Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Υπενθύμιση συστήματος ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ, το γραφείο επιβολής, υπενθυμίζει στους συμμετέχοντες στην EAS τις υποχρεώσεις συμμόρφωσης.

Η FCC εκδίδει συμβουλευτική εφαρμογή που υπενθυμίζει στους συμμετέχοντες στο Σύστημα ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης τις υποχρεώσεις συμμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης ότι οι ειδοποιήσεις είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία.

Η καταιγίδα είναι πάνω μας. Είμαστε έτοιμοι τώρα!
Λεπτομέρειες: www.fcc.gov

Η διαστημική δύναμη των ΗΠΑ είναι οι φύλακες του QFS;

Το νέο όνομα για επαγγελματίες του στρατιωτικού διαστήματος, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τον Αντιπρόεδρο Mike Pence, μπορεί να φαίνεται να είναι ένα έργο στην ταινία υπερήρωων Marvel Guardians of the Galaxy. Ωστόσο, αξιωματούχοι της Διαστημικής Δύναμης δήλωσαν ότι ήταν μια επιστροφή σε ένα ρητό του 1983.
Ο Αντιπρόεδρος Mike Pence ανακοινώνει ότι τα στολή μέλη της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ θα ονομάζονται Guardians. Εκεί το έχετε: Στρατιώτες, Ναύτες, Αεροπόροι, Ναυτικοί και Φύλακες.
Ποιος είναι ο εχθρός εκεί στο διάστημα; Δεν έχουμε επιτεθεί από εξωγήινους. Ίσως οι δορυφόροι QFS χρειάζονται περισσότερη προστασία.
Πηγές: twitter.com , www.defenseone.com

FedNow παράλληλα με την υπηρεσία του ιδιωτικού τομέα

Η Fed ανακοινώνει λεπτομέρειες για τη διατραπεζική υπηρεσία FedNow.
Η υπηρεσία FedNow θα είναι διαθέσιμη σε τράπεζες στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα επιτρέψει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να στέλνουν άμεσες πληρωμές οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα του έτους μέσω των τραπεζικών λογαριασμών τους.
Η ημερομηνία έναρξης στόχου για την υπηρεσία παραμένει 2023 ή 2024, με ένα πιο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο που θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της πρόσθετης εργασίας.
Η Υπηρεσία FedNow, παράλληλα με παρόμοιες υπηρεσίες που παρέχονται από τον ιδιωτικό τομέα, θα εκσυγχρονίσει το σύστημα πληρωμών των ΗΠΑ και θα προσφέρει ευρέως τα οφέλη των άμεσων πληρωμών σε κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα.
Πηγές: www.f Federalreserve.gov

Αυστραλία πιο κοντά σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά

Οι τέσσερις μεγάλες τράπεζες της Αυστραλίας καταργούν χιλιάδες ΑΤΜ και κλείνουν εκατοντάδες καταστήματα καθώς η κρίση του ιού coronavirus ωθεί το έθνος πιο κοντά σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά.
Πηγές: www.dailymail.co.uk , www.atmmarketplace.com

Το πλήρες μπλε φεγγάρι του Οκτωβρίου 2020, μια μεγαλύτερη συνείδηση

Το πλήρες γαλάζιο του φεγγαριού του Οκτωβρίου ευθυγραμμίζεται επίσης με τον οπισθοδρόμο του Ερμή στον Ζυγό, ο οποίος κατατάσσει τον Κρόνο στο σημάδι του Αιγόκερω. Πολλαπλές ενέργειες ευθυγραμμισμένες ταυτόχρονα και χτυπώντας τη γη με την αντανάκλαση του Ουρανού. (Σελήνη σε επαφή με τον Ουρανό)
Περιμένετε το απροσδόκητο να ξέρετε ότι θα υπάρξουν ανατροπές και αναστάτωση που διαταράσσουν την ισορροπία του φυσιολογικού σας ρυθμού. Ένα πλήρες γαλάζιο φεγγάρι είναι το αποκορύφωμα της ισχύος του φεγγαριού καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, φροντίστε να δημιουργήσετε και να αφήσετε τη μαγική σας ενέργεια για εκδήλωση αυτού του μπλε φεγγαριού. Ο τέλειος χρόνος για να συντονιστείτε με την ψυχική σας ενέργεια για την προετοιμασία μιας λήψης υψηλότερης συνείδησης.
Πηγές: thriveonnews.com

Η χλωροκίνη είναι ένας ισχυρός αναστολέας της λοίμωξης και της εξάπλωσης του ιού SARS

Το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας (NCBI) προωθεί την επιστήμη και την υγεία παρέχοντας πρόσβαση σε βιοϊατρικές και γονιδιωματικές πληροφορίες.
Η χλωροκίνη, ένα σχετικά ασφαλές, αποτελεσματικό και φθηνό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών ανθρώπινων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της ελονοσίας, της αμοιβαίωσης και του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας, είναι αποτελεσματική στην αναστολή της μόλυνσης και της εξάπλωσης του SARS CoV στην κυτταρική καλλιέργεια. Το γεγονός ότι το φάρμακο έχει σημαντική ανασταλτική αντιική δράση όταν τα ευαίσθητα κύτταρα υποβλήθηκαν σε θεραπεία είτε πριν είτε μετά τη μόλυνση υποδηλώνει πιθανή προφυλακτική και θεραπευτική χρήση.
Πηγή: www.ncbi.nlm.nih.gov


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters