Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Γιγαντιαία φωνή της Αμερικής

Θυμάστε όταν ο Τραμπ είπε ότι θα έχουμε μια γιγαντιαία φωνή στο μέλλον;

Αυτή είναι η θέση που ξεκίνησε ο Τραμπ: Οι 75.000.000 σπουδαίοι Αμερικανοί Πατριώτες που με ψήφισαν, η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗ, και ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΑ, θα έχουν μια ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΝΗ στο μέλλον. Δεν θα σέβονται ούτε θα αντιμετωπίζονται άδικα με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή!

Το Voice of America, ένα κατάστημα ειδήσεων που τώρα ελέγχεται από τους πιστούς του, θα είναι τώρα το κανάλι επικοινωνίας τους.
Ο υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo παρέδωσε παρατηρήσεις τη Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία της Voice of America στο Washington DC.
Ο υπουργός Εξωτερικών Πομπέο κατηγόρησε τους αντιδημοκρατικούς τεχνολογικούς γίγαντες στις ΗΠΑ και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.
Λεπτομέρειες: www.thegatewaypundit.com


Κοινή δήλωση υποστήριξης για τη δημοκρατική αλλαγή στη Βενεζουέλα

Η ταχεία και ειρηνική μετάβαση στη δημοκρατία είναι η πιο αποτελεσματική και βιώσιμη οδός προς τη σταθερότητα, την ανάκαμψη και την ευημερία στη Βενεζουέλα. Παραμένουμε δεσμευμένοι να βοηθήσουμε τον λαό της Βενεζουέλας να επιτύχει ένα ειρηνικό, ευημερούμενο και δημοκρατικό μέλλον.
Πηγή: www.state.gov

Ο κόσμος περιμένει τον ηγέτη του ελεύθερου κόσμου

Γερουσιαστής Gerard Rennick: Οι εκλογές αυτές δεν έχουν τελειώσει στις 17 πολιτείες απλώς μηνύσουν τα άλλα κράτη και θα δούμε ποιος είναι ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου να επιστρέψει τον επόμενο χρόνο.
Η Αυστραλιανή Γερουσία αναμένει τα αποτελέσματα των εκλογών για τον Ελεύθερο Κόσμο. Ο κόσμος εξαρτάται από τις εκλογές των ΗΠΑ, από τον POTUS.
Στην Γερουσία της Αυστραλίας, ο γερουσιαστής Rennick από το Queensland ενημερώνει τους συναδέλφους του με την τελευταία αγωγή από 18 πολιτείες για την ανατροπή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.
Πηγές: twitter.com

Η Συρία σε μυστικές διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ για ειρηνευτική συμφωνία

Η Συρία θεωρείται ευρέως ότι βρίσκεται σε μυστικές συνομιλίες με το Ισραήλ για ειρηνευτική συμφωνία.
Μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση προέκυψε πρόσφατα στους διπλωματικούς διαδρόμους σχετικά με την παρουσία μυστικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ισραήλ και Συρίας, ανέφερε την Κυριακή η εφημερίδα Asharq Al-Awsat που εδρεύει στο Λονδίνο.
Πηγές: www.israelnationalnews.com , worldisraelnews.com

Ο Ντόναλντ Τραμπ τελειώνει ατελείωτο πόλεμο

Νόμος NESARA:
16: Παύει όλες τις επιθετικές στρατιωτικές ενέργειες της κυβέρνησης των ΗΠΑ παγκοσμίως.
17: Δημιουργεί ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Τραμπ γραφείο Γεγονότα: Ο
Ντόναλντ Τραμπ τελειώνει ατελείωτο πόλεμο Οι
ΗΠΑ βγάζουν στρατεύματα από τη Λιβύη εν μέσω αύξησης της βίας
Νέο το 2020: Θα τραβήξει ο Τραμπ τον αμερικανικό στρατό από το Ιράκ και τη Συρία;
Σύγκρουση στο Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ και οι Ταλιμπάν υπογράφουν συμφωνία για τον τερματισμό του
18ετούς πολέμου Ο Τραμπ επιβεβαιώνει σχέδια απομάκρυνσης ορισμένων αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συνθήκη Ειρήνης της Γερμανίας
στη Χερσόνησο της Κορέας

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για πολύτιμα μέταλλα

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για πολύτιμα μέταλλα. Είναι εύκολο να γίνει κατανοητό. Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να μάθουν για την εξόρυξη, τους παράγοντες που μετακινούν τις τιμές και τον τρόπο λειτουργίας των συναλλαγών.
Ο οδηγός περιλαμβάνει:
> Γιατί είναι σημαντικά τα μέταλλα;
> Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι μετάλλων;
> Κύριες χρήσεις μετάλλων;
> Ποιες είναι οι κύριες παγκόσμιες τάσεις μετάλλων;
> Κορυφαίες χώρες παραγωγής μετάλλων;
> Κορυφαίοι δείκτες πολύτιμων μετάλλων;
> Ποιοι είναι οι κορυφαίοι πόροι επένδυσης μετάλλων;
> Πού να κάνετε εμπόριο μετάλλων;
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ: komodity.com



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters