοιχεία, για ν' αποδείξουμε ότι το ελληνικό χρέος ήταν ένα "απεχθές χρέος", το οποίο το δημιούργησαν οι ίδιοι οι δανειστές μας, διαφθείροντας τους ηγέτες μας. Απλά πράγματα. Δεν φταίει ο ελληνικός λαός για το χρέος που του φόρτωσαν και τώρα του ζητάνε την πατρίδα του για να το ξεπληρώσει. Φταίνε οι προδότες, που τον "φόρτωσαν" με αυτό το χρέος, επειδή διαφθάρηκαν από τους δανειστές μας.
Αν το καταλάβουμε αυτό, έχουμε καταλάβει τη λύση του προβλήματος. Μόνον αν πάει ο Σημίτης φυλακή, θα μάθουμε τι ακριβώς έγινε με τη Goldman Sachs. Γιατί αυτή η συμμορία τοκογλύφων πήρε ως αμοιβή 300 εκατομμύρια ευρώ, για να "τακτοποιήσει" λογιστικά ένα ποσό απλά τριπλάσιο από την αμοιβή της; Αν πάει φυλακή ο Σημίτης γι' αυτήν την "τακτοποίηση", θα τον ακολουθήσει και ο τότε σύμβουλός του, που σήμερα υπέγραψε ως Υπουργός Οικονομικών την "παράδοση" της χώρας στην ξένη κατοχή. Αυτή η τακτοποίηση" πόσο επηρέασε τη δανειακή μας ικανότητα και ποιους ωφέλησε; Ποιος —με λίγα λόγια— "ξεγέλασε" τους διεθνείς επενδυτές για να βγάλει τεράστια κέρδη; Οι Έλληνες ή η Goldman Sachs; Όποιος τους ξεγέλασε για να βγάλει κέρδη, αυτός είναι υποχρεωμένος να τους αποζημιώσει. Δεν χρωστάνε οι Έλληνες στους επενδυτές. Χρωστάνε οι τοκογλύφοι στους επενδυτές, οι οποίοι τους παγίδευσαν, χρησιμοποιώντας ως μέσο —και εν αγνοία των Ελλήνων— την ελληνική οικονομία.
Τα ανάλογα αφορούν και όλους τους εμπλεκόμενους στην εσωτερική διαφθορά της χώρας. Δεν δανείστηκαν οι Έλληνες, για να κάνουν σπατάλες. Το κράτος ήταν "σπάταλο", γιατί κάποιοι πονηροί διέφθειραν τους Έλληνες πολιτικούς, για να ξεπουλάνε τη "σαβούρα" τους και να διατηρούν τους δείκτες της ανάπτυξής τους υψηλούς. Δεν ξύπνησαν μια μέρα οι Έλληνες και άρχισαν να δανείζονται ως ιδιώτες ή ως κράτος, για να καταναλώνουν τα γερμανικά προϊόντα για να μην μένουν άνεργοι οι Γερμανοί εργάτες. Η γερμανική κυβέρνηση σε συνεργασία με το γερμανικό κεφάλαιο διέφθειραν τους πάντες στην Ελλάδα, για να υπάρχει αυτή η ελληνική σπατάλη. Η γερμανική παραγωγή άκμαζε από την πληρωμένη ελληνική "σπατάλη".
Από τα γερμανικά υποβρύχια, τα οποία αγοράζονταν σε απίστευτα υψηλές τιμές, μέχρι τις επιδοτήσεις για αποσύρσεις αυτοκινήτων, πάντα οι ίδιοι διαφθορείς διέφθειραν εκείνους που μπορούσαν να τους εξυπηρετήσουν. Γιατί η σύμμαχος και ευρωπαϊκή Ελλάδα αγόραζε τα γερμανικά υποβρύχια πιο ακριβά απ' ό,τι τα αγόραζαν κράτη της Άπω Ανατολής; Γιατί η υπερχρεωμένη Ελλάδα επιδοτούσε με "δανεικά" την αγορά αυτοκινήτων, ενώ δεν διέθετε αυτοκινητοβιομηχανία; Γιατί ένα υπερχρεωμένο κράτος επιδοτούσε και πάλι με "δανεικά" την αγορά κλιματιστικών, τη στιγμή που δεν διέθετε το ίδιο μια ανάλογη βιομηχανία; Γιατί κάποιοι αρμόδιοι στο να παίρνουν αποφάσεις πολιτικοί "λαδώνονταν" από εκείνους, οι οποίοι είχαν κέρδος από τα "λάθη" τους και οι κερδισμένοι ήταν σχεδόν μόνιμα οι Γερμανοί.
Έτσι γιγαντώθηκε το εξωτερικό μας χρέος και όχι εξαιτίας της σπατάλης των Ελλήνων. Οι διαφθορείς το γιγάντωσαν, γιατί αυτό τους συνέφερε. Οι διαφθορείς μάς ανάγκαζαν να δανειζόμαστε, για ν' "αυτοκτονήσουμε" από τα χρέη μας. Οι δανειστές μας "λάδωσαν" όλους τους πολιτικούς, για να μας τυλίξουν όλους μαζί σε μια "υποθήκη". Τώρα οι Γερμανοί διαφθορείς μάς "πουλάνε" και ηθική.
Ηθική αλά καρτ μέχρι εκεί που τους συμφέρει. Θέλουν για παράδειγμα τους Έλληνες τίμιους αποπληρωτές των δανείων τους, αλλά δεν θέλουν ν’ αναζητάνε τη νομιμότητα των δανείων και άρα να κρίνουν την ατιμία των ιδίων. Η ηθική κρίση προφανώς αφορά μόνον τους "κατώτερους" Έλληνες και όχι τους υπεράνω ηθικής "ανώτερους" Γερμανούς και όλους τους υπόλοιπους δανειστές μας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Γερμανοί έχουν ένα "θεματάκι" με την ηθική. Μόνον η ηθική των άλλων τίθεται υπό αμφισβήτηση και ποτέ η δική τους.
Αυτοί μπορούν να κάνουν copy-paste διδακτορικά και να γίνονται Υπουργοί Άμυνας, αλλά, αν το έκανε κάποιος άλλος άνθρωπος διαφορετικής εθνικότητας, θα τον λιθοβολούσαν δημοσίως και θα απαιτούσαν να μπει "λουκέτο" στο Πανεπιστήμιο που το επέτρεψε να συμβεί. Θα τον χρησιμοποιούσαν, για ν' αποδείξουν πόσο "κατώτερο" είναι το έθνος από το οποίο προέρχεται. Φαντάζεται κάποιος τι θα έκαναν οι Γερμανοί, αν ένας Έλληνας υπήκοος κατηγορούνταν για διαφθορά Γερμανών αξιωματούχων και προστατευόταν από την ελληνική δικαιοσύνη, για ν' αποφύγει τη γερμανική τιμωρία; Τι θα έκαναν οι Γερμανοί, αν η περίπτωση Χριστοφοράκου είχε αντίστροφους όρους; Νέα σταυροφορία ηθικής κάθαρσης θα κήρυσσαν οι Γερμανοί εναντίον της Ελλάδας.

filotimia
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_5928.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters