Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

John Worrell Keely (1827-1898) Ο ΤΙΤΑΝΑΣ πριν τον Τέσλα

Άλλος ένας τιτάνας της επιστήμης και του πνεύματος που τα συναισθηματικά πανουκλιασμένα ανθρωπάρια τον κυνήγησαν ως απατεώνα. Φυσικά τα ανθρωπάρια αυτά (Οργανικές Πυλάρες) πάσχοντας από άγχος ηδονής (βλέπε Βίλχελμ Ράιχ) εξαφάνισαν την ακουστική επιστήμη του.

Ο John Worrell Keely ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Αιθερικούς Μηχανικούς τα τελευταία 200 χρόνια. Ξεκίνησε πριν τον Τέσλα και όταν ο Τέσλα βγήκε στο προσκήνιο ο Keely είχε πεθάνει όχι όμως προτού δημιουργήσει μερικές εκπληκτικές αιθερικές μηχανές τις οποίες ακόμη δεν μπορούν να τις κατασκευάσουν.

Συνοπτικά μερικά ελάχιστα από αυτά που κατόρθωσε 150 χρόνια πριν:
Διασπούσε ακουστικά το νερό, ώστε 3 σταγόνες να αναπτύσσουν πίεση 29,000 pounds per square inch.
Έφτιαξε μικροσκόπιο με υπεριώδες φώς που έδειχνε σε προβολή ένα άτομο στον τοίχο που είχε τότε για οθόνη σε κίνηση. Χρησιμοποιώντας σύζευξη φάσης μπορούσε να επιταχύνει την κίνησή του, να την μειώσει η να την σταματήσει.

Ελάττωνε την βαρύτητα με τον ήχο μέχρι εξουδετερώσεως.
Σύστημα προωθήσεως με συσκευή μηδενικού σημείου.
Αντιβαρύτητα κλπ ενεργοποιώντας τις αιθερικές δυνάμεις στην πράξη, και πολλα-πολλα άλλα!

Φυσικά τον πήγαν στην (((ανεξάρτητη δικαιοσύνη))) και τον διέλυσαν αυτόν και την εταιρεία του.
άιντε
@Ίων Μάγγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters