Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
1) Ναι, τα λευκά καπέλα χρησιμοποιούν την πανδημία της Cabal για να επιτεθούν με πλήρη δύναμη. Οι φυλακές ήδη συμβαίνουν και θα αυξηθούν όλο και περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες.
Όλοι οι μεγάλοι πληροφοριοδότες όπως ο Corey Goode, ο David Wilcock, η Cobra, ο Benjamin Fulford, όλοι έχουν την ίδια Αλλά ακόμα και αν δεν είχαμε αυτές τις πηγές, απλά κοιτάξτε τι λέει ο Τραμπ στις καθημερινές ενημερώσεις του ιού στον Λευκό Οίκο.

19/03-είπε σε κώδικες ότι η καταπολέμηση του κορονοϊού είναι καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.
22/03-ισχυρίστηκε ότι υπήρχε μυστική στρατιωτική επιχείρηση που έσωσε μια Αμερικανίδα που αγνοούνταν πριν από μια καλή στιγμή, από ένα σεξ.. Δεν δόθηκε περισσότερες λεπτομέρειες.
30/03-Διακηρύσσει τον Απρίλιο ως Εθνικό Μήνα Πρόληψης Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης..
30/03-προειδοποιεί ότι οι επόμενες 2 ή 3 εβδομάδες θα είναι πολύ επώδυνες για τους Αμερικανούς.. Λοιπόν στην ακριβή εποχή που οι φυλακές "σημαδεύονται" για να ενταθούν.
Καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι θέλει να περάσει..
2) Το Qanon ειδοποιεί λίγο πριν βγουν όλες οι πληροφορίες για το σχέδιο λευκών καπέλων
09.02-Για να είμαι ειλικρινής.. ΠΑΙΧΝΙΔΙ
21.02-Έχετε έρθει μακριά πατριώτες
Είσαι έτοιμος
Προετοιμαστείτε για την καταιγίδα
26.02-Δυνατή προσευχή για να προετοιμαστούμε για το τι θα ακολουθήσει
07.03-Ο Διευθυντής των social media του Trump δημοσιεύει μια επεξεργασμένη φωτογραφία του Τραμπ να παίζει βιολί με την πρόταση - Το επόμενο τραγούδι μου λέγεται - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
3) Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ HOLYWOD
- ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ HARVEY WEINSTEIN (φίλος της Όπρα και της Χίλαρι) ΣΥΝΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΜΕΝΗ ΚΑΠΟΙΗΣΗ
- Αρκετοί διασημότητες μιλούν για κωδικούς μεταξύ τους σε περίεργα βίντεο..
- Η Όπρα πρέπει να εξηγήσει ότι δεν συνελήφθη για διακίνηση ανθρώπων
- Ο ηθοποιός Matthew McConaughey πρακτικά παραδόθηκε στο twitter του ότι όλοι τους (παιδόφιλοι) ανακρίνονται στα σπίτια τους..
4) Όλα, επαναλαμβάνω.. Όλα τα υπόγεια καταφύγια, τουλάχιστον οι Ηνωμένες Πολιτείες καταστρέφονται από τον στρατό. Γι ' αυτό έχετε ασταμάτητα σεισμούς εκεί.. Υπήρχαν περισσότεροι από 30 τουλάχιστον τον Μάρτιο.
Για όσους αμφιβάλλουν, το 2018, ο Αμερικανικός Στρατός ξόδεψε 500 εκατομμύρια δολάρια σε μια υψηλή εκπαίδευση για να διδάξει τους στρατιώτες να πολεμούν υπόγειες βάσεις.
5) Ενώ ψάχνουμε για την αλήθεια, υπάρχει τεράστια επιχείρηση διάσωσης όλων των παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά από αυτές τις ίδιες υπόγειες βάσεις. Κατανοήστε ότι το σχέδιο των λευκών καπέλων πριν καν σκεφτούν να προσφύγουν σε αυτούς τους εγκληματίες, είναι να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.
Στη Νέα Υόρκη, κυκλοφορεί ήδη ανεξάρτητα από νοσηλευτές ότι παρακολουθούν αρκετοί ασθενείς που δεν συνδέονται με τον κορονοϊού.. Υπάρχει αναφορά για αρκετά παιδιά, πολλά ακόμη και παραμορφωμένα που αντιμετωπίζονται άμεσα.
6) Τα τεράστια πλοία του ναυτικού που εμφανίστηκαν στη Νέα Υόρκη χρησιμοποιούνται άμεσα για να φροντίσουν όλα αυτά τα παιδιά. Απλά κάνε το λογικό σκεπτικό. Αυτά τα πλοία προορίζονται για ασθενείς που δεν συνδέονται με τον κορονοϊού για να διευκολύνουν τα νοσοκομεία να είναι μόνο με τη θεραπεία του ιού.. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάποιοι πολίτες της Νέας Υόρκης έχουν τραβήξει τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης σε ένα εντελώς στάσιμο κίνημα , διαφορετικό από ό, τι έλεγα για το πραγματικό χάος εκεί.
Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά πρέπει να φροντίζουν χωρίς να τα εκθέτουν. Ο Qanon είχε ήδη πει σε ανάρτηση.
- Δεν υπάρχουν συμπτώσεις + +
Αυτά τα 3 + σύμβολα τραβάνε σε αυτά τα πλοία... Πολύ προφανές??
Τα ονόματα των πλοίων είναι ακόμα - Έλεος και άνεση.
7) Απλά μια υπόθεση.. Πιστεύω ότι η Όπρα έχει ήδη συλληφθεί και είναι υπό παρακολούθηση. Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από ένα νέο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, στο κεντρικό πάρκο, πρακτικά αποκαλύπτει τη σύλληψη κάποιου σατανιστή, τρόπος του λέγειν.
Στη φωτογραφία περιγράφουν τον πρώτο τους ασθενή που αντιμετωπίστηκε λόγω του κορονοϊού.. Ό, τι εμφανίζεται από τον ασθενή της φωτογραφίας είναι το χέρι. Στο χέρι, υπάρχει ένα δαχτυλίδι που χρησιμοποιείται από πολλούς Σατανιστές μέσα στο Χόλιγουντ.. Η Όπρα είναι αυτή που φόρεσε το πιο δημόσια.. Και δεδομένο το πιο σκούρο χρώμα δέρματος σύμφωνα με τη φωτογραφία, βγάζει πολύ νόημα να είμαι αυτή. Αυτό εξηγεί γιατί ξαφνικά διέρρευσε μια είδηση για τη σύλληψη της για διακίνηση και έπρεπε να εξηγήσει τον εαυτό της. Φαίνεται ότι συνελήφθη με στολή, αλλά δεν έχει εκτεθεί ακόμα. (Δεν μπορούσα να βάλω τη φωτογραφία που μιλάω)
8) Μιλώντας για τις φυλακές, σας ζητώ να δημιουργήσετε λιγότερες προσδοκίες για τις φυλακές. Είναι πολύ πιθανό ότι οι φυλακές δεν θα αποκαλυφθούν μόνο καθώς ζουν ακόμη και στα στρατιωτικά δικαστήρια, όταν κυριολεκτικά παίρνουν τον έλεγχο του τηλεοπτικού προγραμματισμού. Αυτή είναι μία από τις στιγμές της εκδήλωσης, αλλά για τώρα είναι απλά εικασίες. Και δεν είμαστε στην εκδήλωση, απλά σε μια πρακτική άσκηση.
Σύμφωνα με την έρευνα και μελετώ, οι φυλακές μπορούν να πάρουν όσο πρέπει να αποκαλυφθούν. Όλα έχουν να κάνουν με αυτό, είναι μια διαδικασία λίγο. Θα σου εξηγήσω γιατί. Αλλά πρώτα, μπορώ να τονίσω τι μπορούμε να περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες ή ακόμα και μέρες.
Ανάρτηση από τον Qanon που απευθυνόταν στην καταδίκη του Harvey Weinstein ανέφερε τα εξής
Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα πέσει μετά τον Weinstein;
Έρχεται μεγάλο όνομα;
Δείτε τι απευθύνθηκε στο post. Μιλάνε για ένα άτομο που εκτίθεται και όχι ποικίλο. Και φαίνεται ότι πριν βρεθούμε αντιμέτωποι με πολυάριθμες φυλακές, θα είμαστε μάρτυρες της πτώσης ενός άλλου ισχυρού ονόματος μέσα στο Χόλιγουντ.. Τα "στοιχήματα" μου είναι ανάμεσα σε έναν από τους δύο μεγαλύτερους σκηνοθέτες του αμερικανικού κινηματογράφ Steven Spielberg ή Quentin Tarantino.
9) Τελειώνοντας, γιατί υποτίθεται ότι τουλάχιστον μεγάλο μέρος των φυλακών δεν θα εκτεθεί άμεσα;
Απλό, για να αποκαλυφθούν περισσότερα συγκλονιστικά νέα σαν αυτή με περισσότερη ηρεμία, είναι απαραίτητο να ξυπνήσει πρώτος ένας μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων. Είναι ο διάσημος πόλεμος της μερικής αποκάλυψης. Όχι για λιγότερα, η εκδήλωση είναι δυνατή μόνο χάρη σε έναν ικανοποιητικό αριθμό αφύπνισης.
Ενώ η αποκάλυψη θα σωθεί για λίγο αργότερα, αυτοί (Συμμαχία) πιθανότατα θα μας δώσουν κάποια στοιχεία για το ποιος είναι δημόσια, χωρίς να αποκαλύψουν όλα τα γεγονότα = μολυσμένα ή νεκροί από τον κορονοϊού + αυτοκτονίες ή ατυχήματα και κλπ.. Και φυσικά , θα δούμε την πτώση ενός ακόμη ισχυρού Hollywood που σίγουρα θα φέρει το απαραίτητο σοκ σας κύμα στις μάζες.
Αυτό που ίσως μπορούμε να δούμε τις επόμενες εβδομάδες, θα είναι η έκθεση αυτών των παιδιών που σίγουρα θα ενώσει τη χώρα ακόμα περισσότερο, αλλά φυσικά, χωρίς να τα καλέσει σε κανέναν συγκεκριμένα..
Έτσι επιστρέφω στη διαδικασία FISAGATE τόσες πολλές φορές που αναφέρονται στις αναρτήσεις μου. (Έρευνα για). Στην πραγματικότητα, αυτό που μπορούμε να περιμένουμε είναι μεγαλύτερη υποστήριξη για τον Ντόναλντ Τραμπ μετά το κύμα του κορονοϊού. Δεδομένου αυτού, η διαδικασία FISAGATE θα δώσει πλήρη αυτονομία όχι μόνο στον Τραμπ αλλά και στον ίδιο τον Qanon. Πιστεύω ότι το κίνημα Q δεν θα είναι μόνο μια " θεωρία συνωμοσίας " αλλά μπορεί να αποτελέσει " κοινό site " για όλους τους ανθρώπους να επισκεφθούν και να συνεχίσουν να γνωρίζουν για όλα όσα συμβαίνουν, καθώς η διαδικασία FISAGATE προωθεί όχι μόνο την πτώση όλων κυβερνητικές υπηρεσίες του Ομπάμα (FBI, CIA) καθώς και όλα τα mainstream media. Θα χάσουν τον έλεγχο της αφήγησης και όχι μόνο αυτό, θα είναι άμεσα υπεύθυνοι για όλη την φάρσα της προσπάθειας να βγάλουν τον Τραμπ από την προεδρία.
Φαντάσου αυτό το σενάριο. Όλα τα μέσα ενημέρωσης, που έσπρωξαν όλες τις διεφθαρμένες προσπάθειες ανατροπής του Τραμπ, πρέπει να αναφέρουν κατηγορίες και συλλήψεις αρκετών σημαντικών ατόμων για ακραία διαφθορά και προδοσία του έθνους, που πριν γελοιοποιήσουν αυτή την πιθανότητα αποκαλώντας ακριβώς "Θεωρία συνωμοσίας".
Και φανταστείτε το σενάριο για όλους τους ανθρώπους που πάντα μισούσαν τον Τραμπ και γελοιοποιούσαν το κίνημα Q και πραγματικά πίστεψαν σε όλα όσα τα ΜΜΕ και τα ισχυρά πρακτορεία τους κοινοποίησαν
Θα είναι μια άξια μεγάλη μαζική αφύπνιση.. Μετά από αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να αποκαλύψουμε όλα τα γεγονότα, από τις φυλακές που συμβαίνουν τώρα, σε άλλα ακόμα πιο ακραία θέματα (09/11, Kennedy Assassination, καταπιεσμένες τεχνολογίες, UFOS και κλπ... Το ξέρω.
Είναι όπως είπε ο Qanon στις τελευταίες του αναρτήσεις για το FISAGATE
Η αρχή
Το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες.
Διάβασέ το ξανά. Δείτε τον αντίκτυπο αυτής της διαδικασίας.
Και όσο κι αν βιαζόμουν όταν θα συνέβαινε, κανένα πρόβλημα. Ο ηγέτης της έρευνας που αναφέρθηκε ήδη εδώ, ο John Durham διενεργεί αυτή την πλήρη ποινική έρευνα από τον Μάιο του 2019. Η τάση είναι ότι το αποτέλεσμα θα βγει μόνο τον Αύγουστο / Σεπτέμβριο. Επειδή πρόκειται για ποινική έρευνα, το αποτέλεσμα θα ακολουθηθεί άμεσα με κατηγορίες, χωρίς καθυστέρηση.
10-Άλλο ένα "επιπλέον εδώ". Η Google έχασε το εργαλείο λογοκρισίας ακριβώς τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία καραντίνας. Ποτέ δεν γίνεται τόσο εύκολο να ερευνήσεις για οποιοδήποτε θέμα και να βρεις. Άλλο ένα μικρό στοιχείο ότι ναι.. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!
OBS - Μπορεί να κάνω λάθος για την κοινοποίηση των φυλακών ή όχι. Αν στην πραγματικότητα, πολλά πράγματα εκτίθενται, εκπληκτικά.. Απλά αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
#StayAwake
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κουστούμι
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, γυαλιά και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, παιδί και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters