Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Οι κυβερνήσεις παραιτούνται παγκοσμίως. Πτώση της αυτοκρατορίας

Εν μέσω της απελευθέρωσης του OBAMAGATE, κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο παραιτούνται καθώς η πολιτική τους ταλαντεύεται.

Η Άνγκελα Μέρκελ παραιτήθηκε και ένας αγώνας για να αντικαταστήσει τον καγκελάριο μετά τις επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Η ολλανδική κυβέρνηση παραιτείται για το σκάνδαλο παροχών παιδιών.


Ο πρωθυπουργός της Εσθονίας Γιούρι Ρατάς παραιτείται, ο Κάτζα Κάλας ζήτησε να σχηματίσει κυβέρνηση.
Η ιταλική κυβέρνηση βρίσκεται σε κρίση καθώς παραιτούνται οι υπουργοί Ρένζι.
Τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του Κουβέιτ παραιτούνται εν μέσω διαφωνίας με το Κοινοβούλιο.
Ενημερώσεις σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι.
Λεπτομέρειες: www.politico.com

Κάτι θα αντικαταστήσει το δολάριο ΗΠΑ

Εάν η Ουάσιγκτον σας θυμώσει, σας επιβάλλει κυρώσεις. Αυτό πονάει σε όλους. Έτσι, οι Κινέζοι, οι Ρώσοι, οι Ινδοί, οι Βραζιλιάνοι και άλλες χώρες αρχίζουν να αναζητούν ένα εναλλακτικό ανταγωνιστικό νόμισμα έναντι του δολαρίου ΗΠΑ.
Το δολάριο των ΗΠΑ πλησιάζει στον αιώνα της κυριαρχίας, και κάτι άλλο θα το αντικαταστήσει.
Πηγές: www.rt.com

Καλώς ήλθατε στο FED της κβαντικής πληροφορικής

Η Fed ανακοινώνει ότι θα σταματήσει την εκτύπωση χαρτονομισμάτων. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα δεν θα εκτυπώσει νέο χαρτονομίσμα (έχουν ήδη σταματήσει να κατασκευάζουν νομίσματα).
Το PayPal πηδά στην αγορά κρυπτογράφησης, Ξεκινώντας τις επόμενες εβδομάδες, οι χρήστες στις ΗΠΑ μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν bitcoin και πολλά άλλα ψηφιακά νομίσματα στην πλατφόρμα.
Οι κβαντικοί υπολογιστές θα είναι τάξεις μεγέθους πιο ισχυροί από οτιδήποτε έχουμε σήμερα. Οι επιστήμονες προβλέπουν ότι η αναδυόμενη εποχή της κβαντικής πληροφορικής θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλες ανακαλύψεις.
Πηγές: themadtruther.com , finance.yahoo.com , www.forbes.com

Το πλήρες μπλε φεγγάρι του Οκτωβρίου 2020, μια μεγαλύτερη συνείδηση

Το πλήρες γαλάζιο του φεγγαριού του Οκτωβρίου ευθυγραμμίζεται επίσης με τον οπισθοδρόμο του Ερμή στον Ζυγό, ο οποίος κατατάσσει τον Κρόνο στο σημάδι του Αιγόκερω. Πολλαπλές ενέργειες ευθυγραμμισμένες ταυτόχρονα και χτυπώντας τη γη με την αντανάκλαση του Ουρανού. (Σελήνη σε επαφή με τον Ουρανό)
Περιμένετε το απροσδόκητο να ξέρετε ότι θα υπάρξουν ανατροπές και αναστάτωση που διαταράσσουν την ισορροπία του φυσιολογικού σας ρυθμού. Ένα πλήρες γαλάζιο φεγγάρι είναι το αποκορύφωμα της ισχύος του φεγγαριού καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, φροντίστε να δημιουργήσετε και να αφήσετε τη μαγική σας ενέργεια για εκδήλωση αυτού του μπλε φεγγαριού. Ο τέλειος χρόνος για να συντονιστείτε με την ψυχική σας ενέργεια για την προετοιμασία μιας λήψης υψηλότερης συνείδησης.
Πηγές: thriveonnews.com

Η έλλειψη νομισμάτων πλήττει τους λιανοπωλητές, τα πλυντήρια, τη νεράιδα των δοντιών

Η έλλειψη εθνικών νομισμάτων υπήρξε μια ασυνήθιστη παρενέργεια της πανδημίας. Μεταξύ των θυμάτων της; Λιανοπωλητές, πλυντήρια και ακόμη και η νεράιδα των δοντιών.
Οι λιανοπωλητές μεγάλοι και μικροί έχουν ζητήσει από τους αγοραστές να χρησιμοποιούν κάρτες ή να αλλάζουν ακριβή όποτε είναι δυνατόν.
Καθώς η έλλειψη επιμένει, καθίσταται σαφές ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αίνιγμα που μόνο τα νομίσματα μπορούν να λύσουν.
Πηγή: www.foxbusiness.com

Η Ηλιακή Έκλειψη τον Ιούνιο είναι μια Έκλειψη Νέας Σελήνης. Νέα Εποχή της Γης

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 - 21 Ιουνίου είναι μια Έκλειψη Νέας Σελήνης και βρίσκεται ακριβώς στο Ηλιοστάσιο και σηματοδοτεί μια εποχή σημαντικής μεταμόρφωσης!
Υπάρχει ένα τεράστιο άνοιγμα για τις ανακαλύψεις και τις απαντήσεις για να αρχίσουμε να μας βοηθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Η Γη αυτή τη στιγμή κάθεται στην αυγή μιας Νέας Εποχής της Γης, στο χείλος μιας επικής μετατόπισης προς μια Καθολική Ανθρωπότητα.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δώρο αυτής της στιγμής για να μεταμορφώσουμε τον εαυτό μας τόσο προσωπικά, πλανητικά & κοσμικά καθώς ξυπνάμε στην εγγενή 5D θεότητά μας.
Πηγές: universallifetools.com , youtube.com




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters