Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ο Μάιος, μήνας χρεοκοπίας!

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/11/spring_wreth.jpg?w=320&h=286


Ενώ ο ΜΑΙΟΣ  είναι ,  ο προάγγελος μας νέας εποχής  αλλά και σύμβολο    κοινωνικών αγώνων ,  δυστυχώς για την χώρας έχει σφραγισθεί με τραγικές καταστάσεις.
Μάιο  μήνα  έπεσε η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και έβαλε ένα τέλος στην ένδοξη  βυζαντινή αυτοκρατορία.
Επίσης , την  1η ΜΑΙΟΥ το 1843 ,οι προστάτιδες δυνάμεις ,  ΑΓΓΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, μας υποχρέωσαν σε μνημόνιο με περικοπές μισθών ,συντάξεων και κρατικών δαπανών με σκοπό  την μη πτώχευση της χώρας αλλά όμως ΠΤΩΧΕΥΣΕ!

Την 1η ΜΑΙΟΥ ,ο ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , αναγκάστηκε να κηρύξει χρεοστάσιο  των κρατικών δανείων σε χρυσό αλλά την ΠΤΩΧΕΥΣΗ  δεν την γλίτωσε!

Την 15 ΜΑΙΟΥ ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ υπογράφει και μαζί με αυτό τον μαρασμό της χώρας με το ΔΝΤ!

Έτσι ενώ ο μήνας ΜΑΙΟΣ  είναι ,μήνας χαράς ελπίδας     κοινωνικών αγώνων , στην χώρας έχει φέρει φτώχεια  και απελπισία!

Και ενώ βρισκόμαστε  6 μήνες πριν την έλευση του ΜΑΙΟΥ  ΤΟΥ 2011 αναρωτιέται κάνεις τι θα  μας φέρει.
Θα μας φέρει εκλογές και την συμμαχία  των τεσσάρων , ΠΑΣΟΚ. ΛΑΟΣ, ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΟΡΟΥΛΑ ;
Ανακοίνωση επίσημα ότι  χρεοκοπήσαμε ;
Η χώρα δυστυχώς έχει μπει σε ένα φαύλο κύκλο όπου από κει  δεν φαίνεται να βγαίνουμε με την παρούσα πολιτική!
Και όπως είπε,  η ΔΙΑΜΑΝΤΩ , ο θεός βοηθός! Αλλά δεν μας είπε ποιος  θεός! Ο δικός της η ο δικός μας; Γιατί στον ίδιο θεό είναι σίγουρο δεν πιστεύουμε!

Υ.Γ.  Η πρώτη πτώχευση έγινε το 1843. Η  δεύτερη το 1859 και η τρίτη το 1893 επί ΤΡΙΚΟΥΠΗ . Η τέταρτη το 1922-26 και η πέμπτη  το 1932 και η έκτη de facto το 2010 από τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Πηγή επίκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters