Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

ABC, NBC, CBS, Fox, CNN, MSNBC θα χάσουν τις άδειες τους, ο Tραμπ παραμένει στο γραφείο, τα εγκαίνια ακυρώθηκαν.

ΣΧΟΛΙΟ : Σύνθεση άρθρων από ανεξάρτητες ιστοσελίδες του Αμερικάνικου διαδικτύου, που αναφέρονται σε καταστάσεις που έρχονται, πέρα από κάθε λογική και μπορούν να επιβεβαιωθούν μόνο στην πράξη.

Στην ουσία όσα αναφέρουν για να υλοποιηθούν, ο τρελο- Κασιδιάρης που αναφέρει ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, πρέπει να είναι ο Τραμπ.

Η Ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν ακυρώθηκε, ο Πρόεδρος Τραμπ θα παραμείνει στο αξίωμα και τα μέσα ενημέρωσης του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος των ABC, NBC, CBS, Fox News, CNN και MSNBC σύντομα θα είναι εκτός αέρα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Τραμπ.

«Έκανα επίκληση του Νόμου περί εξέγερσης του  1807  (Τμήμα 10 Κώδικας ΗΠΑ 13 251-255) για να ασχοληθώ με την προδοτική εξέγερση που διεξήγαγαν οι δημοκράτες των Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών, οι πράκτορες του ΚΚΚ (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα), το FBI, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η CIA και άλλοι για διαλύσουν τις ΗΠΑ και το Σύνταγμά τους », δήλωσε ο Πρόεδρος Τραμπ την  Πέμπτη 14 Ιανουαρίου.  « Αυτές οι οντότητες αποτελούν άμεση απειλή για την εθνική ασφάλεια. Θα παραμείνω Πρόεδρος επ ‘αόριστον έως ότου συλληφθούν όλοι οι εγχώριοι εχθροί. “

Ο Πρόεδρος Τραμπ επικαλέστηκε τον Νόμο περί εξέγερσης μετά από μια άλλη απόπειρα δολοφονίας σε αυτόν τον περασμένο  Σάββατο. το πρωί της 9ης Ιανουαρίου.  Σύμφωνα με την Intel, οι Κινεζικοί Αντιπρόσωποι του Κομμουνιστικού Κόμματος, το FBI, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η CIA και άλλοι του Deep State έχουν προγραμματίσει εδώ και καιρό να διαλύσουν τις ΗΠΑ και το Σύνταγμά τους.

Φυσικά, καμία από αυτές τις προδοτικές πράξεις δεν έχει αναφερθεί από το κατεστραμμένο Main Stream Media. Ο Τραμπ είχε αποδείξεις ότι ο MSM «ήταν ενσωματωμένος με πράκτορες της CIA και του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, των οποίων ο μοναδικός σκοπός ήταν να κατευθύνει την κοινή γνώμη προς μια ατζέντα Deep State».

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών του Προέδρου Τραμπ, αυτός και αυτό που αναφέρεται ως Συμμαχία πολεμούν αυτήν την Καμπάλ – μια δύναμη λατρείας του Σατανά που αποτελείται από δεκατρείς οικογένειες Σατανιστών Αιμοσφαιρίων από την Ιταλία, το Βατικανό, τη Μοναρχία του Ηνωμένου Βασιλείου, το Βρετανικό Μ16, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, CIA, FBI, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Antifa, Black Lives Matter και ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί νομοθέτες. Μια άλλη απόπειρα στη ζωή του ήταν το τελευταίο άχυρο.

Από εκείνο το  Σάββατο 9 Ιανουαρίου  οι ΗΠΑ υπόκεινται σε συντομευμένο στρατιωτικό νόμο με τον Πρόεδρο Τραμπ ως αρχηγό  και τον στρατηγό Flynn υπεύθυνο για το στρατό. Ως εκ τούτου, ο Τραμπ έχει υπογράψει πολλές εκτελεστικές εντολές που, μεταξύ άλλων δυνάμεων, επέτρεπαν στρατιωτικές συλλήψεις και δικαστήρια.

Σύντομα προς εκδίκαση ήταν πάνω από 222.286 σφραγισμένες κατηγορίες εναντίον πολιτικών και παγκόσμιων ελίτ που κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακά δικαστήρια σε ολόκληρη τη χώρα.

https://operationdisclosure.blogspot.com/2021/01/sealed-indictments-as-of-december-31.html#more

«Καταρτίζω μια εκτελεστική εντολή για να αφαιρέσω τα ακόλουθα μέσα προπαγάνδας από τα κύματα αέρα: ABC, NBC, CBS, Fox News, CNN και MSNBC. Συνεργάζομαι επίσης με την FCC για να τραβήξω τις άδειές τους. Έχουμε στοιχεία ότι όλες αυτές οι οργανώσεις μέσων απασχολούν πράκτορες του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος καθώς και ενσωματωμένους Πράκτορες της CIA των οποίων ο μοναδικός σκοπός είναι να πλένουν εγκεφάλους, να υπνωτίζουν και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη προς ορισμένες ατζέντες που υποστηρίζουν την Αριστερά και το Βαθύ Κράτος. Αυτές οι οργανώσεις αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και ουσιαστικά τίποτα που αναφέρουν δεν είναι πραγματικά νέα.

Δεν είναι μικρό καθήκον να κατεβάσεις το Cabal. Στρατιωτικές και Ειδικές Δυνάμεις έχουν αναπτυχτεί σε όλες τις ΗΠΑ σε 400+ πόλεις. Αυτή τη στιγμή υπήρχαν πάνω από 15.000 στρατεύματα στο DC σύμφωνα με τον υπουργό Στρατού Ryan McCarthy. Οι μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων έχουν διεισδύσει κρυφά στο Antifa και το Black Lives Matter και έχουν κάνει σιωπηλές μυστικές συλλήψεις.

Ένα διεφθαρμένο Mass Media αρνήθηκε να αναφέρει τίποτα εκτός από την ατζέντα της Αριστεράς Πτέρυγας που πιστεύεται ότι πληρώθηκε από το Κ.Κ.Κ. Έτσι, ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ενεργοποιήσει το Σύστημα Έκτακτης Ανάγκης (EBS). Αυτό αναμενόταν κατά τη διάρκεια αυτού που αναφέρεται ως Ten Days of Darkness(δέκα μέρες στο σκοτάδι) ή διακοπής των μέσων ενημέρωσης.

Με το EBS όλοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις στα τηλέφωνά τους, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο Διαδίκτυο που θα αντικαθιστούν άλλες εκπομπές για αρκετές ώρες κάθε φορά. Οι εκπομπές θα εξηγούσαν τον σιωπηλό πόλεμο που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο μεταξύ του Cabal και της Συμμαχίας.

Αυτή την εβδομάδα, οι πάροχοι Trump Intel Robert David Steele και Juan OSavin εξήγησαν :  «Αυτό μπορεί να διευθετηθεί μέχρι την  1η Απριλίου . Οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της Fox, που αρνείται να μεταδώσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ αντιμετωπίζει απώλεια των αδειών FCC, καθώς και ποινικές κυρώσεις, ίσως στρατιωτική ανάληψη ».

Την Τετ. 13 Ιανουαρίου  σε επείγον μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό Ο Πρόεδρος Τραμπ ζήτησε ειρήνη. Οι πηγές της Intel ανέφεραν ότι είχαν προγραμματιστεί ταραχές στο DC και σε ολόκληρη τη χώρα. Καταδίκασε τους ταραχές στο κρατικό Καπιτώλιο, καθώς και μια πρόσφατη επίθεση από τα Social Media στην ελευθερία του λόγου μας και στη συνέχεια ενεργοποίησε τις στρατιωτικές δυνάμεις για να καταστρέψει τις ταραχές.

https://trendingpolitics.com/breaking-president-trump-releases-urgent-video-message-to-the-american-people/

Η πρόσφατη παραβίαση των πλατφορμών κοινωνικών μέσων για τη λογοκρισία της ελευθερίας του λόγου ήταν ανησυχητική. Ο Donald Trump Jr. για τη διάσωση. Ο Trump Jr. ανακοίνωσε ότι σύντομα θα έρθει μια νέα πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που ονομάζεται Freedom Social Network.

Το πιο σημαντικό, ο Πρόεδρος Τραμπ είχε κλείσει επίσημα το Cabal’s USA Inc. και ξεκίνησε εκ νέου την αποκατεστημένη Δημοκρατία στις  4 Ιουλίου 2020 .

https://web.archive.org/web/20110720183531/http://reality-bytes.hubpages.com/hub/The-Corporation-Of-The-United-States-Of-America

Ήταν όλα μέρος του Σχεδίου της Συμμαχίας για την απελευθέρωση του κόσμου των Κομμουνιστικών Κομμάτων / της καταστολής του Cabal από τους Λαούς. «Το σχέδιο για να σώσει τον κόσμο»:

https://rumble.com/vagd07-q-the-plan-to-save-the-world-remastered.html

https://www.bitchute.com/video/qvfUkQTG5QHP/

 

Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου, η Διαστημική Δύναμη του Προέδρου Trump έχει εμπλακεί σε παγκόσμια συσκότιση σε πολλές χώρες καθώς οι μονάδες της Συμμαχικής Ειδικής Δύναμης πραγματοποίησαν συλλήψεις Διανυκτέρευση έως Κυρ. Ιαν 10 . Πραγματοποιήθηκαν πολλές συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένης της Φρανκφούρτης της Γερμανίας – έδρα του γραφείου της CIA, όπου τα μηχανήματα Dominion Voting άλλαξαν παράνομα τις ψήφους Τραμπ σε Μπάιντεν στις εκλογές του 2020.

Κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι  μονάδες της Ειδικής Δύναμης των στρατιωτικών ηγετών της Συμμαχίας Γαλλίας και Ρωσίας έβγαλαν Deep Staters σε Ιταλία, Πακιστάν, Βερολίνο και Παρίσι. Μέχρι  την πρώτη εβδομάδα  είχαν μετακομίσει στο Ιράν όπου προκάλεσαν μαυρίσματα για να στοχεύσουν την παγκόσμια και περιφερειακή τρομοκρατία.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου  ο Λευκός Οίκος εγκαινίασε το Εθνικό Γραφείο Πρωτοβουλίας Τεχνητής Νοημοσύνης. Αυτή η επίσημα ενεργοποιημένη Διαστημική Δύναμη και ο Κβαντικός Υπολογιστής που θα έβαζε εμάς και τον κόσμο στο Χρυσό Πρότυπο, θα παρέχει ένα διαφανές και στιγμιαίο Σύστημα Κβαντικής Ψηφοφορίας για τις πρώτες μας Αποκατεστημένες Εκλογές στη Δημοκρατία τον  Μάρτιο του 2021 , καθώς και την πλατφόρμα για έναν απόρρητο παγκόσμιο δορυφορικό ραδιοφωνικό σταθμό Πρόγραμμα που θα μπορούσε να παρακάμψει όλες τις τηλεοπτικές οθόνες για τις παγκόσμιες διευθύνσεις του Προέδρου Trump.

Κατά τη διάρκεια αυτού του ερχόμενου Σαββατοκύριακου έως τις  20 Ιανουαρίου  , ενδέχεται να υπάρχουν ελλείψεις σε τρόφιμα και προμήθειες, διακοπές εκτός επικοινωνίας, μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά μέσα, καθώς και διακοπές συναλλαγών ATM και πιστωτικών καρτών. Σας συμβουλεύουμε να είστε προετοιμασμένοι.

Η Συμμαχία  απαρτίζεται από τον Πρόεδρο Τραμπ, τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Κινέζο Πρόεδρο Ξι Τζίνπινγκ, τον Πρωθυπουργό του Ιράκ Μουσταφά Αλ-Καντίμι, τον Πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρίντερ Μόντι, τα  Λευκά Καπέλα στο Υπουργείο Άμυνας με επικεφαλής τον Υπουργό Άμυνας Chris Miller, τον Υφυπουργό Άμυνας Intel Ezra Cohen Watnick και τον στρατηγό Michael T Flynn, Q (αποτελούμενο από περίπου 800 ειδικούς που συμβουλεύουν τον Πρόεδρο Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του στρατηγού του Πενταγώνου, Mark Milley, Αντιπρόεδρος John Hyten, Gen. James McConville, Adm. Michael Gilday, Gen. CQ Brown, Gen. Paul Nakasone and Gen. Jay Raymond), QAnons (εθελοντές πατριώτες με επικεφαλής τον JF Kennedy Jr) πλανήτη σε μονάδες SOF, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς δύναμης που έχει εξουσιοδοτηθεί να πραγματοποιεί συλλήψεις σε οποιαδήποτε χώρα, την Ιντερπόλ, καθώς και τους πεζοναύτες των ΗΠΑ, την εθνική φρουρά και τις ειδικές μονάδες λειτουργίας.

/politics/2021/01/inauguration-cancelled-trump-remains-in-office-abc-nbc-cbs-fox-cnn-msnbc-to-loose-licenses-3223234.html

Πηγή: http://tapnewswire.com/2021/01/inauguration-cancelled-trump-remains-in-office-abc-nbc-cbs-fox-cnn-msnbc-to-loose-licenses/

ΑΠOΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ OPERATION DISCLOSURE-TRENDING POLITICS-WEB ARCHIVE-RUMBLE-BITCHUT VIDEO KAI TAP NEWS WIRE : Corfiatiko.blogspot.com


https://www.triklopodia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters