Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Υπάρχει η ΕΛΛΑΔΑ, της σήψης, της διαφθοράς, της κατάθλιψης η "άρρωστη", αλλά

κάποιοι - ελάχιστοι, ξεχασμένοι και μόνοι, χωρίς βοήθεια, διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία του πλανήτη, κρατούν σε πείσμα των καιρών ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ!!!



Η φωτογραφία είναι από τη Γιάφα - Ιόππη και το ΕΛΛΗΝΟΡΘΌΔΟΞΟ μοναστήρι των Αρχαγγέλων. Στο λιμάνι της, παλιό επίνειο της Ιερουσαλήμ. Δίπλα από εκεί, που Ισραηλίτες "αράζουν" τα κότερά τους, κυματίζει η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ. 

Πολλοί προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμα και σήμερα, να καταστρέψουν-διαλύσουν, με διάφορους τρόπους το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Δεν θα σταθούμε και δε χρειάζεται να αναλύσουμε το τι και το γιατί και με ποιον στόχο, αν και γνωρίζουμε αρκετά. Τα προβλήματα ας τα λύσουν οι υπεύθυνοι. Η Ιστορία θα τους κρίνει και μάλλον όχι με ευχάριστο για αυτούς τρόπο...
Πάντως να ξέρουν, ότι αυτά που περνά σήμερα το εκεί Πατριαρχείο, με αυτά που πέρασε σε παλιότερες εποχές, είναι "πολύ εύκολα". Οπότε πλανώνται! Δε θα πετύχουν τίποτα.
Προσωρινή είναι η "νίκη" τους...

Στόχος της ανάρτησης, είναι να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε.
Πως γίνεται αυτό το σύγχρονο θαύμα;
Ο ελληνισμός αργοπεθαίνει στην μητέρα Ελλάδα, έχουμε ξεχάσει ποιοι είμαστε, έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας, ζαλισμένοι και απορροφημένοι από την δύσκολη καθημερινότητα, γυρίζει μόνο μία λέξη στο μυαλό μας η ΚΡΙΣΗ και τίποτα άλλο. "Θέλουμε" (η επίσημη πολιτεία) να κτίσει τζαμιά για μουσουλμάνους που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ζουν στη χώρα μας. Ετοιμαζόμαστε να φτιάξουμε μνημεία νεοτούρκων, δηλαδή των σφαγέων μας... και γενικά επικρατεί μια κατάσταση νεοραγιαδισμού...

Και την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι, με πενιχρά μέσα, μόνο με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, κρατάνε τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της φυλής, ΨΗΛΑ, ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!!! ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ, ΣΒΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!

Ξέρετε πόσοι Έλληνες είναι στην ΙΟΠΠΗ; ENAΣ!!! 
Λίγα λόγια παρακάτω για την Ιόππη από την wikipedia


Η Γιάφα, (Αραβικά: يَافَا Yāfā) γνωστή και ως Ιόππη από τη μυθική σύζυγο του Κηφέα, είναι ένα αρχαίο λιμάνι που βρέχεται από τη Μεσόγειο, και βρίσκεται στα νότια του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.

Ήταν επίνειο της Ιερουσαλήμ, περίπου 56 χλμ. μακριά. Αναφέρεται τέσσερις φορές στην Εβραϊκή Βίβλο, ως μια από τις πόλεις της φυλής του Δαν, ως πύλη εισόδου για τους κέδρους του Λιβάνου για το ναό του Σολομώντα (Β' Χρονικών 2:16), ως το μέρος απ' όπου ο προφήτης Ιωνάς απέπλευσε για τη Ταρσό (Ιωνάς 1:3) και σαν πύλη εισόδου για τους κέδρους του Λιβάνου για το δεύτερο Ναό των Ιεροσολύμων. Στην Ιόππη ο Απόστολος Πέτρος ανέστησε την Δορκάδα (Ταβιθά) και εκεί είδε όραμα για να καταλάβει πως το ευαγγέλιο ήταν για όλα τα έθνη και όχι μόνο για τους Ιουδαίους (Πράξεις κεφ. 10,11).

Υπήρξε επίσης σημαντική πόλη για την αραβική Μέση Ανατολή. Κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών ήταν προπύργιο του Βασιλείου της Ιερουσαλήμ. Η πόλη αποτέλεσε τόπο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ Ισραηλινών και Αράβων στα 1947-1948 και καταλήφθηκε από τη Χαγκάνα αμέσως πριν την έναρξη του Αραβοϊσραηλινού πολέμου του 1948, οπότε την εγκατέλειψαν οι Άραβες κάτοικοί της. Μετά τον πόλεμο, Εβραίοι έποικοι εγκαταστάθηκαν στην πόλη. Σήμερα αποτελεί σήμερα τμήμα του δήμου του Τελ Αβίβ.


ypotheto


Read more: http://ypotheto.blogspot.com/2010/11/blog-post_2467.html#ixzz16EI2QHSe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters