Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Ιουδαϊκού Συνασπισμού των παπαΕβραίου με τους Saragousi

O Saragousis πρωθυπουργός εσωτερικού, ο investment Χάρης έγινε επισήμως investment Χάρης, η εξαδέλφη Χάνα Νταλάρα, ως υφυπουργός Εργασίας θα έχει την ευθύνη της μεταναστευτικής πολιτικής και θα προστατεύει τους λαθροεποίκους. Ερωτηματικά για την Αλ Σάλεχ
Η Οικογένεια έκανε "δομικό ανασχηματισμό" για να διώξουν την Μπατζελή και τον Βούγια. Η ρουλέτα, γύριζε ως τα μεσάνυχτα και σταμάτησε στο 48. Η νέα "δομή" έχει, 16 Υπουργούς ,7 Αναπληρωτές Υπουργούς και 24 υφυπουργούς για να χτυπηθεί η ανεργία. Τον Καχριμάκη, τον στέλνουν στο κόμμα.
Αμετακίνητοι παραμένουν ο Μεγάλος Τραγουδιστής, ο Χάρης , ο στρατάρχης Ευάγγελος , η βαρόνη Αννα Διαμαντω-Bilderberg, o Ρέππας, η πράσινη Τίνα (του Αντι) , o Παύλος του μεγάλου Σταυλάρχη με τις Τσιπούρες και το λυκόσκυλο, και ο αχυράνθρωπος του ΔΝΤ με την Λεμονιά του, που παραμένουν επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών. Δίνοντας έμφαση στο θέμα των οικογενειακών επενδύσεων, ο παπαΕβραίου ανέθεσε στον Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, επισήμως και την αρμοδιότητα της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων, από κοινού με τον αδελφόθεο «Νίκο».
Η «αριστερή» Λούκα , για να ησυχάσουν οι Τραπεζίτες, πήρε μεταγραφή για το εργασίας, αφού ο Louerdi ολοκλήρωσε την αποστολή του εκεί, και τώρα θα κατεδαφίσει, την διαλυμένη υγεία, και θα είναι υπεύθυνος για την τάξη στα γήπεδα και την πράσινη διατροφή μας.Ο Κοεντζόγλου-Goldsmith , αφού παρέδωσε την Αθήνα στη μαφία και τις συμμορίες, θα αναλάβει την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την Ανταγωνιστικότητα , στο πλευρό του κ. Χρυσοχοϊδη θα είναι ως αναπληρωτής υπουργός Μακεδονίας - Θράκης ο Σωκράτης (Ξυνίδης) του Αντι.
Συστήνεται ξανά το Υπουργείο Ναυτιλίας, που ένα χρόνο πριν συγχωνεύτηκε, υπό τον τίτλο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, με υπουργό τον κ. Γιάννη Διαμαντίδη . Ο Χρήστος ο αλογομούρης, γίνεται υπουργός Προ- Πο, και ο Κώστας ο ανεπάγγελτος, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, με τη Μιλένα την πτωχή,
Υφυπουργό.

Στην κυβέρνηση εισήλθαν επίσης οι Παναγιώτης Ρήγας, Ντίνος Ρόβλιας ,Δημήτρης Δόλλης , Μανόλης Όθωνας και Μιχάλης Τιμοσίδης, οι Γιάννης Κουτσούκος και Δημήτρης Κουσελάς, ο Βασίλης Κεγκερογλου και ο Χρήστος Αηδόνης ως υφυπουργός Υγείας, αρμόδιος για τον αθλητισμό. Από το Υπουργείο Υγείας στο Υπουργείο Παιδείας μετακινείται η κ. Φώφη , ενώ η Μαριλίζα του Στρασβούργου μετακομίζει στο Υπουργείο των Εξωτερικών, ως αναπληρώτρια υπουργός, αρμόδια για ευρωπαϊκά θέματα. Αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος ο γαμπρός των ξενοδόχων Νίκος Σηφουνάκης, ενώ αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ, αναλαμβάνει ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης.
Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος παραμένει ο μπάρμαν Γιώργος. ( Πεταλωτής). Το πρώτο υπουργικό συμβούλιο θα γίνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Σπ.Χ

Και μια άλλη ματιά....
Αυξημένη κατά 11 η νέα κυβέρνηση (Κ. Μπετινάκης)http://www.styx.gr/

Παλαιά πρόσωπα σε νέες επικίνδυνες αποστολές
Με μία τιμωρία, (την απομάκρυνση της κας Μπατζελή – η μόνη που πλήρωσε, με την έξοδό της από την κυβέρνηση την άρνησή της να είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδος, στη μάχη του Καλλικράτη), ανακοινώθηκε το σχήμα της νέας αυξημένης σε πρόσωπα κυβέρνησης. Με μόνο χαρακτηριστικό, ορισμένες αναβαθμίσεις και η επιστροφή κάποιων παλαιο-ΠαΣοΚ, έτσι για τα μάτια του Εθνικού Συμβουλίου, που έδειξε φανερά τις ανησυχίες του για το αντιλαϊκό κυβερνητικό έργο.

Στη νέα κυβέρνηση μπαίνουν τρεις νέες γυναίκες (Νταλάρα, Τσουρή, Αποστολάκη) και πολλοί βουλευτές της Περιφέρειας οι οποίοι στην πλειονότητά τους στήριξαν τον Παπανδρέου τον μικρό, στον δρόμο για την προεδρία του -κατ΄όνομα- ΠαΣοΚ.

Εκείνο που ικανοποίησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη και ήδη καταφθάνουν σωρός τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα, είναι η αναβάθμιση του δραστήριου υφυπουργού Εξωτερικών σε υπουργό, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο.

Η ανασύσταση των υπουργείων Ναυτιλίας και Αιγαίου,(συγχωνευμένων) έγινε επειδή επιτέλους, κατάλαβε τη γκάφα του ο ΓΑΠ, με τη διαφορά ότι ο εγωισμός του από τη μια και οι δεσμεύσεις του από την άλλη, τον ανάγκασαν να το βαφτίσει σε Υπουργείο Θαλασσίων Μεταφορών και Νήσων και να το αναθέσει στον παραμελημένο παλαιό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (Β΄Πειραιά), Γιάννη Διαμαντίδη, με υφυπουργό την κα Ελπίδα Τσουρή.

Η νέα κυβέρνηση του Γ. Α. Π του μικρού, αποτελείται από 48 μέλη (έναντι 37 της προηγουμένης): 16 Υπουργούς (η προηγουμένη είχε 15) 7 Αναπληρωτές Υπουργούς (έναντι 2 της προηγουμένης) και 24 υφυπουργούς (έναντι 19 της προηγουμένης).
Στην κυβέρνηση εισήλθαν στελέχη που είχαν διατελέσει Υπουργοί σε προηγούμενες κυβερνήσεις (του Ανδρέα Παπανδρέου και του Σημίτη) όπως οι Κώστας Σκανδαλίδης, Χρήστος Παπουτσής και Τηλέμαχος Χυτήρης. (Με δεδομένες τις υπόγειες διεργασίες του στο χώρο των ΜΜΕ του ανατέθηκε το σημαντικό έργο της εξόντωσης των δημοσιογράφων).
Αναβαθμίζονται σε αναπληρωτές Υπουργούς οι υφυπουργοί Γιώργος Κουτρουμάνης, Νίκος Σηφουνάκης και Φώφη Γεννηματά. Η νέα κυβέρνηση έχει 7 Υπουργούς Αναπληρωτές, έναντι 2 της προηγουμένης: Σ. Ξυνίδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (πάει στο υπουργείο Εξωτερικών, για θέματα ΕΕ), Γιώργος Κουτρουμάνης, Φώφη Γεννηματά, Πάνος Μπεγλίτης, Τηλέμαχος Χυτήρης και Νίκος Σηφουνάκης.
Ο Γιάννης Ραγκούσης, παραμένει μαζί με τους Γ. Ντόλιο και Θ. Τζάκρη στο Υπουργείο των Εσωτερικών, το οποίο μετεξελίσσεται (μπαίνοντας καπέλο στον Πάγκαλο), «ώστε να συγκροτήσει κεντρική επιτελική δομή, στο πλαίσιο των εντολών και των κατευθύνσεων του πρωθυπουργού, και να συμβάλλει στην εκπόνηση ενός συνεκτικού στρατηγικού πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού για την προώθηση του κυβερνητικού έργου», διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ήταν σαφέστατος.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παραμένει "τσάρος" της Οικονομίας, επειδή είναι γνωστό ότι μπορεί και φέρνει βόλτα τους ελεγκτές της Γκόλτμαν Σακς, του ΔΝΤ και της ΕΕ, που έχει καλέσει ο πρωθυπουργός και τους διατέθηκε να εγκατασταθούν πλέον σε δικό τους υπουργείο για να μην πηγαινοέρχονται.
Θέλοντας να δώσει έμφαση στο θέμα των επενδύσεων, ο Παπανδρέου ο μικρός, ανέθεσε στον Υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη και την αρμοδιότητα της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων. Ήδη αυξήθηκαν οι αιτήσεις από ξένους επενδυτές.
Αμετακίνητοι στην κυβέρνηση παραμένουν οι Θοδ. Πάγκαλος, (δεν μπόρεσαν να τον σηκώσουν από τον θώκο του, όπως και τον, Ευάγγελο Βενιζέλο), αλλά και η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Δημ. Ρέππας, η Τίνα Μπιρμπίλη και το σακίδιό της, (δεν τιμωρήθηκε, παρά την άρνησή της να δώσει μία προεκλογική μάχη) και ο Παύλος Γερουλάνος (*) (με το λυκόσκυλό του).

(*) Ανέκδοτο: Στο Βυζαντινό Μουσείο εισέρχεται ένα ευμέγεθες λυκόσκυλο. Μία υπάλληλος το πλησιάζει άφοβα, το χαϊδεύει κι εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο υπουργός κρατώντας το λουρί, για να το παραλάβει. «Καλημέρα κε υπουργέ», του λέει εκείνη και καθώς εκείνος αμίλητος κι αγέρωχος αποχωρεί με το σκύλο του, τολμά και τον ρωτάει η υπάλληλος: «Με την ευκαιρία τι θα γίνει με μας τους συμβασιούχους;», για να πάρει την ευγενική και αποστομωτική απάντηση:«Μη μου χαλάς τη μέρα μου».



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters