Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Υπηρέτησαν την Άγκυρα-ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ Ο ΜΠΑΓΙΣ

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ κάθε όριο τα μέλη του λεγόμενου Τάγματος των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Χωρίς προσυνεννόηση με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και τα μέλη του, αρκετά εκ των οποίων διαφωνούσαν, τίμησε τον υπουργό Επικρατείας της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς, στα πλαίσια του διεθνούς συνεδρίου που έγινε στις Βρυξέλλες με τίτλο «Θρησκευτική ελευθερία: Η γέφυρα της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Το εν λόγω συνέδριο εξυπηρέτησε την στρατηγική της Άγκυρας για να παρουσιαστεί ότι προστατεύει δήθεν τις θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες. Και έγινε σε μια στιγμή που η Τουρκία είναι έντονα επιθετική εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας.
ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ Ο ΜΠΑΓΙΣ
Ανάμεσα στους ομιλητές αλλά και τιμώμενος ήταν ο υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς, ο οποίος είναι επικεφαλής της ομάδας που διεξάγει τις διαπραγματεύσεις της χώρας του με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι άρχοντες που ανέμεναν πως θα ανακοίνωνε την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης πλανήθηκαν από τους οργανωτές, οι οποίοι βέβαια γνώριζαν εκ των προτέρων πως το συνέδριο θα ήταν πλατφόρμα για να περάσει τις θέσεις της η Τουρκία. Είχαν προσυνεννοηθεί, αν και αυτό δεν είναι το χειρότερο απ’ όσα έγιναν στις Βρυξέλλες.
Ο κ. Μπαγίς τους εξευτέλισε και μέσα στην… έδρα τους αφού μίλησε για «Πατριαρχείο του Φαναρίου» και για «Ρωμαίικο Πατριαρχείο». Σίγουρα δεν αναφέρθηκε σε Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής, Πανίκος Παπανικολάου, αρνήθηκε να παραβρεθεί στη δεξίωση κατά την οποία τίμησαν τον Τούρκο υπουργό ενώ ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής δεν συμμετείχε στην απονομή… ΜΙΧ. ΙΓΝ. -ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – infognomon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters