Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΤΟΥΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΟΝS.....

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΟΝS..... 
ΤΑ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ....... 
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ, ΤΟΥ JOE M...... EXOYN ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.... ;)

1. Οι προσδοκίες είναι σε υψηλό επίπεδο για την πολυαναμενόμενη αποκορύφωση αυτού που οι πατριώτες σε όλο τον κόσμο καλούν με αγάπη #TheStorm, τον ξεκάθαρο και πρωτοφανή καθαρισμό της παγκόσμιας διαφθοράς και την καταστολή της οργανωμένης εγκληματικότητας. Εδώ περιμένω τις επόμενες 30 ημέρες.

2. Οι περισσότερες από τις εικασίες επικεντρώνονται στην προοπτική συλλήψεων υψηλού προφίλ του Deep State, οι οποίες εξακολουθούν να περπατούν ελεύθερα, παρόλο που πολλοί από εμάς έχουν ξυπνήσει ως προς τα εγκλήματά τους. Η τιμωρία γι 'αυτούς τους προδότες είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ σαν την άνεση του μαξιλαριου μου - μόνο το ζήτημα είναι ΠΟΤΕ.....

3. Ένας λόγος που τώρα είναι ένας καλός χρόνος είναι ότι το Deep State, τα φαύλα τέρατα που είναι, απολαμβάνουν σχολικές σφαγές ως έναν τρόπο να εστιάσουν την προσοχή της κοινής γνώμης μακριά από τα δικά τους κακά νέα και με το κλείσιμο δεν μπορούν να το επιτύχουν αυτό. Η ικανότητά τους να βλάψουν το κοινό είναι πολύ περιορισμένη.

4. Ένας άλλος είναι ότι ο Q ανέκαθεν μίλησε για μια συντονισμένη εγχώρια κινητοποίηση της εθνικής μας φρουράς και για το στρατό που συνεργάστηκε για να μας προστατεύσει από τους αδυσώπητους καταστροφείς, όπως η Antifa, αν και όταν θα πεσει ο βαλτος. Αυτό έχει συμβεί λόγω του # Covid19..

5. Γνωρίζουμε ότι τα κατηγορητήρια θα έπρεπε να αποσφραγιστούν σε μεγάλες παρτίδες εξαιτίας της βαθιά συνδεδεμένης και διασυνδεδεμένης φύσης του βαθεως κράτους. Είναι μια εταιρία σκιάς και δεν μπορείτε να πάρετε ένα χωρίς να εμπλέκεται το πλήρες δίκτυό τους, αλλιώς θα έχετε μια τρελή βιασύνη για αποδραση.....

6. Γνωρίζουμε ότι ο Durham, ο ειδικός εισαγγελέας με πολύ ευρύ πεδίο εφαρμογής, που καλύπτει την κατασκοπεία του Κλίντον, το #FISAGate, το # Uranium1 και το διεθνές δίκτυο διακίνησης σεξουαλικών σχέσεων του Clinton Foundation, πηγαίνει κατευθείαν στο κατηγορητήριο χωρίς προειδοποίηση, σε αντίθεση με την IG που εξέδωσε έκθεση .

7. Για το λόγο αυτό, θα μπορούσε κάποιος να συγχωρεθεί για την ύπαρξη μεγάλων ελπίδων ότι τώρα είναι η στιγμή για την ισότιμη δικαιοσύνη να επιστρέψει τελικά στη Δημοκρατία μετά από 3 χρόνια προδοτικής διαρροής, συνενοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, προσπάθειες πραξικοπήματος κατα του Τραμπ, ψευδής αμφισβήτηση, λογοκρισία κλπ.

8. Περιμένω από τον Απρίλιο να είναι μια σημαντική καμπή στο #TheStorm, με κρίσιμες ενέργειες που πραγματοποιούνται κάτω από την κουκούλα για να κάνουν συλλήψεις σε όλο τον κόσμο και να προωθηθεί ο παγκόσμιος στόχος να στραγγίξει το παγκοσμιοποιημένο βάλτο. Ωστόσο, οι προσδοκίες πρέπει να μετριάζονται ήπια, και γι 'αυτό ...

9. Ο Trump έδωσε μια πολύ δυσοίωνη προειδοποίηση στο κοινό χθες. Είπε ότι οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι πολύ σκληρές. Το κοινό φοβάται και περιμένει δύσκολες στιγμές. Για να δείτε ένα ξαφνικό και συγκλονιστικό γεγονός όπως οι σημερινοί και πρώην ηγέτες της κυβέρνησης που συνελήφθησαν, θα ήταν πολύ αποσταθεροποιητικό.

10. Καλύτερα αποτελέσματα θα φερει η σιωπηρή καταστολή που θα πραγματοποιηθεί πίσω από τις σκηνές κατά τη διάρκεια αυτού του βολικού τερματισμού λειτουργίας, θα δώσει ο καθένας τους ελέγχους, θα δώσει στον Trump την πίστωση όταν δουνε πως τελικα δεν είναι τόσο κακή όσο είπε, βλέπει την οικονομία να ανακάμψει ξαφνικά, θριαμβευτική επιστροφή στην εργασία & έπειτα...

11. Ο Durham ρίχνει το σφυρί μετά από το κοινό που είδε ότι η διοίκηση Trump νοιάζεται για την ευημερία τους κατά τη διάρκεια # Covid19 και πολέμησε για οικονομική βοήθεια που έπρεπε να παρασχεθεί στις οικογένειές τους - κάτι που οι Δημοκρατικοί προσπάθησαν να μπλοκάρουν - κάνοντας τις μεγάλες συλλήψεις πολύ πιο ευχάριστες.

12. Μετά από ένα επιτυχημένο χειρισμό του # Covid19, το Trump θα εκτιμηθεί από όλους, όχι μόνο από τη βάση του. Ένας πρόεδρος που αποδείχθηκε ότι θα εκανε για μας θα γινόταν ανεκτός όταν οι εχθροί του - οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά αντιδραση στο κογκρεσσο και διαδίδουν φόβο στην τηλεόραση - αποδεικνύονται εγκληματίες.

13. Μην κάνετε κανένα λάθος, ο Απρίλιος είναι ένα σημαντικό ορόσημο σε αυτόν τον εκπληκτικό χρόνο για να είναι κανεις ζωντανός γνωστός ως #TheStorm. Δεν έχει σημασία τι, η δικαιοσύνη έρχεται. Ο κόσμος που είχε αρρωστήσει μέσα σε μια ίντσα του θανάτου θα γιατρευτει από αυτόν [τον κρυμμένο εχθρό]. Τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Nadda. #DarkToLight

https://www.facebook.com/nikos.gewrgiadis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters