Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

H ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗ ΧΩΡΑ….

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΧΕΙ 48 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Τι ήταν και αυτό πάλι! Ο υποστηρικτής του μικρού και ευέλικτου κυβερνητικού σχήματος Πρωθυπουργός Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ παρουσίασε την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-2 με 48 ΑΤΟΜΑ!!
Και προσωπικά έχω επικρίνει σφοδρότατα τις...
κυβερνήσεις Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για πολυπρόσωπες-ανευέλικτες- και δυσκίνητες. Καλά η χώρα μας είναι τόσο πλούσια και παίζει σε όλα τα παγκόσμια πράγματα που χρειαζόμαστε τόσο κόσμο;

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , μια χώρα που για πολλούς και διάφορους λόγους «παρακολουθεί την ΕΛΛΑΔΑ»
Λοιπόν επειδή μιλώ πάντα με στοιχεία για να δούμε κάποια πράγματα, γιατί αυτή η συσσώρευση υπουργών-αναπληρωτών-υφυπουργών και αλλαγών σε ονόματα υπουργείων (μετονομασίες κλπ) με προβληματίζει…(επαναλαμβάνω ότι και πολλές προηγούμενες κυβερνήσεις τα ίδια έκαναν/να ήμαστε δίκαιοι).
*ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ(η πιο σοβαρή χώρα της ΕΥΡΩΠΗΣ). Συμμετέχουν στην κυβέρνηση ΜΕΡΚΕΛ τρία κόμματα CDU/CSU(BAYERN)-FDP.
Συνολικά 21 Υπουργοί και με δικαίωμα συμμετοχής στο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ οι πρέσβεις της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ στον ΟΗΕ και στις ΗΠΑ, ως και ο Πρόεδρος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ). Τεράστια παροχή οικονομικής βοήθειας σε πολλές χώρες του πλανήτη-ειρηνευτικές αποστολές κλπ.
*ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΛΚΕΝΕΙΝΤΕ-4 ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΧΩΡΩΝ /ΟΛΛΑΝΔΙΑ(πλούσια χώρα). Επειδή δεν έχει συσταθεί η νέα κυβέρνηση συνασπισμού , παραμένει προσωρινά η τελευταία του Χριστιανοδημοκράτη ΜΠΑΛΚΕΝΕΙΝΤΕ-4.
Υπόψη η ΟΛΛΑΝΔΙΑ διατηρεί αποικίες , προσφέρει τεράστια ανθρωπιστική βοήθεια, οικονομική στον ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΧΩΡΑ. Η κυβέρνηση αποτελείται από 16 άτομα. Και 11 υφυπουργούς /STATE SECRETARIES.Συνολικά και είναι ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ(CDA-PvDA-CU).
*ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ/ ΚΑΜΕΡΟΝ-ΚΛΕΓΚ/ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.18 Υπουργοί του ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-5 των ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ. Συνολικά 23. Τα Υπουργικά Συμβούλια παρακολουθούν επιλεκτικά άλλοι 5 συν τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ είναι πυρηνική δύναμη-διατηρεί υπερπόντιες κτήσεις σε όλη την υδρόγειο και είναι μέλος του G-8 και του G-20.(στα οποία ποτέ δεν θα βρεθεί η ΕΛΛΑΔΑ). Παρέχει τεράστια οικονομική βοήθεια σε πολλά κράτη του νοτίου Ημισφαιρίου.
*ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΡΚΟΖΙ/ΓΑΛΛΙΑ .Πέραν του Προέδρου η κυβέρνηση ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΦΙΛΙΟΝ αριθμεί συνολικά 39 άτομα.
Όμως έχει σχέσεις με ΑΦΡΙΚΗ-ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΕΣ ΚΤΗΣΕΙΣ-ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ-ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ. Κάνει μια παγκόσμια πολιτική/όχι επιπέδου ΗΠΑ, αλλά υπολογίσιμη.
*ΤΕΛΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ. Η κυβέρνηση ΟΜΠΑΜΑ με Αντιπρόεδρο ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ αριθμεί 15 άτομα.
Στην κυβερνητική επιτροπή μπορούν να συμμετέχουν οι Ρ. ΕΜΑΝΟΥΕΛ(Προσωπάρχης ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ)-ΛΙΖΑ ΤΖΑΚΣΟΝ(ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ)-ΤΖ ΖΙΕΝΤΣ(ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ)-Ρ.ΚΙΡΚ(ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ)-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΟΥΕΡ(Επικεφαλής Οικονομικών Συμβούλων)-Πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ ΣΟΥΖΑΝ ΡΑΙΣ. Δηλαδή άλλοι 6.
Ασφαλώς υπάρχουν δεκάδες Υφυπουργοί και βοηθοί Υπουργών υπεύθυνοι για ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ(ΑΦΡΙΚΗ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ-ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ-ΑΣΙΑ/ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ-ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ-ΕΥΡΩΠΗ-ΕΥΡΑΣΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΑΡΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ κλπ). ΣΥΝΟΛΙΚΑ 62.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ. Δεν είναι κάποια τυχαία χώρα. Και η πιο ισχυρή στον πλανήτη με συμφέροντα παντού.
Και διερωτώμαι, αν θα πρέπει η καταχρεωμένη και βρισκόμενη σε τραγικά αδιέξοδα πατρίδα μου να έχει 48 μέλη στο κυβερνητικό συμβούλιο.
ΗΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ; ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ; Έχουμε υπερπόντιες κτήσεις και τεράστια οικονομικά αποθέματα; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.
Πρέπει να αλλάζουν απλώς τα επιμέρους χαρτοφυλάκια των Υφυπουργών. Με εξαίρεση το ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ(μετά τη 9/11) ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
Κάποια στιγμή θα επεκταθώ και στα Βουλευτικά γιατί δεν μπορεί η ΕΛΛΑΔΑ που είναι σε χάος να έχει 300 έδρες βουλευτών και η ΟΛΛΑΝΔΙΑ με 15 εκατ πληθυσμό να έχει 150!.
Και δεν μπορεί οι ΗΠΑ που είναι 50 πολιτείες και αριθμούν πάνω από 300 εκατ ψυχές να έχουν στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ 435 μέλη και 100 να είναι οι ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. Και η ΕΛΛΑΔΑ 300! Και με έργο περιορισμένο συγκριτικά με τους ξένους ομολόγους τους. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters