Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Σπίτια Χριστιανών Κοπτών Καήκαν Στην Άνω Αίγυπτο Εξ Αίτιας Χριστιανό-μουσουλμανικής Ιστορίας Αγάπης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvhMVl7-qTFG6jogAIupNFLqsTAOamuZswyzMWbtrlBdUrIOYc4qPsEDFaLsBv0VUXwkT5-VCPGbnq6hovBcShkdhyphenhyphenYqHE1R1n_dX9qv0dDj_uTg_1H_GNsP-8V0_a_vlmQdfUvWhAKU65/s400/copt_boy_burnt_alive_attraction_Muslim_girl.jpg

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ , ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΟΠΤΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ


ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΧΑΛΙΑ . ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ , ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΣΕΠΕΣ .

Χριστιανοί Κόπτες της Άνω Αιγύπτου, στο χωριό του el-Nowahed, Abu-Tesht, στην επαρχία Κένα, ήταν τα θύματα μιας επίθεσης από έναν όχλο χιλίων περίπου μουσουλμάνων .Δευτέρα 15 Νοεμβρίου . Η επίθεση ξεκίνησε από σχεδόν 22 μ.μ. τη Δευτέρα το απόγευμα και κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης.
Ο μεγάλος όχλος των μουσουλμάνων από την el-Nowahed και τα γύρω χωριά πολιόρκησε και εξαπέλυσε επίθεση κατά των σπιτιών των Κοπτών Χριστιανών ανάμεσα σε κραυγές «ο Αλλάχ είναι ο μεγαλύτερος" και άλλες ισλαμικά τζιχάντ συνθήματα. Έριξαν βολίδες , βενζίνη και πέτρες σε Κοπτικά σπίτια και πυροδότησαν φιάλες με αέριο Βουτανίου .Σπίτια που ανήκαν σε Χριστιανούς λεηλατήθηκαν πριν παραδοθούν στις φλόγες . Λεηλάτησαν επίσης τα καταστήματα τους τα οποία και τελικά έκαψαν. Δεν αναφέρθηκαν θύματα.
Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα το κάψιμο των είκοσι δύο κατοικιών που ανήκουν σε Χριστιανούς Κόπτες
Το Κοπτικό Δελτίο Ειδήσεων μετέδωσε μια καταγραφή των τηλεφωνικών κλήσεων που πραγματοποίησαν διάφοροι Κόπτες μέσα από το καιόμενο χωριό Τρομοκρατημένοι Χριστιανοί Κόπτες είχαν κρυφτεί στις σκεπές των σπιτιών τους, φοβούμενοι να βγουν στους δρόμους, μπορούσαν μόνο να φωνάζουν: "να μας βοηθήσει, κάποιος , μας καίνε . Κανένας από αυτούς δεν θα μπορούσε να συγκεντρωθεί αρκετά , για να πει στον δημοσιογράφος τον λόγο ο οποίος κρυβόταν πίσω από την ξαφνική επίθεση των μουσουλμάνων. Το μόνο που έκαναν , ήταν , συνεχής έκκληση για βοήθεια. .

Η έξαλλη συμπεριφορά εναντίον των Κοπτών κάτοικων του χωριού ήρθε στον απόηχο μιας ιστορίας που κυκλοφόρησε στην πόλη τρεις μέρες νωρίτερα, σχετικά με μια ιστορία αγάπης μεταξύ 19-χρονου Χριστιανού Κόπτη Hossam Noel Attallah και ένα 17-χρονών κορίτσι , Rasha Mohamed Hussein , μουσουλμάνα, ένας συγγενής του ο δήμαρχος του χωριού. Σύμφωνα με τον Άγιο Κύριλλο, επίσκοπο της Επισκοπής της Nag Hamadi, ορισμένοι μάρτυρες είδαν το εφηβικό ζευγάρι να περιπατάει μαζί προς τα νεκροταφεία.
Στην Αίγυπτο, ένας μουσουλμάνος , μπορεί να απαγάγει μια χριστιανική κοπέλα, να την βιάσει [ακόμη και ομαδικούς βιασμούς] και η αιγυπτιακή νομοθεσία να του κάνει πλάτες. Αυτό ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΩΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ . Και σε αυτή την κατάσταση, όπως και με άλλους χριστιανούς που πολλές φορές έχουν δεχτεί ανοιχτά επίθεση , από όχλους μουσουλμάνων = ΤΕΛΙΚΑ αυτοί που ανακαλύπτουν ότι έχουν συλληφθεί ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ .
Το ζήτημα όμως που πρέπει να μας απασχολήσει είναι το ότι , οι Χριστιανοί εκεί χαίρουν μιας πολύ χαμηλής υπολήψεως =''dhimmi.'’= (ισλαμικός νομικός χαρακτηρισμός) = σύμφωνα με το τοπικό δίκαιο = ΔΕΝ υπάρχει για τους χριστιανούς το δικαίωμα να πληρώνονται αποζημιώσεις

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLhXg_cGVlsoWN-7D0EfmVzJEqI91z3UhrluWWgaNpqhv4-RDQR0xrgDYElryrvvhPAMdNHqy5iQULGFUcnJAKL025vRFaL6DoxmC-JerzJOFqLWm56gT9UxJ8KFmdls7g5JRRKGfgQ0t3/s640/the+scene+of+ongoing+Muslim+mob+violence+against+Coptic+Christian+inhabitants.jpg
Σκηνή των τελευταίων ετών [2009] επιθέσεις κατά των Κοπτών καταστημάτων και ακινήτων , που κράτησε για μέρες.


HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters