Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Κάποιοι αποκαλούν και βαφτίζουν οικονομική κρίση την η Νέα Δουλεία

Γράφει ο alexander konidaris

Θα ήθελα και εγώ να πω την άποψη μου σε αυτό που κάποιοι αποκαλούν και βαφτίζουν οικονομική κρίση ενώ στην πραγματικότητα είναι η νέα δουλεία.
Πριν 2 χρόνια έκανα όνειρα και τώρα απλά κοιμάμαι ….
Αυτό ισχύει για όλους μας! Διέξοδος σε αυτό δεν φαίνεται με το πολίτικο σύστημα που υπάρχει αυτή την στιγμή γιατί πολύ απλά όλοι αυτοί έχουν φθαρεί και διαφθαρεί. Οι λίγοι που υπάρχουν από τους πολιτικάντηδες οι οποίοι δεν......
ανήκουν ούτε στους φθαρμένους ούτε στους διεφθαρμένους είναι παντελώς ανήμποροι να αντισταθούν.

Πρέπει να βρούμε έναν πολιτικό «στρατηγό» που θα μας οδηγήσει στην αναγέννηση και θα μας επιτρέψει πάλι να ονειρευόμαστε και όχι απλά να κοιμόμαστε. Πρέπει να είναι ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποίος θα μας εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν θα φοβάται να δείξει τα δόντια του στο όλο ΣΥΣΤΗΜΑ που μας έχει κάνει ζητιάνους. Ποιον εμάς τον πιο περήφανο ,πιο φιλόξενο και πιο φιλότιμο.

Όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο ελληνικός χώρος είναι ένα πολύ καλό φιλέτο που άρχισαν να ξερογλείφονται κάποιοι….. πόλεμο για να τον πάρουν αυτόν τον χώρο δεν μπορούν να ξεκινήσουν γιατί πολύ απλά δεν έχουν να μας επιρρίψουν τίποτε το μεμπτό όπως σε κάποιους άλλους (πχ πυρηνικά όπλα).Επομένως αποφάσισαν να το κάνουν με έναν διαφορετικό τρόπο. Μας δίνουν λεφτά τα οποία μας τα ξαναπαίρνουν πίσω μιας και όλος τυχαίος είναι αυτοί οι οποίοι εμείς χρωστάμε.

Πρόκειται για ένα κόλπο που έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν με σκοπό να μας πάρουν το φιλέτο που μας ανήκει. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται κουβέντα εκμετάλλευσης του πλούτου αυτού καθώς οι «μεγάλοι» βάζουν τους γείτονες να μας φοβερίζουν ότι θα μας κάνουν βαβά αν το τολμήσουμε.

Και εδώ επανέρχομαι και λέω. δεν υπάρχει ένας πολίτικος με κότσια να σηκώσει τον τόνο της φωνής? Οι Τούρκοι είναι πιο μάγκες από εμάς? Αυτοί γαβγίζουν ότι είναι υπερδύναμη και κάτι μου λέει ότι ούτε να κλάσουν δεν μπορούν.

Αυτή ήταν η ταπεινή μου άποψη μιας και είμαι ένας μη κομματικοποιημένος νέος, ανήμπορος αγωνιστής του καναπέ και λαμόγιο που τα έφαγε παρέα με τον Πάγκαλο.

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_5472.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters