Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ένας μηχανικός έτρεξε σκόπιμα το τρένο μεγάλη ταχύτητα κοντά στο λιμάνι του Λος Άντζελες, σε μια προσπάθεια να συντριβή στο USNS Mercy νοσοκομειακό πλοίο,


GOOGLE TRANSLATE
SAN PEDRO, LOS ANGELES
Το τρένο της γραμμής Ειρηνικό Λιμάνι εκτροχιάστηκε Τρίτη, διατρέχει το τέλος της διαδρομής και συντρίβεται μέσα από εμπόδια, τέλος, έρχονται να ξεκουραστούν περίπου 250 γιάρδες από το αγκυροβολημένο πολεμικό πλοίο.

Ομοσπονδιακή εισαγγελείς ισχυρίζονται μηχανικός τρένων Eduardo Moreno, 44, του San Pedro στόχο να χτυπήσει το πλοίο, λέγοντας ότι σκέφτηκε ότι ήταν «ύποπτη» και δεν πιστεύουν ότι «το πλοίο είναι για αυτό που λένε ."



Το τρένο συγκρούστηκε με ένα φράγμα από σκυρόδεμα στο τέλος της διαδρομής, έσπασαν μέσω μιας φραγμού χάλυβα και ένα φράχτη αλυσίδα-σύνδεσμο, ολισθαίνει μέσω ενός πάρκινγκ και στη συνέχεια μια δεύτερη παρτίδα γεμάτο με χαλίκι και να χτυπήσει μία δεύτερη φράχτη αλυσίδα-σύνδεσμο. Ήρθε για να ξεκουραστούν αφού περάσει κάτω από μια ράμπα που οδηγεί στο Vincent Thomas Bridge. Το τρένο παρέμεινε στη θέση αυτή την Τετάρτη.

Κανείς δεν τραυματίστηκε στον εκτροχιασμό, αλλά το τρένο διαρρεύσει καύσιμο που απαιτείται απάντηση hazmat.


Οι αρχές λένε Moreno εισαχθεί προς συντρίβοντας το τρένο σκόπιμα, αλλά είπε ότι δεν σχεδιάζει εκ των προτέρων. Πιστεύεται ότι ενήργησε μόνος του.

Ο ίδιος φέρεται να έκανε δηλώσεις σε ένα αξιωματικό CHP που περιλαμβάνονται «Μπορείτε να πάρετε μόνο αυτή την ευκαιρία μια φορά. Όλος ο κόσμος παρακολουθεί. Έπρεπε να. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι συμβαίνει εδώ. Τώρα θα το κάνουν.»

Αξιωματούχοι αναφέρουν ότι το βίντεο από το εσωτερικό της καμπίνας παραστάσεις του τρένου Moreno κρατώντας ένα αναμμένο έξαρση κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Moreno έχει χρεωθεί με ένα πλήθος των τρένων Ναυαγίων, σύμφωνα με το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ. Το τέλος φέρνει μια μέγιστη ποινή 20 ετών σε ομοσπονδιακή φυλακή.

Η Mercy έφτασε στο λιμάνι του Λος Άντζελες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το νοσοκομειακό πλοίο Πολεμικό Ναυτικό έφερε στο χερούλι ασθενείς μη-corona, για να βοηθήσει την ελάφρυνση των τοπικών νοσοκομείων που ξεχύνονται σαν θάλασσα με COVID-19 περιπτώσεις.

Το πλοίο έχει περίπου 1.000 νοσοκομειακές κλίνες, με τους γιατρούς περίπου 800 ενεργός-καθήκοντος, νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό επί του πλοίου. Αναμένεται να παραμείνει στο Λος Άντζελες, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο ή έως ότου δεν είναι πλέον απαραίτητη.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
https://abc7.com/usns-mercy-coronavirus-train-crash
ΚΑΙ  https://abc7ny.com/officials-engineer-tried-to-smash-train

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters