Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΤΩΡΑ!

Αυτή την στιγμή στις Η.Π.Α η στρατιωτική επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη με στόχο να εξολοθρεύσει κάθε απειλή κατά της ελευθερίας και δικαιοσύνης, να τοποθετήσει τον πρόεδρο στην θέση του και να ελέγξει την βία στις μεγάλες πόλεις.

Ο Δήμαρχος της Οκλαχόμα ενημερώθηκε από τον πρόεδρο τη Δευτέρα μέσω email ότι ο Νόμος περί εξέγερσης( insurrection Act) έχει τεθεί σε ισχύ και θα ξεκινήσουν συλλήψεις σε αυτήν την πόλη.

Αυτή είναι η πρώτη από πολλές πόλεις στις οποίες θα συμβεί. Έτσι έχουμε τώρα επιβεβαίωση ότι ο νόμος περί εξέγερσης έχει τεθεί σε ισχύ!
Σήμερα έχουμε δει εκτελεστικές οδηγίες για την πολιτεία της Τζώρτζια, της Πενσυλβανία, της Κονέκτικατ, της Γιούτα και της Λουιζιάνα να τις δηλώνουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για καταστροφές. Αυτό είναι για να βοηθήσει τον Στρατό να πάρει τις θέσεις του μέχρι το βράδυ.
Ο στρατιωτικός νόμος θα εφαρμοστεί όπου χρειάζεται και όχι σε ολόκληρη την χώρα. Προς το παρόν υπολογίζεται να εφαρμοστεί σε 12 - 16 πολιτείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters