Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ EBS!

Οι πρόσφατες διακοπές ρεύματος στην Ιταλία (Βατικανό), το Πακιστάν και το Ιράν προέρχονταν από τη Διαστημική Δύναμη των Η.Π.Α και η οποία έβγαλε προσωρινά τμήματα του δικτύου των συγκεκριμένων χωρών από εκεί. 
Αυτό ήταν μια επιχείρηση προετοιμασίας για πόλεμο με την Κίνα και το Ιράν. 
 
Δεν πρόκειται βέβαια για συμβατικό πόλεμο με άρματα μάχης, βόμβες και σφαίρες. Είναι ο πόλεμος στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένων των δορυφόρων που μπορούν να χτυπήσουν κέντρα επικοινωνιών και δεδομένων. Αν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η Διαστημική Δύναμη ιδρύθηκε από τον πρόεδρο Τραμπ πριν από λίγο καιρό, δεν ήταν μόνο για να πάει στον Άρη αλλά ήταν προετοιμασία για αυτό τον πόλεμο. Άλλες χώρες επίσης έχουν δορυφόρους στο διάστημα που θα μπορούσαν να μας προκαλέσουν προβλήματα αλλά τώρα πια τους έχουμε κάνει κατάληψη.
 
Ο υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α, Mike Pompeo έκανε τις Δορυφορικές δοκιμές τη Δευτέρα μέσω του «Voice of America» και στις 209 χώρες με μεταφράσεις σε πάνω από 40 γλώσσες σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά προηγουμένως. Αυτή ήταν μια δοκιμή για να δείτε πόσα κανάλια δικτύου θα το κάλυπταν και δεν υπήρχε κανένα. 
 
 Το έκαναν ξανά την επόμενη μέρα και τώρα ξέρουν ότι μπορούν να παρακάμψουν τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για να επικοινωνήσουν απευθείας με τον κόσμο στις ΗΠΑ και τον Καναδά (πρώτη προτεραιότητα) και τον υπόλοιπο κόσμο χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης (EΒS).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters