Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΤΕ. ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΠΙΤΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ.

"Γιούχα" και στον Ρέππα από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

Οπότε πρίν λίγο "Γιούχα" και στον Ρέππα από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

Αντιμέτωπος με μερίδα εξαγριωμένων οδοντιάτρων ήρθε πριν από λίγη ώρα ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, κατά την έξοδό του από το κτίριο του οδοντιατρικού συλλόγου Αθηνών στην οδό Νικηταρά, όπου μετέβη για να ψηφίσει.
Ο Υπουργός ενεπλάκη σε έντονη λογομαχία με τους «συναδέλφους» του οι οποίοι του επέρριψαν ευθύνες για το αλαλούμ στα διόδια και τις αυξημένες τιμές.
Τελικά, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, ο Υπουργός αποχώρησε, έχοντας ασκήσει κανονικά το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Ο.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters